ЗИМА 2011/2012 - подготовка, трансфери, спекулации...

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
fena
Контакти:

Re: И.Йорданов: Определено ще е крачка напред идването ми в Локо

Мнениеот fena » 11 яну 2012 16:26

Успех на момчето. Пожелавам му много голове със свещеното черно-бяло рае.
Изображение
[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Re: Павел Виданов в Локо Пловдив?

Мнениеот Pichichi » 11 яну 2012 16:44

Виданов не е лош но за поста десен бек , проблема е че в ЦСКА играеше централен защитник а там играта не му е никак ясна и направи куп грешки . За десен бек става все още е млад и може да влезе във форма , сигурен съм даже че Дечев които в момента е резерва на Бандаловски на този пост е по-слаб от Виданов .

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Беконо в Локо ПД?

Мнениеот child in time » 11 яну 2012 17:30

Това някаква шега ли е? До там ли я опряхме? Даже не знаех че още играе този вратар! Поредния НЕжив за съживяване ! Явно Локомотив се очартава като реанимация за забравени герои!

Текст Гонг : Локомотив Пловдив ще вземе на проби Даниел Беконо, научи Дарик радио. Очаква се камерунския вратар да е временно решение за Велев, докато не бъде намерен вратар, с който да бъде подписан договор.

Даниел Беконо е на 33 години, роден е на 31 май 1978 година в Яунде Камерун. Висок е 184 сантиметра.

През периода 2000 – 2005 години Беконо е национал на Камерун. За последно той е играл в България – за ЦСКА.

Кариерата на Беконо започва в ТКС Камерун, продължава в Канон Яунде, ДПММ Бруней и Фову Яунде Камерун.

От 2004 до 2008 година Беконо играе за Берое, откъдето през 2008 година преминава със свободен трансфер в ЦСКА.

Олимпийски шампион е с Камерун на Олимпиадата в Сидни през 2000 година. През 2008 година е носител на Суперкупата на България с ЦСКА.
Изображение

Емил Велев не успя да привлече Ернестас Шеткус, който остана в Олимпиакос Никозия и сега отново
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
AREA BIANCONERA
Контакти:

Re: Беконо в Локо ПД?

Мнениеот AREA BIANCONERA » 11 яну 2012 17:33

Временно ще тренира с нас, иначе Кулиш ще остане без работа. Все пак освен Ставри-то няма на кой друг да бие дузпички на тренировките.
Мисля, че съвсем скоро Кокала, ще намери добър вратар отговорящ на класата на нашия отбор.
87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 11 яну 2012 17:34

Тоя е пълна дупка. Дано не се прецакате да го вземете...
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 11 яну 2012 17:35

Беконов е много слаб вратар. :mrgreen:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Гагарин Обича Локо
Контакти:

Мнениеот Гагарин Обича Локо » 11 яну 2012 17:35

Абе превъзбуден човек, имаме нови млади надеждни попълнения, да коментираме тях, нали такива искахме?
Докъде сме я докарали, още не се знае, подготовката не е почнала ..
Изображение

Потребителски аватар
AREA BIANCONERA
Контакти:

Мнениеот AREA BIANCONERA » 11 яну 2012 17:36

AREA BIANCONERA написа:Временно ще тренира с нас, иначе Кулиш ще остане без работа. Все пак освен Ставри-то няма на кой друг да бие дузпички на тренировките.
Мисля, че съвсем скоро Кокала, ще намери добър вратар отговорящ на класата на нашия отбор.

Аз като пиша, някой чете ли :)
87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!

Върни се в “Локо Пловдив”