Лц са се съсредоточили в титлата! Вчерашните мачове в Перник и в Разград го показаха. ТТ се беше научил стихотворение, а колкото и да не вярвах, че Миньор ще бият Цска, те ги биха?! В Бургас мачът ще бъде наблюдаван от цяла България. Локо не е Черноморец, а Коко, Бонев и Узунов не са Събев шарана!!!
Тодоров мисля, че ще свири, както трябва, а той може! Локомотив има в сряда огромен шанс, да спечели нещо голямо. И мисля, че няма да се издъним. Лц си играха с всичките титуляри, а ние нашите си ги запазихме. Да спрем да се занимавам със съдиите, щото тук четат и фенове на Лудогорец. И сигурно ги боли! Те не са замесени в игрите на едно селско момче, въобразило си, че е над правила и отбори.
Ванко, на теб като не ти се ходи в Бургас, не ходи. Ама недей пускай тук фандъци, че в Бургас, отиваме като жертвено агне и, че финалът вече е решен в полза на Лудогорец!
Купа България 2012 - Всичко за Финала Локо Пд-Лудогорец!
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
Re: БФС РЕШИ:Финалът е в Бургас на 16-ти май от 19,30ч. на Лазур
Локомотив е любимият отбор на Пловдив: http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Еееее човек да не си направи майтап ве, майна...мислех, че ще ми схванете чувството за хумор в случая.
Е баси и кибритлиите, майна...човек да не каже нещо...нахвърляте се като гладни хиени върху мен, майна.
Е баси и кибритлиите, майна...човек да не каже нещо...нахвърляте се като гладни хиени върху мен, майна.

Ванко_Ултраса написа:Еееее човек да не си направи майтап ве, майна...мислех, че ще ми схванете чувството за хумор в случая.
много ясно че се шегуваш

- Ванко_Ултраса
- Контакти:
sure thing1926 написа:Лц са се съсредоточили в титлата! Вчерашните мачове в Перник и в Разград го показаха. ТТ се беше научил стихотворение, а колкото и да не вярвах, че Миньор ще бият Цска, те ги биха?! В Бургас мачът ще бъде наблюдаван от цяла България. Локо не е Черноморец, а Коко, Бонев и Узунов не са Събев шарана!!!
Тодоров мисля, че ще свири, както трябва, а той може! Локомотив има в сряда огромен шанс, да спечели нещо голямо. И мисля, че няма да се издъним. Лц си играха с всичките титуляри, а ние нашите си ги запазихме. Да спрем да се занимавам със съдиите, щото тук четат и фенове на Лудогорец. И сигурно ги боли! Те не са замесени в игрите на едно селско момче, въобразило си, че е над правила и отбори.
Ванко, на теб като не ти се ходи в Бургас, не ходи. Ама недей пускай тук фандъци, че в Бургас, отиваме като жертвено агне и, че финалът вече е решен в полза на Лудогорец!
Ми не съм съгласен с теб да ти кажа - Лудогорец имат дълга резервна скамейка за разлика от нас, така че нито финала за купата ще подценят, нито първенството.
Аз помня и едни думи на Домусчиев за дубъл, така че Лудогорец ще играят финала, като финал, брат...да не си правим други илюзии.
За Тасков аз си казах мнението - уникален Престъпник, който в Ловеч в 60-та мин.трябваше да изгони Бодуров и мачът ставаше съвсем друг...да ги видим Литекс тогава, с 10 човека как щяха да играят.
Дали щяха веднъж да излезнат от тяхната половина. А на мача с Левски ония Пинто дето си протегна ръчичката назад, какво беше...може би е била божията ръка и Престъпника Таско затова не даде дузпа.
Ако беше дал дузпа мачът ставаше съвсем друг.Вчера имаше друг престъпник в Разград - каква беше тая дузпа, ве майна...че футболиста на Черноморец въобще не го докасна ония артист в зелено.
Ама да го пишеМ това като минало-заминало. Дано съдията да не свири така "перфектно" като този в Разград вчера.Колкото до Коко, Бонев и Узунов може ли да питам защо не поискаха чужд съдия, вместо само да лаят по медиите и да ни се смеят?!Колкото до това, че ще бъдем по-свежи - хм... ми ще видим, брат и това го подлагам на съмнение, щото ми се виждаш интелигентен човек и смятам, че с теб може да се спори за разлика от Христо, който нито се кара, нито се води и е вечно на контра с мен ей така за спорта. Та какво исках да ти кажа - знаеш, че Кирчо има завод за лекарства, нали? По нататък предполагам се сещаш и няма смисъл да продължавам.Някъде в медиите четох, че дори имал лаборатория и е бил поканил американски и немски професори, които да изготвят лекарство за възстановяването на футболистите му...говорим за легален зоб

Жалко, че от единия стол вече паднахме...надявах се, че Велев си е взел поуките със Славия, когато също от двата стола падна на земята.
В сряда КУПАТА ИЛИ СМЪРТ, ТАКА СТАНАХА ВЕЧЕ НЕЩАТА!

- Alex-Plovdiv
- Контакти:
Дългата скамейка на Разград няма никакво значение за нас и не бива да ни интересува. Доказали сме, че умеем да ги надиграваме, правили сме го и трябва да се случи отново в сряда. Хвърляме всичко за този мач и си взимаме своето! САМО ЛОКО!

-
Ванко, мачът в сряда, няма да има нищо общо с мача на Чц. Херо е голям треньор, но защитата и вчера им беше комична. Херо да се сърди на себе си, че не ги довършиха с втори гол, също като нас с Враца. ТТ е един камикадзе слугуващ на така наречените "грандове", но ако акулите бяха играли както могат, Лц нямаха шанс. Първият гол на Лц, беше пълна аматьорщина. Дузпата беше смешна, но защо Чц се гипсираха и позволиха на Разрад да ги натиснат?
Нашата защита е друга бира! Зимата един приятел ми каза, че Лц са много зле. Есента зобали яко и в Турция са били като спукани балони! Аз се поучудих, но после видя как ги набарахме и ние, и Славия. освен да си фит, трябва да имаш и майсторство, и характер. За мен те не са нищо особено. В Бургас единствените, които ще ги подкрепят, ще бъдат техните фенове. Целият стадион ще е за Локо. За съдията. Нашите сигурно са видели колко лесно падат и как просят картони за съперника. Тук вече работата опира до техния професионализъм и до Велев!
Коко е казал: Можем да бием всеки един отбор в БГ!!! В сряда трябва да го докажем за последно! Но сега като се замисля, по-добре, че загубихме точки вчера. Сега поне знаят, че ако искат да играят в Европа, трябва да бият!!!!!
Христо, има някои отклонения от мачкане на разни екземпляри. Ден и нощ, той ги мачка с валяка! От толкова терор, даже и на купения мач с Любимец не могат да се зарадват. Глей кви хубави неща пуска в интернет магазина!!! Онези копачи, които вместо колани носят сиджимки от сезал, гледат жално... Някои от неговите реакции ги пускай без да се дразниш. От работата му е. Цял ден с валяка, не е лесно!!!!
По-оптимистично за сряда!!!!
Нашата защита е друга бира! Зимата един приятел ми каза, че Лц са много зле. Есента зобали яко и в Турция са били като спукани балони! Аз се поучудих, но после видя как ги набарахме и ние, и Славия. освен да си фит, трябва да имаш и майсторство, и характер. За мен те не са нищо особено. В Бургас единствените, които ще ги подкрепят, ще бъдат техните фенове. Целият стадион ще е за Локо. За съдията. Нашите сигурно са видели колко лесно падат и как просят картони за съперника. Тук вече работата опира до техния професионализъм и до Велев!
Коко е казал: Можем да бием всеки един отбор в БГ!!! В сряда трябва да го докажем за последно! Но сега като се замисля, по-добре, че загубихме точки вчера. Сега поне знаят, че ако искат да играят в Европа, трябва да бият!!!!!
Христо, има някои отклонения от мачкане на разни екземпляри. Ден и нощ, той ги мачка с валяка! От толкова терор, даже и на купения мач с Любимец не могат да се зарадват. Глей кви хубави неща пуска в интернет магазина!!! Онези копачи, които вместо колани носят сиджимки от сезал, гледат жално... Някои от неговите реакции ги пускай без да се дразниш. От работата му е. Цял ден с валяка, не е лесно!!!!
По-оптимистично за сряда!!!!
Локомотив е любимият отбор на Пловдив: http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
-
- Контакти:
Пичове можели да ми кажете дали вече има билети на касите на ст. Лазур? И на какви цени се изкупуват ценните хартийки?
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
greenultras написа:Пичове можели да ми кажете дали вече има билети на касите на ст. Лазур? И на какви цени се изкупуват ценните хартийки?
На Лазур билетите ще се продават от вторник.Цената е 10 лв.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
Всички в Бургас! Само Локо але, с цялото си сърце, аз обичам тееее!
http://www.youtube.com/watch?v=dD3y_9mP0Po

sherlock написа:Всички в Бургас! Само Локо але, с цялото си сърце, аз обичам тееее!![]()
4:35-40