Ст.Локомотив в Пловдив домакин на ЕВРО 2015 презентация

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Re: Ст.Локомотив в Пловдив домакин на ЕВРО 2015 презентация

Мнениеот Пловдив1926 » 20 апр 2012 09:53

Никой нищо не знае. От това европейско първенство Боби Михайлов каза ясно и точно, че няма да се построят някакви фантастични неща, които после да останат за клубовете, защото не е комерсиално. 1 милион евро от УЕФА и 3 милиона от държава/общини е общата инвестиция. Тя ще бъде основно в инфраструктура - алеи, пътища, табели указателни и тн. + някакви козметики. Аз лично очаквам при нас да оправят пътя около стадиона, да отворят новата улица и да сменят тревното покритие на терена. Каза го ясно и точно, че къ, 2030 може да гоним европейско по футбол където да дойдат пари за стадионите. Така, че каквато инвестиция има - тя ще бъде частна.

За нашия стадион до сега феновете сме финансирали идейния проект за цялото нещо. 15 хиляди лева. Следва работния проект, който ще е около 60 хиляди грубо и ще бъде платен от община Пловдив. От там нататък търсим финансиране. Не е задължително да бъде с пари директно. Примерно общинска фирма спокойно може да срути сегашната трибуна и да изравни терена за строеж. Кво толкова ще си каже някой, ама е 150 000лв само бутането :) От там нататък - поетапно строителство. Бесика с "куха" основа за залата под нея и без козирка, козирка, вътрешни зали, спортна зала. Успоредно с това и селището на бесите, което ще се финансира по друга линия. Коко до сега е налял към 1.5 милиона лева в базата. Още 600 000 поетапно мисля, че няма да го притеснят.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 20 апр 2012 10:04

Изискванията за провеждането на европейски първенства на такава възраст са абсолютни минимални.Не се притеснявайте изобщо дали оня или тоя стадион щели да бъдат готови.Често съм гледал такива европейски първенства и стадионите на които са се провеждали мачовете не са и за нашата "А" група.

Потребителски аватар
kistendil
Контакти:

Мнениеот kistendil » 20 апр 2012 13:59

Corwin написа:Не че нещо, но от всичките стадиони, които показаха на презентацията, само Лазур и Беркут в сегашния си вид стават за нещо. От другите съм убеден, че поне 2 няма да изглеждат по-добре след 3 години, като смятам, че това ще са Созопол и именно Лаута. Дано да не съм прав.

EDIT: Забравих и стадион Берое към първата група.

Не че нещо, но към сегашното състояние на стадион "Локомотив" /това е официалното име на стадиона и не знам защо са го прекръстили на името на парка, на чиято територия се намира/ сложи осветление, което ще е готово до края на август. Сега сложи и построена трибуна БЕСИКА, която в клипа е представена като 3D, което е част от инвестиционни проект за стадиона. Средства за това ще дойдат най-вероятно от инвестиционната програма за провеждане на първенството.
А СЕГА!!!!!!!!!! :)
подвластни на черно бялата любов, винаги!паднали на нивото на наведените,никога!

CHE
Контакти:

Мнениеот CHE » 26 апр 2012 01:31

влезте в офицялната страница на уефа и там ясно си пише че юношеските първенства са аматиорски и изискванията са минимални и перуката каза че се изискват от 2000 до 5000 места така че всички стадиони отговарят [без на ботев и в созопол*] а иминалата година приехме квалификации на u19 на порутения стадион на ботев така че за да да се надяваме на сериозни ремонти трябва да спечелим европеиско за младежи[*за мъже е мечта]

Потребителски аватар
danimann
Контакти:

Мнениеот danimann » 28 апр 2012 01:36

Пловдив1926 написа:Никой нищо не знае. От това европейско първенство Боби Михайлов каза ясно и точно, че няма да се построят някакви фантастични неща, които после да останат за клубовете, защото не е комерсиално. 1 милион евро от УЕФА и 3 милиона от държава/общини е общата инвестиция. Тя ще бъде основно в инфраструктура - алеи, пътища, табели указателни и тн. + някакви козметики. Аз лично очаквам при нас да оправят пътя около стадиона, да отворят новата улица и да сменят тревното покритие на терена. Каза го ясно и точно, че къ, 2030 може да гоним европейско по футбол където да дойдат пари за стадионите. Така, че каквато инвестиция има - тя ще бъде частна.

За нашия стадион до сега феновете сме финансирали идейния проект за цялото нещо. 15 хиляди лева. Следва работния проект, който ще е около 60 хиляди грубо и ще бъде платен от община Пловдив. От там нататък търсим финансиране. Не е задължително да бъде с пари директно. Примерно общинска фирма спокойно може да срути сегашната трибуна и да изравни терена за строеж. Кво толкова ще си каже някой, ама е 150 000лв само бутането :) От там нататък - поетапно строителство. Бесика с "куха" основа за залата под нея и без козирка, козирка, вътрешни зали, спортна зала. Успоредно с това и селището на бесите, което ще се финансира по друга линия. Коко до сега е налял към 1.5 милиона лева в базата. Още 600 000 поетапно мисля, че няма да го притеснят.

Казваш,че Трибуна Бесика и залите и помещенията в нея няма да струват и 1млн. ли? На мене това ми звучи нереално.Една цифра от около 3-3+ млн. ми се струва по-нормална например,но не съм спец,не мога и да знам със сигурност!
ЕДНА БОРБА ЕДНА ЛЮБОВ ЕДИН ОТБОР -ЦСКА

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 28 апр 2012 08:47

Тази сума е за трибуна стълбища и седалки без козирка зала и тн. Не е толкова много, За 3 милиона знаеш ли какви чудеса могат да станат :)
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Върни се в “Локо Пловдив”