Древен и Вечен написа:Пловдив1926 написа:Тоя е поредния 15 годишен, който само е слушал за ония времена. Кво да му говориш на лапето простоДАП и ЖП депа хахахах
Тва пропагандата не прощава. Ама напоследък реалността много я понапука същата тази пропаганда, че чак жалко стана.
Ехе,де да бях на 15-се!!За "ония времена"момето момче само можеш да си мечтаеш.Локото по онова време беше един слаб и без фенове отбор.Жп и ДП работниците единствено се интересуваха от него .Стадиончето му вечно беше празно ,е ако изклчим ония с тенекиите от сирене ...Нали знаеш ,че Жоро още не беше дошъл в Пловдив с отбора на Велбъжд?Даже Марица имаше повече фенове от вас,за Спартак,а пък за Ботев да не говорим.Все пак ,дано вземете Купата,защото това ще ви е Първия трофей в историята.
Нали знаеш къде ви е "титлата" от 2004-та?В Кюстендил.а други нямате.
По колкото и начина да напишеш една лъжа, тя пак си остава лъжа

Никога не е късно да вземеш да използваш мозъка си обаче.
Обърни внимание на съвета ми за интернета. Има куп други места на които можеш спокойно да минеш за актуален.
Убеден съм, че и на тема пловдивски футбол не те бива. За начина по който говориш, като малоумните селянчета от близките села - си оставаш на 15, "харабия"!