Малко повече от месец след откриването на Интернет магазина на феновете на Локомотив Пловдив поръчките валят една след друга и мисля, че е редно да ви информирам за това. Според мен това начинание беше сложно за реализация, но много, много удовлетворяващо като резултат.
Изпълнихме поръчки на фенове на Локомотив не само в Пловдив както очаквахме. Явно черно-бялата любов се разпростира из цяла България защото изпратихме фен артикули в 10 български града: Пловдив, София, Варна, Бургас, Хасково, Стара Загора, Велико Търново, Баните, Симитли, Пазарджик.
За месец и две седмици сме изпратили над 50 артикула до всички краища на България! Може би ще ви е интересно да знаете, че най-продавания онлайн артикул е Л1926 - символът на Пловдив

Следващата стъпка е да започнем да изпращаме артикули на феновете ни в чужбина. Знам, че много от вас очакват това, но ще помоля за още малко търпение. Не са спрели нещата, просто се изисква малко повече организация за да се случва всичко както трябва!
Само Локо!
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]