Септември(Симитли), Лудогорец или Литекс?

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Parmalat

Re: Септември(Симитли), Лудогорец или Литекс?

Мнениеот Parmalat » 16 мар 2012 12:05

Dust написа:
Parmalat написа:ПФК Литекс може да ми се разсърди за това,което съм написал,но това е моето мнение което се потвърди и от последния мач на Миньор в Ловеч.Просто не се позволява на противниковия отбор да създаде опасност пред вратата на Литекс.

Определено нещо ти е станало, а за последният мач с Миньор какво имаш в предвид нямам идея.

Нарушения на линията на наказателното поле на Литекс съдията си затваря очите и не отсъжда нищо.Идентична ситуация като тази през второто полувреме на мача и се отсъжда пряк свободен удар за Литекс.От него пада и вторият гол за ловчанлии.Нещото което ми е станало е,че ми писна съдии да провалят мачовете заради определени отбори.Това не е феърплей.Аз съм за честна игра в която всеки има шанса да бие всеки,а не да се облагодетелстват определени страни.От това не печели българския футбол,а ще затъва още повече.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 16 мар 2012 12:14

Фен на Черноморец има претенции към съдийските отсъждания на мача Литекс - Миньор, а треньорът на Миньор няма, страна работа, след това ме убеждавай, че в теб не се е насъбрала някаква злоба по незнайни за мен причини.

Вече споделих мнението си, ръководството на Локомотив имат още ДЕВЕТ дена в които може да заяви, че иска чужда съдийска бригада да ръководи полуфиналът.
На тема съдийство спирам да водя дискусия защото е адски тъпо, лайшко и детинско към момента.

Дано се получи хубав мач с Локото. Преди този мач има доста кръгове които неминуемо ще променят класирането, а с това се променя нагласа, приоритети и т.н., и т.н.

Дано от лигата поставят начален час 20:00ч. за да може колкото се може повече хора да посетят срещата.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 16 мар 2012 12:24

Гадното е,че Черноморец е губещ при всички положения защото 4-тото място се обезмисля.И така за да играем в евротурнирите ще трябва да прецакаме Левски или ЦСКА и да ги изместим от тройката.
[center]R.I.P[/center]

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 16 мар 2012 12:26

След тоя жребии три от отборите,които ще ни представят в Европа са ясни вече-Лудогорец в ШЛ,Литекс в ЛЕ като финалист за купата и Левски като отбор завършил на 2-ро място в първенството.Надявам се само ЦСКА да се съвземе и да успее да се пребори за 3-тото място с Черноморец.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 16 мар 2012 12:27

Blagoy написа:
Пловдив1926 написа:Много си клиширан. Омразата надделявала и тн. Това са глупости. Жалки оправдания на малки хора, които не могат да стигнат големите. Силно може да мрази само този, който обича силно.

Ние с вас като публика няма какво да делим. Просто не сте ни в категорията, много добре го знаеш. Ако нещо имате някакви претенции за нещо спрямо нас - пък кажете си, има кой има и на кого :twisted: Дето се вика ще ви уредим едно прослушване :) Ама тука във форума да ми подскачате 4-5 човека е меко казано смешно.

Не мога да разбера и защо си затваряте очите пред факта, че ви подпират съдиите при положение, че миналата година особено беше брутално и цяла България коментираше точо това. Изпуснахме ви на косъм със смешния Неделчо и със звездата Раймонди. Надявам се тази година да ви бием. От 2 сезона поне не играете някакъв впечатляващ футбол. Ние като фенове ще направим всичко по силите си. Дано и тия на терена го направят.

Кой ти говори за мерене на каквото и да е? Нито публиката на Литекс може да се сравнява с тази на Локо, нито Ловеч като град може да се сравнява с Пловдив.
И аз ще ти задам контра-въпроси. Не са ли тези оправдания, че ни подпират съдиите жалки оправдания на малки отбори, които само така могат да оправдаят собствената си несъстоятелност? И фактът, че почти месец преди мача започва да се говори за съдии, не е ли един вид застраховане да се оправдае още от сега евентуален неуспех?
Ти не си никой, за да определяш аз дали си обичам отбора, или не. И колко го обичам. Хората, които ме познават, знаят много добре.

Не, не са оправдание. Съдийте си ви подпират нагло и безпардонно. Нормално е да се притесняваме. Нормално би било и ти да се тревожиш, че другите отбори се притесняват от съдийски балтии и отбора ви в изпълкома, вместо от този на терена :) За какво да се застраховам? Все едно ако ни биете със съдиите ще ме топли едно "аз казах ли ти" във форума? Нали знаеш, бой и еб** не се връщат.

Както аз не съм никой и не определям дали си обичаш отбор, така недей определяй и ти другите хора. Нито те познавам, нито имам желание да те опознавам :mrgreen: Кефи ме как си противоричиш обаче в последователни мнения :)
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 16 мар 2012 12:28

Parmalat написа:Гадното е,че Черноморец е губещ при всички положения защото 4-тото място се обезмисля.И така за да играем в евротурнирите ще трябва да прецакаме Левски или ЦСКА и да ги изместим от тройката.

Аз като ги гледам,те сами се прецакват.Вчера съдията даде всичко от себе си да класира Левски.ЦСКА са си трагедия едва ли Стойчо Младенов е магьосник.Може би Левски ще останат в тройката,но Черноморец имат големи шансове.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 16 мар 2012 12:30

hetfield написа:
Parmalat написа:Гадното е,че Черноморец е губещ при всички положения защото 4-тото място се обезмисля.И така за да играем в евротурнирите ще трябва да прецакаме Левски или ЦСКА и да ги изместим от тройката.

Аз като ги гледам,те сами се прецакват.Вчера съдията даде всичко от себе си да класира Левски.ЦСКА са си трагедия едва ли Стойчо Младенов е магьосник.Може би Левски ще останат в тройката,но Черноморец имат големи шансове.

Дано това се случи.И да си платят за схемите от които крадат играчи. :)
[center]R.I.P[/center]

sankt pauli
Контакти:

Мнениеот sankt pauli » 16 мар 2012 12:34

Финалиста за купата вече не се класира в Европа. БФС са го променили от тази година... Ако Лудогорец вземе купата, се класира 4 в класирането.

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 16 мар 2012 12:35

1912chaflio написа:Ей големи маймуни са тези от БФС,как само си нагласиха жребия. :) Гришата трябва да си рекламира колите и ще му дадът купата,а на Кирилчо първенството защото той бая кинти потроши и няма как .А другите да пият по една студена вода ,и кой от където дошъл

Другите просто да се научат да играят футбол и да печелят!! Или злобата ти е замъглила съзнанието или изобщо го нямаш, приказки на поредния пубер!
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 16 мар 2012 12:37

Пловдив1926 написа:Както аз не съм никой и не определям дали си обичаш отбор, така недей определяй и ти другите хора. Нито те познавам, нито имам желание да те опознавам :mrgreen: Кефи ме как си противоричиш обаче в последователни мнения :)

С какво си противореча? И с какво те определям? Аз ли бях този, който каза, че щял да троши гостуващия сектор? Вие вместо да се радвате, че ви се предоставят такива условия продължавате да обиждате. Ето, Трифон Попов каза, че мачът сигурно ще е на осветление и в по-късен час. Ще имате възможност повече хора да се придвижите до Ловеч. Или ви е по-добре да играете в 13:00?
Не беше ли ти този, който каза, че не можем да се мерим с вас като публика. Аз не се ли съгласих? Ето, признавам очевидни неща, не съм като кон с капаци. Ти, обаче с мненията си, поне към момента показваш, че си. Ако случайно стане така, че съдията подпре вас в мача, ще имаш ли сили да си признаеш, че ние сме били ощетени?
И още един въпрос (дори без да си ми отговорил на другите)- това, че аз имам по-малко съмишленици зад гърба си, прави ли ме по-малко фен от теб примерно?
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Локо Пловдив”