Локомотив(Пловдив) - Левски(София) - мнения и прогнози

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Re: Локомотив(Пловдив) - Левски(София) - мнения и прогнози

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 01 май 2012 21:27

Напрежение винаги ще има и това е нормално.Ако бием на Гергьовден,имаме реални шансове за класиране на трето място.Левски Сф,разбира се,ще гонят и те класиране в тройката...Този мач е троен отвсякъде,т.е. всичко е възможно.След като биха ЦСКА,Левски ще излязат с повишено самочувствие.Освен това са с нов треньор,който няма навика да "разбива мозъци напра'о" Ние пък,напоследък,караме по схемата "Бием - празнуваме "... ;)Надявам се пак да празнуваме. За публиката няма да коментирам ,там всичко е ясно - и двата лагера ще са крайно мотивирани,отново се срещат двете най-велики агитки в България.Както каза един наш фен,аз също не изпитвам омраза към синята публика,дори напротив - симпатични са ми,но имам особено мнение за някои неща около "институцията ФК Левски Сф".Това ,разбира се,го оставям за себе си и разговорите на други места,не тук.Няма смисъл от излишни простотии,спазвайте добрия тон /важи за сини и черно-бели/ :idea:
Мисля,че можем да победим.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 01 май 2012 21:42

Естествено, че можете да победите! Ние отдавна нямаме презумпция за непобедимост и приемаме резултатите такива, каквито са! Относно публиките съм съгласен, а за нещата в ПФК Левски до месец-два всичко ще е ясно и официално. И там вече няма да има коментари-всичко старо и гнило се реже със скалпела, няма лабаво-виж Грийн и Тасевски...Но си мисля, че ще бием в този мач-не сме по-добри, но сме по-мотивирани и с импулс!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 01 май 2012 21:51

Синьо сърце написа:Естествено, че можете да победите! Ние отдавна нямаме презумпция за непобедимост и приемаме резултатите такива, каквито са! Относно публиките съм съгласен, а за нещата в ПФК Левски до месец-два всичко ще е ясно и официално. И там вече няма да има коментари-всичко старо и гнило се реже със скалпела, няма лабаво-виж Грийн и Тасевски...Но си мисля, че ще бием в този мач-не сме по-добри, но сме по-мотивирани и с импулс!

Така е.Забелязва се при вас промяната.Обаче и при нас доста неща се промениха...Ще победи по-добрия.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 02 май 2012 10:00

Сега прочетох в нета, че Тони Калво и Дъстли Мюлдер пропускат мача с нас поради натрупани жълти картони.
Супер доволен съм, че Калво няма да им играе...тоя им е най-добрия футболист в момента.В мача за купата просто ни развинти, майна.
Много бърз, техничен и повратлив футболист е, без тоя левскарите са умряли на "Лаута" и ще отнесат една 3-ка.
Да се надяваме, че ще има кутии на "Бесика" за хореото в Бургас.Срещу Левски "Бесика" ще е пълна, около 3 000 човека, ако всеки даде по едно левче сме готови.
Изображение

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Мнениеот Туше » 02 май 2012 10:48

Ванко_Ултраса написа:Сега прочетох в нета, че Тони Калво и Дъстли Мюлдер пропускат мача .....левскарите са умряли на "Лаута" и ще отнесат една 3-ка.

Иване, не работи това мислене. Идеални са им тези футболисти, но и когато играеха не им се получаваше. Не им липсваха футболисти, а отбор. Срещу ЦСКА го имаха. Мен повече ме притеснява, че няма да им играят. Така ще са вдигнати по същия начин, както срещу червените - отборно, а не да разчитат на индивидуалности.
Ясен си го познаваме, може да не е гений, но създава спокойствие и приятелски отношения. В тях всеки се раздава. От мач на мач настроението им се променя.

Не само в Левски, и в Литекс положението ще е по-различно в последните кръгове. Това не са отбори, които "хвърлят кърпата". На умряла лисица по-можеш да ги оприличиш, но не и да ги подценяваш и самозаблуждаваш.
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

Потребителски аватар
Alex-Plovdiv
Контакти:

Мнениеот Alex-Plovdiv » 02 май 2012 15:30

Какви тройки, какви 5лв.? И на 1/2 - 0 ще съм доволен! Левски ще хвърли всичко необходимо за да спечели този мач, а знаете какво става, когато на тях им трябват точки. В повечето случаи все ние го отнасяме. Ако мачът се играе само на терена шансовете са повече на наша страна - Левски излиза с по-некачествен състав от мача за купата. Въпросът е ние да си играем нашата игра с преса и здрава борба за всяка топка. На софийското дерби се видя, че сините увисват яко, когато ги пресират. Чудя се как ЦСКА не ги наказа с 2-3 гола още първото полувреме.

Пловдив1926.
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926. » 02 май 2012 17:16

2:1 , Мисля , че играем доста по добре от Левски , все пак успех Левскари ..
----------------------------------------------
Оффтопик : http://topsport.ibox.bg/news/id_1843935276 ВЯРНО ЛИ Е ?? :shock:

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 02 май 2012 17:31

Глупости. Тъпспорт.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 02 май 2012 19:00

Това е толкова смешно, че просто нямам коментар! На тези бастуни от т*пспорт, братле, няма смисъл да им се слага и линк дори. :idea:
Свършва ми учебната година, майна и се връща за този мач с високо настроение! Аиде 1 на 0 на терена, а на трибуните громене! Призовавам всеки да си вземе знаме и на стадиото да полудяваме, както само ние си знаме 8-)
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

SFHC
Контакти:

Мнениеот SFHC » 02 май 2012 19:21

шивача написа:
SFHC написа:искрено и от цялото си сърце желая успех на Локомотив Пловдив във финала за купата. Този мач обаче трябва да е за Левски..

аз пък им го желая и в двата мача, а за вас остава супата :lol:

защо ли не съм изненадан.. нормална дискусия между феновете на два отбора - задължителна намеса на някоя красная петолъчка, нямаща нищо общо с мача и участниците в него, гарнирана с плоска обида от репертoара на бивша червена "легенда" интелектуалец, пратила целия ни народ на духа въпросната супа... нали знаеш, къде можеш да си го нашиеш?

по темата, трудно 1-0 за Левски...

p.s.
надявам се също загубата от нас да не понижи настроението в лагера на Локо преди финала за купата, който, както вече споменах, се надявам да спечелят.
от SFHC на 22 Май 2013 21:46: "Славия ще изорът тревата последния кръг, нищо не е сигурно, титла за Лудогорец е много вероятна."

Върни се в “Локо Пловдив”