Берое (Стара Загора) - Локомотив 1926 (Пловдив) - прогнози

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Re: Берое (Стара Загора) - Локомотив 1926 (Пловдив) - прогнози

Мнениеот Ванко_Ултраса » 04 апр 2012 11:24

Там е работата, че не пиша глупости...де да бяха глупости, Ицак.
Човека ти казах, че залага заедно с останалите и е част от...пълен абсурд е да ме лъже, още повече като знам до кого е близък и с кои лично върти далавери.
Пак ти казвам, че мачът в Ловеч можем да го вземем само ако се разберат с Ицо - с игра точно ще ги бием - никога :!: ;)
Изображение

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 04 апр 2012 11:26

Ванко_Ултраса написа:Там е работата, че не пиша глупости...де да бяха глупости, Ицак.
Човека ти казах, че залага заедно с останалите и е част от...пълен абсурд е да ме лъже, още повече като знам до кого е близък и с кои лично върти далавери.
Пак ти казвам, че мачът в Ловеч можем да го вземем само ако се разберат с Ицо - с игра точно ще ги бием - никога :!: ;)

Моля ти се :) Говориш глупост след глупост, казвам ти го най-отговорно. Ако ще и арменския поп да ти ги говори тия работи са глупости. За далаверите пък си абсолютно ама абсолютно хал хабер и си толкова далече от реалността, че няма на къде повече. Най-малкото, че тези неща не са за дискусии във форума. Стига си се изтъквал с някакви сигурни източници и информации защото става много, много смешно.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 04 апр 2012 11:34

Пловдив1926 написа:
Ванко_Ултраса написа:Там е работата, че не пиша глупости...де да бяха глупости, Ицак.

Моля ти се :) Говориш глупост след глупост, казвам ти го най-отговорно. Ако ще и арменския поп да ти ги говори тия работи са глупости. За далаверите пък си абсолютно ама абсолютно хал хабер и си толкова далече от реалността, че няма на къде повече. Най-малкото, че тези неща не са за дискусии във форума. Стига си се изтъквал с някакви сигурни източници и информации защото става много, много смешно.

Я кажи кое е глупост, щото ти дори говориш с по-голяма убеденост от мен?
И аз не се изтъквам, Ицак, за кво да се изтъквам и пред кого?
Каква ми е целта да го правя?
Мислех, че мача с ЦСКА ти е достатъчно ясен, ама както и да е...по-добре да не обсъждаме такива неща тук.
Щото ако ти кажа кой е човека няма да си толкова убеден.
Изображение

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 04 апр 2012 11:49

Ще ти кажа само, че мача с ЦСКА и този с Ловеч нямат НИЩО общо. Хич не ми пука кой ти говори глупостите, честно :)
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 04 апр 2012 13:09

Пи4ове,по-спокоино я караите, Коко е 4естен 4овек :lol:

Потребителски аватар
Гагарин Обича Локо
Контакти:

Мнениеот Гагарин Обича Локо » 04 апр 2012 13:19

STENLI написа:Пи4ове,по-спокоино я караите, Коко е 4естен 4овек :lol:

4 е цифра, не е буква.
Изображение

Потребителски аватар
White Snake
Контакти:

Мнениеот White Snake » 04 апр 2012 15:25

Гагарин Обича Локо написа:
STENLI написа:Пи4ове,по-спокоино я караите, Коко е 4естен 4овек :lol:

4 е цифра, не е буква.

Той откъде да знае бе майна ?
Stenli,Караибрахим също е честен човек,ама и вие нещо не сте спокойни :mrgreen:
Автентичен Неградски ред и забавления:Красота,вяра и борба за права и свободи http://vbox7.com/play:909b211b&start=3

sure thing1926

Мнениеот sure thing1926 » 04 апр 2012 23:13

Ванко, разбрахме, че си голямо момче и трябва да те взимаме на сериозно. Стоичков, щял да дава благословия на Локо? Значи ако Локомотив бие, Стоичков не е е некадърник, а просто арабия? Кой е треньорът Стоичков, за да ни решава съдбата? простотиите на този "ръководител" са ни ясни, все пак е кум на Кучето. Жалко, че има локомотивци, които разнасят тъпотиите на Узунов. Човекът, който беше подлога на Наков и е нанесъл толкова щети на Локомотив. Криеше се на явки с наков в разни селски кафета, защото онзи не смееше да се появи в Пловдив. Галя го набара и го изхвърли, че продаде мач на Гигов в Пловдив. И сега трябва да вярваме на глупости разпространявани в Гонг?! Дано и Лаптопа да си даде благословията в петък, че почвам да се притеснявам...

Не си единствен с контакти близки до Коко, ама ти единствен ръсиш тъпотии. Не ми е ясно, каква е целта на това занятие? От мен толкова, а ти вярвай на човек, който при 7000 седалки на "Лаута" обявява, че стадиона ни имал капацитет 6800?! Но идва ден, когато всеки си получава заслуженото....
Локомотив е любимият отбор на Пловдив: http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 05 апр 2012 14:33

Ванко, според мен имаш нужда от душевно спокойствие и жена в леглото.
Стига неври и притеснения, млад човек си, бива ли заради такива човещинки да получаваш сърцетуп.
И баща ми се притеснява много за Локото, ама е на 81 години. Ти го биеш по всички показатели.

Излез навън, виж пролетта и п...опотока по улиците.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
TheUsualSuspect
Контакти:

Мнениеот TheUsualSuspect » 05 апр 2012 19:24

Ванчо,успокои се малко,че взе да прекаляваш,а не е здравословно.
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”