drughi написа:Прогноза: 1:2
Калиакра(Каварна) - Локомотив(Пловдив) - прогнози
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Калиакра(Каварна) - Локомотив(Пловдив) - прогнози
Спокойна и рутинна победа. Тва момче Христо Спасов, макар и да не вкара, беше най-добрия на терена! Дано Кокала да му дава повече шанс!
подвластни на черно бялата любов, винаги!паднали на нивото на наведените,никога!
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
Re: Калиакра(Каварна) - Локомотив(Пловдив) - прогнози
Добър мач за нашите и пълно господство на терена,въпреки необичайния състав.Много добър Драги Коцев и перфектни Ицо Златински и Дани Георгиев.Браво и на младите футболисти.
За другото не ми се говори - поредната простотия на "органите на реда".Рядко съм виждал толкова полицаи на едно място,да охраняват футболен мач,а аз мачове на Локо ПД не пропускам.Не знам за кво беше цялата истерия...
Спряха ни на входа на Каварна и не ни пуснаха да влезем в града,докато не дойде президента на Калиакра /за което му благодарим на човека/.Когато си тръгвахме след мача,един от нашите им каза на полицаите : "Аре чао майна и повече няма да се виждаме "/визирайки отпадането на Калиакра и отпадането на тази дестинация/...Отговора на офицера от полицията беше "За ваше,а най-вече за НАШЕ щастие, така ще е "...Ами така да бъде.Жалко за хубавата база в Каварна.
За другото не ми се говори - поредната простотия на "органите на реда".Рядко съм виждал толкова полицаи на едно място,да охраняват футболен мач,а аз мачове на Локо ПД не пропускам.Не знам за кво беше цялата истерия...
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg