Аз пък и с 10 не съм съгласен!!! Нека си останат само софийските отбори... Така ще е сигурно участието им в евротурнирите и няма да делят останалите на такива, които играят за "сини" и такива, които трябва да се съобразяват с "червени", защото ако има някой и нещо, което прави първенството ни от десетилетия смешно и го дърпа надолу е имено машинациите, с които трябва да се съобразяват т.нар. "провинциални" отбори, за да могат онези там в столицата да се самозалъгват колко са велики!!! Така, че като искате да им "вдигнте" класата... По-добре нека си играят само помежду си, 'щото са "богоизбрани", а ние "простолюдието" нека си играем помежду си... само 'дето незнам тогава как ще решите проблема с това пред, кой те ще изглеждат "големи"... Някак си ще е смешно да си ги "мерят" само между тях... 'га нЕма, кой да "унижат"... нещо и на тЕх нЕма да им е интересно... ама поне за едно съм сигурен... За "простолюдието" ще е по-интересно... 'ем ще им гледат на тез' жалкия сеир... 'ем ще гледа ИСТИНСКИ мачове в "Лигата на аустайдерите"!!!
СМЕШНИ СТЕ!!!
БОБИ, НЕ Е ДОБРЕ С 16 ОТБОРА!
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- plovdivram
- Контакти:
Re: БОБИ, НЕ Е ДОБРЕ С 16 ОТБОРА!
plovdivram написа:Аз пък и с 10 не съм съгласен!!! Нека си останат само софийските отбори... Така ще е сигурно участието им в евротурнирите и няма да делят останалите на такива, които играят за "сини" и такива, които трябва да се съобразяват с "червени", защото ако има някой и нещо, което прави първенството ни от десетилетия смешно и го дърпа надолу е имено машинациите, с които трябва да се съобразяват т.нар. "провинциални" отбори, за да могат онези там в столицата да се самозалъгват колко са велики!!! Така, че като искате да им "вдигнте" класата... По-добре нека си играят само помежду си, 'щото са "богоизбрани", а ние "простолюдието" нека си играем помежду си... само 'дето незнам тогава как ще решите проблема с това пред, които те ще изглеждат "големи"... Някак си ще е смешно да си ги "мерят" само между тях... 'га нЕма, кой да "унижат"... нещо и на тЕх нЕма да им е интересно... ама поне за едно съм сигурен... За "простолюдието" ще е по-интересно... 'ем ще им гледат на тез' жалкия сеир... 'ем ще гледа ИСТИНСКИ мачове в "Лигата на аустайдерите"!!!
СМЕШНИ СТЕ!!!
Вие сте смешни ,че ви бият като тъпан на сватба с 5-0 у дома.С какви очи се обаждаш пък ти?
- plovdivram
- Контакти:
ЕМИЛ
Ами и зад мен да стои държават с десетилетия и да ти обирам за "жълти" стотинки "каймака" от футболисти аз ще те бия с 5:0 дори в двора ти!!!
СМЕШНИ СТЕ!!! Смешни дори затова, че вие феновете на тези отбори се правите на "слепи"... Ами САМОЗАЛЪГВАЙТЕ се... тогава... във ВАШИЯТ случай... ОК... ВЕЛИКИ СТЕ!!! Дано ти е олекнало!!!
Вие сте смешни ,че ви бият като тъпан на сватба с 5-0 у дома.С какви очи се обаждаш пък ти?
Ами и зад мен да стои държават с десетилетия и да ти обирам за "жълти" стотинки "каймака" от футболисти аз ще те бия с 5:0 дори в двора ти!!!
СМЕШНИ СТЕ!!! Смешни дори затова, че вие феновете на тези отбори се правите на "слепи"... Ами САМОЗАЛЪГВАЙТЕ се... тогава... във ВАШИЯТ случай... ОК... ВЕЛИКИ СТЕ!!! Дано ти е олекнало!!!

- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
plovdivram написа:ЕМИЛВие сте смешни ,че ви бият като тъпан на сватба с 5-0 у дома.С какви очи се обаждаш пък ти?
Раме ,не така,майна.Съобразявай се малко как им говориш...Все пак те са евро...аааа

Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
Тъпа прабългарска деиствителност... едно на ръка ,че трябва шампионата да е с 10 отбора и 2-ро... отбори , като славия , локо софия , литекс , беласици и сандански... въобще не трябва да се допускат до елита... точно заради такъф тип отбори предпочитат да разделят баницата на 16... смятате ли ,че ако славия някога отпадне ще се върне?..... никога! тва е и идеята да стоят... за да има далавера..... жалко ,че отбори , като етър, дунав, асеновец, не ги знаеме в , коя дивизия са... а и спартак и марица , ше пълнят повече стадионите от , колкото онеия 5-те отгоре...
Боби Михаилов е изруд. клептоман... Стефка Костадинова също....тея ебаха маиката на спорта.....
Боби Михаилов е изруд. клептоман... Стефка Костадинова също....тея ебаха маиката на спорта.....
- Lord VOODOO
Peacemaker написа:3. Погледнете си "грандовете" и вижте колко от играчите Ви в момента са дошли (повечето без пари) от пловдивските отбори
Че пловдивските отбори могат да си имат добра школа и без да са в "А" група! Така че точно това не ви гарантира място в "А" група!
Да не би Спартак Пловдив и Марица да нямат добри школи, както не са в "А" група???

А колкото до това, кой ще изпадне... Ако Ботев не се разпаднат по време на първенството, те ща са първите изпаднали, а след тях идват Локо Мз и Монтана/Спортист
В крайна сметка смешно е да правим прогнози кой ще отпадне и кой не, едва след първият кръг!!!
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

а славия локо сф имат ли място в а група,нали футбола е за феновете,а те почти нямат,ако ги няма по слабите отбори от каде ще крадете играчи
От кой отбор си?
- plovdivram
- Контакти:
valyo1912
По-скоро въпроса е ако я няма негласната "държавна" протекция какво ще стане с отборите им?! Много ми е интересно, защо отбори като тях никога не изпадат в кризи като всички останали отбори?!! Само някакви епизодични "кризи", които в масовият случай означават 4-то място за Левски или ЦСКА и средата на таблицата за останалите от "богоизбраната четворка"... Странно!!! Но няма ли да е интересно какво ще стане ако Първата двойка /как звучи само...
... като Първата дама/ изпадне в положението на Втората и т'ва продължи повече от 5-6 та до 10 години... т.е. няма медали.... няма евротурнири... има само мачове с отбори като Беласица, Спортист Своге, Монтана... а единствените "дербита" да са с Литекс да речем... Много ми е интересно какво ще е тогава?!! Дали тогава феновете от Крупник, Дуванлий, Своге, Разград, Шумен и пр...пр..., чийто знамена и присъствие сега са масово на стадионите на двата отбора...та... дали отново ще са на стадиона?!! Аз лично смятам, че те след като са уволнили последователно две-три ръководства... оплюли са поне две-три дузини играчи, праобвали се в двата отбора ще последват примера на привържениците на Славия и Локо Сф... а... ако не дай си Боже това продължи повече от 15 години.... Ами "Армията" и "Герена" ще станат "гробници"... Само че....
Само че това НЯМА КОЙ да го остави да се случи... Просто в БГ е такова положението... Човек понякога да се чуди... София е избрана за столица за да служи на страната ни... или България е държава, която съществува за да храни столицата ни!!!! :lol: Колкото и смешно и странно да звучи... на фона на реалността ни този въпрос изглежда съвсем логично!!!
а славия локо сф имат ли място в а група,нали футбола е за феновете,а те почти нямат,ако ги няма по слабите отбори от каде ще крадете играчи
По-скоро въпроса е ако я няма негласната "държавна" протекция какво ще стане с отборите им?! Много ми е интересно, защо отбори като тях никога не изпадат в кризи като всички останали отбори?!! Само някакви епизодични "кризи", които в масовият случай означават 4-то място за Левски или ЦСКА и средата на таблицата за останалите от "богоизбраната четворка"... Странно!!! Но няма ли да е интересно какво ще стане ако Първата двойка /как звучи само...

- LOKO_PD_FAN
- Контакти:
Истината е че с 10 отбора ще губят много точки а това е предпоставка да не стават често шампиони,а те искат ако има чалъм по два пъти в годината да стават.
-
- Контакти:
Напълно съгласен съм с теб. Левски и ЦСКА и тяхната мафия в журналистика и съдийство, НАГЛО крадене на футболисти от цяла България. Нагло и арогантно поведение спрямо всички останали провинциални отбори ето това уби българския футбол. И забелязвате ли че левскарите и цесекарите, колкото и да се мразят ако някой провинциален отбор почне да ги бие, цесекар предпочита Левски да стане шампион само да не е отбор от провинцията !!!
Сякаш те са богопомазани, те винаги са били отборите на властта !! Изкуствено поддържани и захранвани с най-добрите футболисти от цяла България.
Левски и ЦСКА погребаха българския футбол !!! Те погребаха българския футбол.
Сякаш те са богопомазани, те винаги са били отборите на властта !! Изкуствено поддържани и захранвани с най-добрите футболисти от цяла България.
Левски и ЦСКА погребаха българския футбол !!! Те погребаха българския футбол.