През сезон 82/83 Сараево отстраняват Славия в турнира за УЕФА. Миналата година отпадат в третия предварителен кръг на ЛЕ от Спарта (Прага) с общ резултат 0:7.
http://en.wikipedia.org/wiki/FK_Sarajevo
Лудогорец, ЦСКА, Левски и Локо Пд чакат ЖРЕБИЯ - коментари
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Лудогорец, ЦСКА, Левски и Локо Пд чакат ЖРЕБИЯ - коментари
Последна промяна от veni__85 на 25 юни 2012 16:22, променено общо 2 пъти.
-
- Контакти:
Red Warrior написа:Theos написа:Red Warrior написа:Тоест 15 млн. долара им бил бюджета, според пуберите от лайфа. Кофти
http://fcbaku.com/team.php?nid=1
Тия имат не лош отбор като единици
Този Сисоко, да не е онзи от Удинезе, дето титаните щяха да го взимат.
Май е той, относно вашата селекция освен Янев кой друг взехте, че не следях този път

Red Warrior написа:Theos написа:Red Warrior написа:Тоест 15 млн. долара им бил бюджета, според пуберите от лайфа. Кофти
http://fcbaku.com/team.php?nid=1
Тия имат не лош отбор като единици
Този Сисоко, да не е онзи от Удинезе, дето титаните щяха да го взимат.
Той е вратаря им, от имената дето играха срещу нас помня него, Шарлия и Солич, може и някой от азерите, но те са ми еднакви

Колкото и да звучи невероятно за мнозина мисля, че Локомотив Пловдив има шансове срещу холандците. Отборите средна ръка от първенствата на Холандия, Белгия, Дания, Австрия са преодолими съперници.
-
Няма какво да си кривим сметките ...
Жребият за Левски е лек.
За ЦСКА е труден ( очаквам да играят с интернационалният тим на Баку, които са си сериозен фаворит срещу Мура )
А за Локо и Лудогорец, жребият си е направо - ТЕЖЪК.
Жребият за Левски е лек.
За ЦСКА е труден ( очаквам да играят с интернационалният тим на Баку, които са си сериозен фаворит срещу Мура )
А за Локо и Лудогорец, жребият си е направо - ТЕЖЪК.
- Red Warrior
- Контакти:
ultrasblue написа:
Май е той, относно вашата селекция освен Янев кой друг взехте, че не следях този път
Централен защитник Спрокел, но като го гледах - нищо не струва. Бразилски десен бек, унгареца Вес който е вътрешен халф, ляво крило Нелсен ли беше...

Последна промяна от Red Warrior на 25 юни 2012 16:25, променено общо 1 път.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
scb написа:Колкото и да звучи невероятно за мнозина мисля, че Локомотив Пловдив има шансове срещу холандците. Отборите средна ръка от първенствата на Холандия, Белгия, Дания, Австрия са преодолими съперници.
Имат шанс и аз така мисля, ако разбира се Велев реши ,че ще привлича сериозни футболисти ,а не да взима куцо и скато за по 3 дни на проби, не е сериозно това и не приляга на клуб като Локомотив!
Red Warrior написа:Този Сисоко, да не е онзи от Удинезе, дето титаните щяха да го взимат.
Този е вратар

Двамцата в студиото на лайвспорт са отблъскващо естествени.
"John Terry is the captain of all team captains, he was born with the captain's armband on his arm." - Carlo Ancelotti.
Лудогорец нямат шанс да продължат , ние и Цска сме задължение да минем напред , а на Локо Пд само успех мога да им пожелая . Ако не ходя до Сараево бих ги подкрепил на Герена ( стига да не се засечем като час )