ЗИМА 2011/2012 - подготовка, трансфери, спекулации...
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: И.Йорданов: Определено ще е крачка напред идването ми в Локо
Успех на момчето. Пожелавам му много голове със свещеното черно-бяло рае.

[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]
Re: Павел Виданов в Локо Пловдив?
Виданов не е лош но за поста десен бек , проблема е че в ЦСКА играеше централен защитник а там играта не му е никак ясна и направи куп грешки . За десен бек става все още е млад и може да влезе във форма , сигурен съм даже че Дечев които в момента е резерва на Бандаловски на този пост е по-слаб от Виданов .
- child in time
- Контакти:
Беконо в Локо ПД?
Това някаква шега ли е? До там ли я опряхме? Даже не знаех че още играе този вратар! Поредния НЕжив за съживяване ! Явно Локомотив се очартава като реанимация за забравени герои!
Текст Гонг : Локомотив Пловдив ще вземе на проби Даниел Беконо, научи Дарик радио. Очаква се камерунския вратар да е временно решение за Велев, докато не бъде намерен вратар, с който да бъде подписан договор.
Даниел Беконо е на 33 години, роден е на 31 май 1978 година в Яунде Камерун. Висок е 184 сантиметра.
През периода 2000 – 2005 години Беконо е национал на Камерун. За последно той е играл в България – за ЦСКА.
Кариерата на Беконо започва в ТКС Камерун, продължава в Канон Яунде, ДПММ Бруней и Фову Яунде Камерун.
От 2004 до 2008 година Беконо играе за Берое, откъдето през 2008 година преминава със свободен трансфер в ЦСКА.
Олимпийски шампион е с Камерун на Олимпиадата в Сидни през 2000 година. През 2008 година е носител на Суперкупата на България с ЦСКА.

Емил Велев не успя да привлече Ернестас Шеткус, който остана в Олимпиакос Никозия и сега отново
Текст Гонг : Локомотив Пловдив ще вземе на проби Даниел Беконо, научи Дарик радио. Очаква се камерунския вратар да е временно решение за Велев, докато не бъде намерен вратар, с който да бъде подписан договор.
Даниел Беконо е на 33 години, роден е на 31 май 1978 година в Яунде Камерун. Висок е 184 сантиметра.
През периода 2000 – 2005 години Беконо е национал на Камерун. За последно той е играл в България – за ЦСКА.
Кариерата на Беконо започва в ТКС Камерун, продължава в Канон Яунде, ДПММ Бруней и Фову Яунде Камерун.
От 2004 до 2008 година Беконо играе за Берое, откъдето през 2008 година преминава със свободен трансфер в ЦСКА.
Олимпийски шампион е с Камерун на Олимпиадата в Сидни през 2000 година. През 2008 година е носител на Суперкупата на България с ЦСКА.

Емил Велев не успя да привлече Ернестас Шеткус, който остана в Олимпиакос Никозия и сега отново
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

- AREA BIANCONERA
- Контакти:
Re: Беконо в Локо ПД?
Временно ще тренира с нас, иначе Кулиш ще остане без работа. Все пак освен Ставри-то няма на кой друг да бие дузпички на тренировките.
Мисля, че съвсем скоро Кокала, ще намери добър вратар отговорящ на класата на нашия отбор.
Мисля, че съвсем скоро Кокала, ще намери добър вратар отговорящ на класата на нашия отбор.
87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!
Тоя е пълна дупка. Дано не се прецакате да го вземете...
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
Беконов е много слаб вратар. 

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- Гагарин Обича Локо
- Контакти:
Абе превъзбуден човек, имаме нови млади надеждни попълнения, да коментираме тях, нали такива искахме?
Докъде сме я докарали, още не се знае, подготовката не е почнала ..
Докъде сме я докарали, още не се знае, подготовката не е почнала ..

- AREA BIANCONERA
- Контакти:
AREA BIANCONERA написа:Временно ще тренира с нас, иначе Кулиш ще остане без работа. Все пак освен Ставри-то няма на кой друг да бие дузпички на тренировките.
Аз като пиша, някой чете ли

87 години славен пловдивски футбол!
-
- Контакти:
Re: Павел Виданов в Локо Пловдив?
За видима става

- Жозе Моуриньо
- Контакти:
Беконооf