Право на отговор за ПФК Локомотив Пловдив 1926

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Makavelli
Контакти:

Re: Право на отговор за ПФК Локомотив Пловдив 1926

Мнениеот Makavelli » 27 мар 2012 15:40

vratar4eto написа:Миналата година Гара Дембеле беше наказан за 3 мача за дърпане на ръкава на длъжностно лице (страничен съдия). Сега Присо удря друго длъжностно лице (полицай) и го заплашва с дървена табелка. И цесекарите спорят, че горкичкият е невинен. И сега ако го накажат за повече от 3 мача (което даже е малко с оглед извършеното) ще почнат едни директиви, едни извънземни договорки, че свят да ти се извие.

Присо е виновен затова че направи неприлични жестове и затова че е посегнал на полицай ( ако наистина го е направил ). Но ситуацията трябва да се гледа цялостно, а не да се вадят конкретни моменти от случката. Именно поради тази причина може да му се размине ако докажат че тогава е бил "невменяем" под влияние на емоциите. Затова когато съдът тръгне да гледа случката ще трябва да се гледа цялостната ситуация, ако това не го направят, много бързо ще успеят юристите на ЦСКА да го оневинят.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 27 мар 2012 15:42

Само за пример ще дам, че НИКОГА не бях писал коментар тук и след мача с вас си позволих САМО един коментар, който ми беше премахнат :roll: Но ми позволиха да сложа едно усмихнато личице, след цитат на Ванко....майната ли, не си спомням никнейма му как беше :roll:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

iotur

Мнениеот iotur » 27 мар 2012 15:51

Red Warrior написа:Само за пример ще дам, че НИКОГА не бях писал коментар тук и след мача с вас си позволих САМО един коментар, който ми беше премахнат :roll: Но ми позволиха да сложа едно усмихнато личице, след цитат на Ванко....майната ли, не си спомням никнейма му как беше :roll:

пич мен за въпроса да ни разкрият истината, щото не сме я знаели, а само сме пискали ме банаха с оригиналния ми профил, че ми се налага да ползвам разни стари сега...така, че с малко си се разминал

Потребителски аватар
vratar4eto
Контакти:

Мнениеот vratar4eto » 27 мар 2012 15:52

Makavelli написа:
vratar4eto написа:Миналата година Гара Дембеле беше наказан за 3 мача за дърпане на ръкава на длъжностно лице (страничен съдия). Сега Присо удря друго длъжностно лице (полицай) и го заплашва с дървена табелка. И цесекарите спорят, че горкичкият е невинен. И сега ако го накажат за повече от 3 мача (което даже е малко с оглед извършеното) ще почнат едни директиви, едни извънземни договорки, че свят да ти се извие.

Присо е виновен затова че направи неприлични жестове и затова че е посегнал на полицай ( ако наистина го е направил ). Но ситуацията трябва да се гледа цялостно, а не да се вадят конкретни моменти от случката. Именно поради тази причина може да му се размине ако докажат че тогава е бил "невменяем" под влияние на емоциите. Затова когато съдът тръгне да гледа случката ще трябва да се гледа цялостната ситуация, ако това не го направят, много бързо ще успеят юристите на ЦСКА да го оневинят.

То по тази логика във футбола не трябва да има наказания, защото всеки ще се оправдава, че е бил афектиран. А, за да спи една нощ в районното, значи е наистина е направил нещо, няма да го арестуват за няма нищо.

Потребителски аватар
zelena_varna
Контакти:

Мнениеот zelena_varna » 27 мар 2012 15:57

Момчета не казвайте истината на феновете на грандовете... все пак от истината боли... ;)

plamen_ch
Контакти:

Мнениеот plamen_ch » 27 мар 2012 16:00

Да бе ,Присо е терорист ,а Даксон е майка тереза.....Не се ли усещате ,че ставате смешни?

Потребителски аватар
danimann
Контакти:

Мнениеот danimann » 27 мар 2012 16:02

1926 написа:За пореден път ли БФС ще пожали Цска? Присо заслужава поне 10 мача накзания. А техният клуб/рецидивист/ НЕ заслужава лиценз за Европа!!!!!

абе отворко,ако Присо не трябва да играе 10 мача,онзи Клаксон не трябва да играе 2 сезона.престанете да се правите на остроумни и гледайте реално.Кой започна първи,кой провокира другия с шамар в лицето а.Ако ей сега се срещнем и аз ти забуча един без причина ти кво-ще стоиш и ще ме гледаш ли???какво ли съм тръгнал да се занимавам изобщо ...
ЕДНА БОРБА ЕДНА ЛЮБОВ ЕДИН ОТБОР -ЦСКА

Потребителски аватар
Гагарин Обича Локо
Контакти:

Мнениеот Гагарин Обича Локо » 27 мар 2012 16:08

Dog написа:Съдията сбърка,трябваше да даде червен картон на Даксон ,а да не гони Присо,само че се подведе!Оттам за поведението си черното момче трябва да бъде наказано възможно най-сурово и от Бфс ,и от органите на реда!

Той съдията отдавна трябваше да покаже червен картон в срещата, мой човек, само че не на футболист от Локомотив.
За такива като тебе, които са "гледали" мача, съм приготвил нещо изгледай го и тогава пак идвай да пишеш първосигнални простотии.
http://www.youtube.com/watch?v=q501UBPDZnc
http://www.youtube.com/watch?v=bZN4ESiCF6Q
Сядай си на гъза сега и ако искаш да продължиш празните приказки, направи го във вашия или нашия форум но в правилната тема.

По темата. Много добра реакция на нашето ръководство, която заслужава уважение!
Дано обърнем "каруцата" цесека, сглобена от "крадени" маТРЯли.
Изображение

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 27 мар 2012 16:08

с точка 7 от декларацията ..ръководството на Локо Пд си е направило яка гавра с червените "боклуци от титан" :mrgreen:
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Мнениеот fire » 27 мар 2012 16:09

"Другари"! Вашите жалки номера и евтиния ви популизъм нямат ли край?????????
Преди няколко месеца,няколко от вашите футболисти бяха уличени в употреба на допинг! ФАКТ,който навсякаде се наказва с лишаване от състезателни права,минимум от 6 месеца или 2 години! Тези момченца обаче бяха "наказани" едва с 3 месеца и през това време перманентно в изказвания на различни хора от клуба ви,бяха изкарвани едва ли не "ангели",и най-вече "несравнимия футболист" Тодор Янчев,който беше обявяван нееднократно за "многострадалната Геновева",като довод за да му бъде простено! СМЕШНО И ЖАЛКО! Подобно поведение е пристойно не на клуб ставал шампион на страната ни десетки пъти,а на жени,работещи на околовръстното на София или който си изберете град у нас!
.....После дойде и съботата преди мача ви в Пловдив,когато първо алкохолизирания ви собственик нападна словестно с обиди,ръководители в БФС,и дори заплаши с мутренски манталитет,как щял да купи 48 клуба у нас и да се противопостави на сегашното ръководство на футбола ни,на следващите "избори" за такова!?
Малко по-късно дойде ред и на "червения спасител"(на който скоро пак ще му "видите сметката"),който изкара Цска,най-онеправдания и "рязан" клуб у нас и даже украси изявлението с думите"от цска късат месо"? :shock: :?: :) .............
Дойде и мача,който "червените" спечелиха ночаквано и то с разгромен резултат,не и без участието на съдията(визирам третия гол) и не без порцията "изцепки" на техни футболисти по терена и извън него!
За капак на всичко,вчера от същия клуб,даже имаха наглостта да излязат с глупави и неоснователни упреци към Пловдивчани,с едничката цел,да отклонят вниманието на обществеността от държанието на тъмнокожия си състезател Присо,по време и след изгонването му от игра! До момента потулено остава и ОЧЕВАДНО провокативното поведение на Бандаловски в "дует" отново с Присо при втория гол за "армейците",когато "полетяха" голямата част от бутилките за вода,и заради които Локомотив ще отнесат наказание!
С цялата си наглост и малоумие ,след пубкикацията си от вчера,"червеното ръководство" си вкара сериозен автогол,защото вместо да си трае,упрекна Пловдивската публика в расизъм,след като цяла България видя и чу пред екраните и наживо,как агитката в гостуващия сектор издава единодушно маймунски звуци при контузията на Карвальо,без да има и грам поводи и провокация за това!
Е,добре тогава,кой трябваше да "реве" след мача, и кой трябва да бъде наказан за провокация и расизъм?????????? Отговора е еднозначен, ЦСКА!
Самоче,нали сме България и нали у нас аршина е различен за всички клубове във и извън столицата ни,сега отново ще станем свидетели на поредното жалко решение на БФС, а безчинствата и високомерието на казионните клубове у нас ще продължи и занапред,защото "как така без цска?"

ПП: Дано поне си платите за Крачунов,защото няма друг клуб освен Цска в историята ни,който е известен с това да НЕ си плаща на никой за трансферирани играчи,особено на вътрешния пазар!Това е срамно и долнопробно!
Последна промяна от fire на 27 мар 2012 16:35, променено общо 5 пъти.

Върни се в “Локо Пловдив”