83 години Локомотив Пловдив!
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: 83 години Локомотив Пловдив!
Айде честито,но бива ли така да сбъркаш годините!
Вижте това за отбора пък годините...Но както и да е.Дано доживеем за дерби в челото на А група

папагали прости(как хубаво звучи)
един написал едно ,цялата жълта паплач след него повтаря.Така не става
Трябва четене не като папагали........ 

Loko Plovdiv e osnovan kato se slivat Atletik Slavia 1911 i Sport Klub 1922 ...kak ne nau4ihte istoriata....
Vse edno mi e....nie ne jiveem v 20 vek...kadeto ostanaha talivanite i komplexari ot Selskia Cirk 1912.
Loko Plovdiv e Nomer 1...v moya grad...gradyt na dedite i decata mi....PLOVDIV !
Vse edno mi e....nie ne jiveem v 20 vek...kadeto ostanaha talivanite i komplexari ot Selskia Cirk 1912.
Loko Plovdiv e Nomer 1...v moya grad...gradyt na dedite i decata mi....PLOVDIV !
- ..Локо Пловдив
- Контакти:
Повечето оттук са някакви дребни мишоци,които нищо не разбират от футбол и от историята на тази игра !!
Ааа, не така! Да не можете да извадите една цифра от друга...трябва да си завършвате поне основното образование 

а аз мислех че ПОНЕ 2-ри клас са завършили..те ме разочароваха 

Еее бива ли такова нещо,писах ви добронамерено,но понеже комплексите ви никога не ви изоставят се започва старата песен с "папагалите'.Ние сме канари-разберете го.Хаха
П.С-"Папагал" не е обидна дума.Това е много симпатично животинче,само,че филмите ви са в изобилие...

П.С-"Папагал" не е обидна дума.Това е много симпатично животинче,само,че филмите ви са в изобилие...

..Локо Пловдив написа:Повечето оттук са някакви дребни мишоци,които нищо не разбират от футбол и от историята на тази игра !!
Разкажи малко за историята на футбола да се образоваме,мишко

alive написа:Еее бива ли такова нещо,писах ви добронамерено,но понеже комплексите ви никога не ви изоставят се започва старата песен с "папагалите'.Ние сме канари-разберете го.Хаха![]()
Ок........ папагал

83 O.O .. аз мислех че са 2009-2001 прави 8..бахти колко съм назад