ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ -ЧЕРНО МОРЕ -прогнози и мнения

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Re: ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ -ЧЕРНО МОРЕ -прогнози и мнения

Мнениеот mike28 » 24 авг 2009 21:11

А сега сериозно- мача ми хареса, беше бърз, с много положения, публиката се представи достойно, а дузпата си беше 100% . Когато защитника изостане и спъне нападателя отзад- просто съдията няма какво друго да направи, освен да посочи бялата точка. Вярно, Черно море на моменти ви смачкваха, което е разбираемо, спрямо разликите в класите, но "опълченците на Шипка" се справиха блестящо отзад, а и Какалов и компания направиха няколко фрапантни пропуска, когато бяха изтървани от защитата. Бах тоз Даксон бре, без никаква лятна подготовка, пак беше най- добрия до смяната си, смятай как говори това за останалите. Кривия след появяването си много раздвижи играта на моряците, ако Жоро Илиев и Електричката бяха на терена, резултата може би щеше да бъде друг. Не мисля, че пловдивчани са лежали кой- знае колко по терена, все пак когато водиш с минимална преднина, такива малки хитринки са задължителни, или варненци забравиха как играха пролетта срещу ЦСКА? ;)

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 24 авг 2009 21:24

mike28 написа:А сега сериозно- мача ми хареса, беше бърз, с много положения, публиката се представи достойно, а дузпата си беше 100% . Когато защитника изостане и спъне нападателя отзад- просто съдията няма какво друго да направи, освен да посочи бялата точка. Вярно, Черно море на моменти ви смачкваха, което е разбираемо, спрямо разликите в класите, но "опълченците на Шипка" се справиха блестящо отзад, а и Какалов и компания направиха няколко фрапантни пропуска, когато бяха изтървани от защитата. Бах тоз Даксон бре, без никаква лятна подготовка, пак беше най- добрия до смяната си, смятай как говори това за останалите. Кривия след появяването си много раздвижи играта на моряците, ако Жоро Илиев и Електричката бяха на терена, резултата може би щеше да бъде друг. Не мисля, че пловдивчани са лежали кой- знае колко по терена, все пак когато водиш с минимална преднина, такива малки хитринки са задължителни, или варненци забравиха как играха пролетта срещу ЦСКА? ;)

Мача си беше здраво наточен.Дузпата,предполагам,си е била реална.Не съм гледал повторението...Даксон може всичко,но не и да пада като Вили Димитров.Иначе тоя бразилец нямаше една сбъркана топка.Не знам как ги прави тия работи,май трябва да го хапят по-често кучетата... :lol: Иначе това момче от Черно море,Георгиев мисля че беше,направо ни развинти по лявото крило.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 24 авг 2009 21:45

mike28 написа:http://www.sportal.bg/video.php?video_id=16649

Да,мисля ,че е чиста дузпа.Защитника игра за топката,но се получи балтия през двата крака.Пак казвам,Даксон не е от този тип играчи,които като ги спънат в центъра,падат в наказателното поле.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Върни се в “Локо Пловдив”