Кой мач е дербито на първия кръг?

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Red_champions

Re: Кой мач е дербито на първия кръг?

Мнениеот Red_champions » 06 авг 2009 09:59

Червоморец-Черно море и Локо Пд-ЦСКА.
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !

Потребителски аватар
..Локо Пловдив
Контакти:

Мнениеот ..Локо Пловдив » 06 авг 2009 09:59

pasaden написа:
L_P_F_C 1936 написа:Локомотив-ЦСКА или Левски-Ботев

ебати и смешния комплексарски въпрос

Ся за к'во ти тряя да се заяждаш ? Пича просто пита и иска да чуе мнението на другите !
А относно темата... мисля че в този кръг има 3 дербита.. Локо - ЦСКА Ч.Море - Черноморец и Левски - Ботев Пловдив ( ако мача се играе ) ! За последния двубой казвам че е дерби,поради историята на клубовете и тяхните фенове ! ;)

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 06 авг 2009 10:05

..Локо Пловдив написа:За последния двубой казвам че е дерби,поради историята на клубовете и тяхните фенове ! ;)

То по това не се определят дерби мачовете. Щото по същата логика и Ботев Враца - ЦСКА трябва да се води дерби, ако играят за Купата на БГ примерно. Заради 20 и не знам си колко бяха сезоните на Ботев Вр в А група. :lol: Гледа се моментното състояние на отборите.

Левски - Ботев няма как да е дерби по 2 причини - Ботев са си трагични от години и са асансьор между А и Б групите и освен това Ботев има само едно равенство 2-2 от 20 мача някъде. :lol: Локо пд - ЦСКА по върви да е дерби среща, защото през годините ЦСКА винаги има проблеми като гостува на този отбор. Но някакси не мисля, че сега е възможно черно-белите да измъкнат нещо повече от минимална загуба. Така че остава единственият възможен вариант Черноморец - Черно море, където отборите бяха за последно в близки позиции и имат апетит към по-предно класиране. ;)

Everlast1913

Мнениеот Everlast1913 » 06 авг 2009 10:15

И аз съм на мнение, че този кръг има 2 дербита, и е трудно да се определи кое е по-голямо!
Локо ПД - ЦСКА - ще е голям мач, не толкова на терена, колкото по трибуните, което е главния фактор за 1 дерби!
Черноморец - Черно Море - двата отбора знаете с какви амбиции ... отделно 2-та отбора нямат градски съперници този сезон, и това се пада морското дерби на А Група, така че сами си правете изводите :)
Също така Левски - Ботев е интересен мач, но за жалост Бултрасите сигурно ще бойкотират, а на терена си мисля, че няма да има голяма интрига, нищо лично към жълтите, но ...
ЗЕЛЕНО-БЕЛИ ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
Tedo
Контакти:

Мнениеот Tedo » 06 авг 2009 10:59

Дербито според мен е Локо (Пд)-ЦСКА, Черноморец-Черно море също е интересен двубой, а колкото до Левски-Ботев според мен Левски още след този мач ще дръпне с головата разлика

Потребителски аватар
ludiq1913

Мнениеот ludiq1913 » 06 авг 2009 11:04

Черноморец - Черно море е дербито на първия кръг много ясно

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 06 авг 2009 12:14

Няма да е лошо като си давате мнението и да се обосновавате. ;)

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 07 авг 2009 12:07

Дербитата не зависят от моментните състояния на отборите, а от традициите. Затова пловдиво-софийските мачове са дербита, а морското не е.

Върни се в “Локо Пловдив”