Коко Динев стоял зад Зума и готвещия се преврат срещу Топалова
06 септември 2008 14:21
Автор: Филип Димитров
Атанас Узунов направил връзката между Бонев и боса на Вихрен
Тотална офанзива започва опозицията в Локомотив Пд срещу Галя Топалова. Както db първи написа вчера, в пловдивският хотел "Кемдрос" се е състояла среща между феновете на Локото и легендата на пловдивският футбол Христо Бонев с цел координация на атаките и свалянето на сегашните управници на черно-белия клуб начело с жената на Зеки Бейрям Галя Топалова. Днес db разбра нови подробности от свои източници, присъствали на тайната завера. Христо Бонев е признал, че вече е намерил бизнесмен, който е готов да изкупи акциите на черно-белите и че това е президентът на Вихрен Коко Динев. Коко-Кошарата е бил готов да даде пари на привържениците на Локо Пд, с които да откупят контролния пакет акции от Топалова. Зума вече бил провел среща с Динев, като тя била организирана от Наско Узунов, друг бивш кадър на черно-белите, който в момента работи за Коко Динев и неговия Вихрен.
"Идете при Галя и при оня Кокошков /б.р.Иван Петлешков/ и ги питайте за цената на акциите на клуба. Спазарете се с тях и аз ви водя Коко Динев за президент, с който ще върнем величието на Локомотив, отсякъл Зума. Аз ви доведох Жоро Илиев и Сашо Тасев, лека им пръст, сега пак съм ви намерил финансов благодетел", заключил Бонев.
Връзката между Зума и футболния бос била осъществена от ексгенералния секретар на "Лаута" Атанас Узунов. Целта на заверата е чрез предоставените средства от Динев феновете да дойдат във власт в Локо, като евентуален шеф на клуба ще бъде именно Бонев. Както е известно Топалова е готова да продаде акциите на фенските фракции на черно-белите, стига да имат достатъчните според нея средства.
ПРЕВРАТ ???
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- AREA BIANCONERA
- Контакти:
ПРЕВРАТ ???
87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!
87 години любов в черно и бяло!
- lauta hools
- Контакти:
Re: ПРЕВРАТ ???
оле това е супер,аз не бях в Пловдив два дни и чак сега като влезнах във форума на Локото и като го прочетох това и ми стана много хубаво,дано да е вярно,давам всичко в Локото да се върнат Зума и Наско Узнов.Това сегашното ръководство за нищо не става,отбора изглежда един такъв без самочувствие,а преди с Наско Узунов не беше така,дано да се върнат и откупят Локото от тая и да спират нашите мъки вече и отново да сме при големите,където ни е мястото

[center]
Раето свещено на гърдите блести,
носете го с гордост и страст,
когато загубите, нас ни боли,
но пеем ”Винаги с Вас” [/center]

Раето свещено на гърдите блести,
носете го с гордост и страст,
когато загубите, нас ни боли,
но пеем ”Винаги с Вас” [/center]
е има ли по-хубава новина от тази,дано да е вярно 

-
- Контакти:
честито локо,дано поне вашия клуб се оправи и тръгне на горе
ботев и локо сф завинаги в мойто сърце
и аз се радвам за вас вие сте ми определено по-симпатичния отбор от жълтурите до бирената фабрика,но както казаха някои преди мен дано наистина да е вярно,щото тая освен да ви упорочава отбора друго не прави,нали???