Фариа и Форчети в Локо от вторник !!!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Фариа и Форчети в Локо от вторник !!!

Мнениеот drughi » 20 юли 2009 13:50

Фариа и Форчети в Локо от вторник
ПЛОВДИВ, Дончо ДОНЕВ, 20 Юли 2009; 13:15
Суринамският футболист Реджиналд Фариа ще пристигне за проби в Локомотив във вторник, съобщи неговият агент Михалис Петкас. За последно играещият като десен халф и крило футболист се е подвизавал във втородивизионния холандски Омниуърлд, където играе 33 мача и вкарва 8 гола. Преди това обаче притежаващият холандски паспорт играч прави доста успешна кариера във Волендам, където изкарва 4 сезона, през които вкарва 50 попадения. На Лаута той ще дойде като свободен агент, след като договорът му с Омниуърлд изтече.
Също във вторник се очаква и централният защитник Хуан Форчети. Аржентинецът е в Гърция и чака покана за преговори. Идването им обаче зависи от преговорите днес между финансовия директор Иван Петлешков и техния мениджър. Ако бъде постигнато съгласие за заплатите им, двамата ще се качат на втория подготвителен лагер в Банско. За градчето под връх Вихрен обаче няма да замине пробвалият се нападател от Марица Тодор Тодоров. В състава засега остава халфът Динко Дерменджиев. Рекордьорът по мачове с всички национални гарнитури чака развитие и за ситуацията около полузащитника на Спартак Красен Терфонов.
Тази вечер черно-белите ще направят една тренировка на Лаута, а утре сутринта тръгват за Банско, където им предстоят контроли срещу Вихрен, Симитли и Пирин (Благоевград).

Reginald Faria
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1VsOVLR862U[/youtube]
Изображение

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Re: Фариа и Форчети в Локо от вторник !!!

Мнениеот bojkyy » 20 юли 2009 15:07

sha e polezen za lokoto dano go zemat shtoto kato botev sa vidqlo che nishto nqma da naprai zaradi selskiq pederas to pone lokoto da naprai neshto zapomnqshto se
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

stas1990
Контакти:

Мнениеот stas1990 » 20 юли 2009 15:39

Играе на подобена пост, като този на Даксон, което означава, че най-вероятно Даксон няма да е при нас следващия сезон, а този Фариа дано се окаже добър футоблист, ако изобщо го вземем :?

Потребителски аватар
AREA BIANCONERA
Контакти:

Мнениеот AREA BIANCONERA » 20 юли 2009 15:45

Заплата и три премии на "Лаута"

Напрежението в Локомотив (Пд) преди минути се изпари. :lol: На "Лаута" раздадоха по заплата и три премии за победите през пролетт над Локо (Сф), Беласица и Ботев. С плащането президентката на клуба Галя Топалова занули задълженията си към играчи и треньори.

По-късно своите възнаграждения ще получат и хората от персонала на стадиона. Тази вечер представителният тим на "смърфовете" ще проведе на собствената база първа и последна тренировка между двата лагера в Банско. Утре сутринта Аян Садъков и компания отново се връщат в планинския курорт за заключителната част от подготовката.

На 22 юли в сряда Локо (Пд) играе контрола с Вихрен, а на 25 юли е проверката срещу Септември (Симитли) на Мето Стойнев.

На 31 юли отборът се завръща в Пловдив и още на следващия ден е официалното представяне в спаринга с Берое. Двубоят ще се състои на градския стадион край Гребна база. :roll:
87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 20 юли 2009 20:48

AREA BIANCONERA написа:Заплата и три премии на "Лаута"

Напрежението в Локомотив (Пд) преди минути се изпари. :lol: На "Лаута" раздадоха по заплата и три премии за победите през пролетт над Локо (Сф), Беласица и Ботев. С плащането президентката на клуба Галя Топалова занули задълженията си към играчи и треньори.

По-късно своите възнаграждения ще получат и хората от персонала на стадиона. Тази вечер представителният тим на "смърфовете" ще проведе на собствената база първа и последна тренировка между двата лагера в Банско. Утре сутринта Аян Садъков и компания отново се връщат в планинския курорт за заключителната част от подготовката.

На 22 юли в сряда Локо (Пд) играе контрола с Вихрен, а на 25 юли е проверката срещу Септември (Симитли) на Мето Стойнев.

На 31 юли отборът се завръща в Пловдив и още на следващия ден е официалното представяне в спаринга с Берое. Двубоят ще се състои на градския стадион край Гребна база. :roll:

Това за плащането сигурно ли е? :roll:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
puf-paf
Контакти:

Мнениеот puf-paf » 20 юли 2009 22:36

Ще има ли представяне на отбора?
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи

Потребителски аватар
L_P_F_C 1936
Контакти:

Мнениеот L_P_F_C 1936 » 20 юли 2009 22:46

puf-paf написа:Ще има ли представяне на отбора?

Офицялното представяне ще е на 1 август срещу Берое.

За зъжаление тогава ще съм на морето и няма да мога да присъствам :( ,но за сметка на това за мача с ЦСКА в първия кръг на 9 август съм на линия! :lol:
Фланелката на ЛОКО ПД се облича не на тялото, а на душата !!!
http://www.vbox7.com/play:4acc3f97
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
BLaNCo_NeGrO
Контакти:

Мнениеот BLaNCo_NeGrO » 21 юли 2009 12:53

Изглежда много бърз и техничен, дано да дойде на Лаута-(Фариа)! Такова дясно крило ще ни е от полза, най-вече като продадат Даки през зимата! А за Форчети честно казано нищо не знам! :roll:
ИГРАЙТЕ ЗА НАС, ЩЕ СЕ БИЕМ НИЙ ЗА ВАС, ЗА ЛОКО ПЛОВДИВ ДО ПОСЛЕДЕН ДЪХ!

Потребителски аватар
Monky

Мнениеот Monky » 22 юли 2009 13:40

Айде тази година Шампиони! :!:

Потребителски аватар
fc_maritza_1921_pld
Контакти:

Мнениеот fc_maritza_1921_pld » 22 юли 2009 15:46

Честно казано не знам дали да се вярва на всичко написано относно трансферите които уж ще се случват на Лаута лично аз не вярвам много на това тези футболисти да дойдат въобще в България до колкото съм запознат с това което евентуално ще има като футболисти титулярният състав би трябвало да изглежда така но подчертавам това е само мое виждане.
1.КИРИЛ АКАЛСКИ
2 ГЕОРГИ МЕЧЕДЖИЕВ
3.ФЕЛИСИЕН СИНГБО
4.ПЕТЪР КЮМЮРДЖИЕВ
5.МАРТИН СЕЧКОВ
6.МИЛАН МИЛУТИНОВИЧ
7.ЕВЕРТОН ДЖИЛИО-ТОМ
8.ДАНИ КИКИ/КАПИТАН/
9 ЕМИЛ СТОЕВ
10.ДАКСОН ДА СИЛВА
11.КРАСЕН ТРИФОНОВ
Ако искате и вие пробвайте да направите титулярна единадесеторка на Локомотив пък когато започне първенството ще видим кой е бил най близо.Умишлено не съм писал Димитър Илиев защото смятам,че Бадема е по добър но знам ,че садъков има слабост към Митко и го налага но ако трябва да се направи състав без любимците на треньора мисля ,че това което съм написал по горе е правилният състав.Словенеца Компленович не съм го написал защото трансфера му все още никак не е ясен.

Върни се в “Локо Пловдив”