Най-накрая се надявам, че ще кажеш нещо КОНКРЕТНО по следващите неща, а не само разтягане на локуми.
Наистина ми се иска да ти отговоря с нужното уважение, но наистина не знам как майна... Наистина не съм очаквал толкова невеж и глупав начин по който си отговорил!!!
ktulu.
Значи щом 5 човека от Спортклуб заиграват в Локото, това означава, че сте техни наследници??? Интересна логика. Ами напоследък доста хора от нашите два отбора преминаха в Левски и ЦСКА, трябва ли тогава да си препишем и техните успехи на наша сметка???
Първо...

И второ /по-смешната част/: ти знаеш ли колко са играчите, които са преминали от ЖСК в Торпедо?!!

Ай' кажи ми как да ви приемаме на сериозно в тези дискусии като вие постоянно показвате и ДОКАЗВАТЕ колко НЕ СТЕ наясно с материята, в която така яростно се нахвърляте в спор!!!
ktulu.
Освен това ми пробутваш, разни материали, които си ПИСАЛ ТИ и са от ваш сайт! И очакваш да го приемем като чиста монета???
Да... Аз съм го писал

ktulu.
Дай ми НЕЗАВИСИМИ източници, които да потвърдят теорията ти /ви/.
Ха-ха... ами аз ти казах такива бе майна....

ktulu.
Аз поне ти дадох такъв пример - статията за "Митичното зачатие на Локомотив".
Ха-ха...

ktulu.
Остави разни изкуфели дядковци какво приказват. Представяш ли си, този човечец, очевидно погнат от склерозата, да твърди, че сте наследник на бразилския Сантос напр.
Ето това вече звучи доста жалко майна... Дано осъзнаваш, че минавате абсолютно всички нормални граници!!! Дано осъзнаваш, че наричайки с това определение "изкуфели дедковци" тези хора, за които си нямаш и грам понятие ти обиждаш и техните наследници... Странно обаче как първо се говореше за "комплексирани ЖСК-чета", а сега спортклубци станаха "изкуфели дедковци"!!! Много е жалко пич... Много!!!
ktulu.
За първи път през живота си чувам, че някакво спортно дружество, може да "обхваща територия" от даден град Ама и Столипиново се споменава...Зума да не излезе прав накрая
Ами естествено, че за ПЪРВИ ПЪТ ще чуваш... То трябва и да познаваш историята... Ако я познаваше щеше да знаеш, че преди 1949-та година клубовете са на териоториялен принцип, а от 1949-та до 1957-ма на производствено-ведомствен... И сега ще чуеш още нещо, което вероятно отново ще ти е за първи път... от 1957-ма до 1989-та ДФС-тата отново са на териториялен принцип... За хората интересуващи се от спорта в страната ни и минали 30-те години това не е тайна...