Истинска история

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Re: Истинска история

Мнениеот plovdivram » 02 авг 2009 17:34

ktulu.
Най-накрая се надявам, че ще кажеш нещо КОНКРЕТНО по следващите неща, а не само разтягане на локуми.

Наистина ми се иска да ти отговоря с нужното уважение, но наистина не знам как майна... Наистина не съм очаквал толкова невеж и глупав начин по който си отговорил!!!

ktulu.
Значи щом 5 човека от Спортклуб заиграват в Локото, това означава, че сте техни наследници??? Интересна логика. Ами напоследък доста хора от нашите два отбора преминаха в Левски и ЦСКА, трябва ли тогава да си препишем и техните успехи на наша сметка???

Първо... :) Това, че той казва, че са петима не означава, че са толкова... Повече са!!! :) Но ти няма как да знаеш това, защото искаш всичко да ти се сведе на готово, а ти да не си направиш поне малко труда... Странно!!! Обаче иначе упорито спориш!!! Смешното е че нямаш ЕЛЕМЕНТАРНИ познания, но спориш!!! Наистина е смешно!!!

И второ /по-смешната част/: ти знаеш ли колко са играчите, които са преминали от ЖСК в Торпедо?!! :lol:
Ай' кажи ми как да ви приемаме на сериозно в тези дискусии като вие постоянно показвате и ДОКАЗВАТЕ колко НЕ СТЕ наясно с материята, в която така яростно се нахвърляте в спор!!!

ktulu.
Освен това ми пробутваш, разни материали, които си ПИСАЛ ТИ и са от ваш сайт! И очакваш да го приемем като чиста монета???

Да... Аз съм го писал :) ... На онези снимки на срещите на ветераните от 1986 и 87-ма пак съм аз с моите приятели :lol: ... Съдейки по снимките сега трябва да съм около на 100 години!!! "Фалшифицираната история на Локомотив" публикувана през 2004-та сигурно пак аз съм я писал... "70 години Спортклуб Пловдив", Пловдив - 1996г., пак сигурно аз съм я писал...

ktulu.
Дай ми НЕЗАВИСИМИ източници, които да потвърдят теорията ти /ви/.

Ха-ха... ами аз ти казах такива бе майна.... :) всичките ни визитки отпреди 1989-та година го казват бе майна - "Локомотив Пловдив наследник на "Спортклуб" и "Парчевич"" .... Мога да ти дам много примери, но първият за който се сещам е например "ФУТБОЛ - енциклопедичен справочник", София - 1985г, стр. 140..... Надявам се това да е достатъчно "независим" за теб източник!!! :lol:

ktulu.
Аз поне ти дадох такъв пример - статията за "Митичното зачатие на Локомотив".

Ха-ха... :lol: Това бе точно толкова несериозно колкото звучиш и ти в момента майна... Съжалявам за начина по който говоря, но наистина ли ти смяташ, че тази статия е нещо, което може да звучи сериозно?! Аз лично даже си мисля, че ти дори не си я чел!!! И знаеш ли защо?!! Защото ако беше така щеше да знаеш, че в същия вестник... в същата рубрика "Архив мач" на 8 ноември 2007г. излезна "Митичното зачатие на Локомотив /Пд/ - II"... в отговор на това, за което ти говориш!!! :lol:

ktulu.
Остави разни изкуфели дядковци какво приказват. Представяш ли си, този човечец, очевидно погнат от склерозата, да твърди, че сте наследник на бразилския Сантос напр.

Ето това вече звучи доста жалко майна... Дано осъзнаваш, че минавате абсолютно всички нормални граници!!! Дано осъзнаваш, че наричайки с това определение "изкуфели дедковци" тези хора, за които си нямаш и грам понятие ти обиждаш и техните наследници... Странно обаче как първо се говореше за "комплексирани ЖСК-чета", а сега спортклубци станаха "изкуфели дедковци"!!! Много е жалко пич... Много!!!

ktulu.
За първи път през живота си чувам, че някакво спортно дружество, може да "обхваща територия" от даден град Ама и Столипиново се споменава...Зума да не излезе прав накрая

Ами естествено, че за ПЪРВИ ПЪТ ще чуваш... То трябва и да познаваш историята... Ако я познаваше щеше да знаеш, че преди 1949-та година клубовете са на териоториялен принцип, а от 1949-та до 1957-ма на производствено-ведомствен... И сега ще чуеш още нещо, което вероятно отново ще ти е за първи път... от 1957-ма до 1989-та ДФС-тата отново са на териториялен принцип... За хората интересуващи се от спорта в страната ни и минали 30-те години това не е тайна... :lol:
Изображение

Потребителски аватар
whitesnake
Контакти:

Мнениеот whitesnake » 02 авг 2009 19:10

Plovdiv ram,направо ти се възхищавам на търпението.Значи само ти и нашия мод сте с такива железни нерви. :roll:
Най-старият футболен клуб в България е:
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г

Потребителски аватар
Monky

Мнениеот Monky » 03 авг 2009 20:36

нннннннннн

Потребителски аватар
alive
Контакти:

Мнениеот alive » 03 авг 2009 22:23

madhool написа:Не ми е мястото да пиша в този форум, но винаги съм уважавал Локото защото винаги са били отбора на народа в Пловдив и отбора на Пловдив.Да не се обиждат,но феновете на Ботев в по-голямата си степен са пришълци от близката околия.Но дайте да сме обективни.Историята на отбора започва от датата на емблемата и учредителното събрание.Не задруго ама почвате да приличате на едни други-дето техния гуру ги искара по стари и от Нотс Каунти. :)

Ей,лицемер!Влизаш в нашият форум пишеш как трябвало да махнем селският...а тук'феновете на Ботев в по-голямата си степен са пришълци от близката околия'.Пришълец ти е мозъка,гледай си второразредният "евертоун" :lol: и не пиши глупости,че почитателите на Ботев ти се смеят на глупостите :lol:
Изображение

Потребителски аватар
whitesnake
Контакти:

Мнениеот whitesnake » 03 авг 2009 23:08

alive написа:
madhool написа:Не ми е мястото да пиша в този форум, но винаги съм уважавал Локото защото винаги са били отбора на народа в Пловдив и отбора на Пловдив.Да не се обиждат,но феновете на Ботев в по-голямата си степен са пришълци от близката околия.Но дайте да сме обективни.Историята на отбора започва от датата на емблемата и учредителното събрание.Не задруго ама почвате да приличате на едни други-дето техния гуру ги искара по стари и от Нотс Каунти. :)

Ей,лицемер!Влизаш в нашият форум пишеш как трябвало да махнем селският...а тук'феновете на Ботев в по-голямата си степен са пришълци от близката околия'.Пришълец ти е мозъка,гледай си второразредният "евертоун" :lol: и не пиши глупости,че почитателите на Ботев ти се смеят на глупостите :lol:

Да бе,не се засягай. :lol: Знаем че не сте от близката околия...поне 1/4... :mrgreen:
Най-старият футболен клуб в България е:
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г

Потребителски аватар
ktulu.
Контакти:

Мнениеот ktulu. » 04 авг 2009 11:46

plovdivram,
Наистина ми се иска да ти отговоря с нужното уважение, но наистина не знам как майна... Наистина не съм очаквал толкова невеж и глупав начин по който си отговорил!!!

Спорът с теб прилича на спор с радиоточка. Няма нужда да ставаш докачлив, защото аз нямам вина, че 2/3-ти от „територията” на Спортклуб са Столипиново и Аджисан махала. Не се заяждам ни най-малко, просто географски факт! Това би трябвало да е ясно и за хора далеч по-млади от 30, нали? Училище, това, онова...който е посещавал трябва да го знае...Или и ти го чуваш за ПЪРВИ ПЪТ?

plovdivram,
Първо... Това, че той казва, че са петима не означава, че са толкова... Повече са!!!

През 2001г. не петима, а цял отбор си премести седалището в Пловдив, но този факт по някакви причини не ви се харесва и не го коментирате. В противен случай щеше да кажеш дали и Велбъжд са част от вашата история и ще го пише ли това в книгата? Защото щом петима (или повече...) от един отбор са преминали в друг и това ви дава основание да се пишете за техни наследници, защо тогава, когато ЦЯЛ ОТБОР идва, това го пропускате? Тогава вземете направо годината 1919, нали един вид „наследявате” и на Велбъжд играчите => и тяхната история. :mrgreen:

plovdivram,
но наистина ли ти смяташ, че тази статия е нещо, което може да звучи сериозно?! Аз лично даже си мисля, че ти дори не си я чел!!! И знаеш ли защо?!! Защото ако беше така щеше да знаеш, че в същия вестник... в същата рубрика "Архив мач" на 8 ноември 2007г. излезна "Митичното зачатие на Локомотив /Пд/ - II"...

Чел съм я барабар с "опровержението" ( :lol: ) даже. А ти наистина ли смяташ, че ако материали като този, не ти звучат достатъчно сериозно, ще си правите труда да ги "опровергавате" ???

plovdivram,
Странно обаче как първо се говореше за "комплексирани ЖСК-чета", а сега спортклубци станаха "изкуфели дедковци"!!! Много е жалко пич... Много!!!

Да, наистина е жалко, но за съжаление не можем да се борим с природата и биологичните закони! Най-вероятно всички ще минем по този път...когато му дойде времето...

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 04 авг 2009 13:32

ktulu.
Спорът с теб прилича на спор с радиоточка. Няма нужда да ставаш докачлив, защото аз нямам вина, че 2/3-ти от „територията” на Спортклуб са Столипиново и Аджисан махала. Не се заяждам ни най-малко, просто географски факт! Това би трябвало да е ясно и за хора далеч по-млади от 30, нали? Училище, това, онова...който е посещавал трябва да го знае...Или и ти го чуваш за ПЪРВИ ПЪТ?

Ха-ха...Ти наистина ли смяташ, че мен ме притеснява връзката на Спортклуб с Аджисан махала и Столипиново... Ни най-малко... Даже мога да ти кажа, че въпросните две махали са имали спортни сектори към клуба, чиито имена също са известни... друг е въпроса, че двете махали далеч не са 2/3 от района, но това опира до познаване на града, което явно те затруднява... Иначе ми е странно как не си си задал ДОСЕГА въпроса "-Защо ние феновете на Ботев винаги сме ги бъзикали "буферите" точно с тези две махали, а не да речем с Хаджи Юмер махала или Шикера?! И т-ва от "незапомнени времена!!"... Я да видим ако си го зададеш по друг начин: "Абе де'а ма'а му... Защо точно тези две махали ги свързваме с Локомотив при положение... че те ако са наследници на ЖСК то те са на противоположният край на града ни?.. Та нали ние деляхме един и същ район с ЖСК!!! Къде е гарата и Кичук Париж, където сме ние и ЖСК... и къде е източната част на града ни и тези две махали?!!! Че то там не само влак не минава... ами и железопътна линия няма!!!"

Логични въпроси нали?!! Само че.. за да си ги зададеш се иска малко и да мислиш... а не само да сипеш БЕЗПОЧВЕНИ ОПРЕДЕЛЕНИЯ И ОБИДИ.... А за да си отговориш на тях се иска да познаваш града ни и историята на футболните клубове!!!

ktulu.
През 2001г. не петима, а цял отбор си премести седалището в Пловдив, но този факт по някакви причини не ви се харесва и не го коментирате. В противен случай щеше да кажеш дали и Велбъжд са част от вашата история и ще го пише ли това в книгата? Защото щом петима (или повече...) от един отбор са преминали в друг и това ви дава основание да се пишете за техни наследници, защо тогава, когато ЦЯЛ ОТБОР идва, това го пропускате? Тогава вземете направо годината 1919, нали един вид „наследявате” и на Велбъжд играчите => и тяхната история.

Ами да ти кaжа... Никой никъде не отрича ролята на Велбъжд в историята на Локомотив... Това няма как да бъде отречено... Но недей прави свободни съчинение и "паралели" НА БАЗА АБСОЛЮТНОТО ТИ НЕПОЗНАВАНЕ НА МАТЕРИЯТА... т.е. ако трябва да размишляваме ЛАИШКИ КАТО ТЕБ, то по същата логика в ЦСКА трябва да се замислят дали вместо да търсят връзка с "Футбол клуб" и "АС23" да не вземат да си сложат годината 1912 и да се обяват за наследник на създаденото през 1912-та в Пловдив дружество "Христо Ботев"... По същата логика... имайки предвид как е "реставриран" пловдивдския Спартак те да вземат, че да се замислят над някакъв локомотивски произход... Товва са само ДВА примера, но такива с "лопата да ги ринеш" в БГ... така че спри с неподходящите примери, от които и вие не сте останали "сухи"!!! ФАКТ!!!

ktulu.
Чел съм я барабар с "опровержението" даже. А ти наистина ли смяташ, че ако материали като този, не ти звучат достатъчно сериозно, ще си правите труда да ги "опровергавате" ???

Тук си прав... но ако оставиш нещо такова като това да се развива без да му покажеш, че има и друга гледна точка.. то означава, че ти си съгласен с това и от една ОЧЕВАДНА ГЛУПОСТ то може да се превърне в "ИСТИНА", която после, когато набере сила трудно можеш да опровергаеш колкото и да си прав!!! Ето това бе причината... Иначе ако те бяха толкова сигурни в твърденията си, защо отказаха открит диспут... Нали бяха "Разбивачи на митове", които се заканваха в тази ПЪРВА своя статия да разбият сумати "митове" за футболните клубове в БГ... даже бяха и изброили такива... Е?!! Какво стана?!! Защо не продължиха?!! Нали са много сериозни?!! Е!!! Ти си прави сметка колко са сериозни тогава!!!

ktulu.
Да, наистина е жалко, но за съжаление не можем да се борим с природата и биологичните закони! Най-вероятно всички ще минем по този път...когато му дойде времето...

Честно да ти кажа това ще го оставя без коментар, защото наистина е жалко... Има си граници пич... Това, че някой някъде е казал неща, които не ти харесват не ти дава право да сипеш НЕОПРАВДАНИ определения /направо си е обидно/... т.е.. Ако не можеш да намериш доводи, с които да обориш думите на някой... мислиш ли че обиждайки го ще обедиш някой в правотата си!!! Едва ли!!!
Изображение

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 04 авг 2009 15:10

..............................
Последна промяна от plovdivram на 04 авг 2009 16:45, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
alive
Контакти:

Мнениеот alive » 04 авг 2009 17:56

whitesnake-Стига измислени статистики...Винаги сме имали повече публика от вас,както и в Пловдив-град ;)
Изображение

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 04 авг 2009 18:45

alive
...Винаги сме имали повече публика от вас,както и в Пловдив-град

Никога не казвай винаги... още повече в този случай... Наистина можеш да останеш доста изненадан!!! ;) Така че по-добре нека не си ги "мерим"!!!
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”