шампионската купа от 2004?

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

staria
Контакти:

Re: шампионската купа от 2004?

Мнениеот staria » 18 юли 2009 18:03

birabecks написа:
NUP-1995 написа:и излиза че не играхме тогава в евротурнирите с паок солун,кви заблудени типчета има на тоя свят-не е истина!!!

Да,естествено.Защото носителят на КСА играеше в турнира за КНК /Купа на носителите на Национални купи/.То момчето може и да не знае,че през 1981г,АФД"Тракия" е носител на тази купа.А бе,мани - не е за разправяне кви ги има. :lol:

Бира, трябва да те поправя. С ПАОК играхме за УЕФА според мен. Мисля че Спартак Варна играха за КНК с някви турци и после Манчестер Юнайтед, а ние паднахме 2 пъти от ПАОК. Някой да ме поправи, ако бъркам.

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 18 юли 2009 18:26

staria написа:
birabecks написа:
NUP-1995 написа:и излиза че не играхме тогава в евротурнирите с паок солун,кви заблудени типчета има на тоя свят-не е истина!!!

Да,естествено.Защото носителят на КСА играеше в турнира за КНК /Купа на носителите на Национални купи/.То момчето може и да не знае,че през 1981г,АФД"Тракия" е носител на тази купа.А бе,мани - не е за разправяне кви ги има. :lol:

Бира, трябва да те поправя. С ПАОК играхме за УЕФА според мен. Мисля че Спартак Варна играха за КНК с някви турци и после Манчестер Юнайтед, а ние паднахме 2 пъти от ПАОК. Някой да ме поправи, ако бъркам.

Прав си майна,грешката е моя.Мачът с ПАОК беше за УЕФА.Спартак играха с Мерсин и после с Ман Юн за КНК.
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

plovdivesamona6
Контакти:

Мнениеот plovdivesamona6 » 18 юли 2009 20:31

лъжете като същински цигани.от 1982-та официален наследник на купата на съветската армия става турнира за купата на България,който дава право и за участие в кнк.през 1983-та така любимата ви дража вълчева ви издейства участие в кнк чрез спечелването на неофициален турнирhttp://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D1%83%D0%BF%D0%B0_%D0%BD%D0%B0_%D0%A1%D1%8A%D0%B2%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0_%D0%B0%D1%80%D0%BC%D0%B8%D1%8F.това разбива още една от лъжите ви за това кой се е ползвал с привилегии.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 19 юли 2009 11:22

plovdivesamona6
лъжете като същински цигани.от 1982-та официален наследник на купата на съветската армия става турнира за купата на България,който дава право и за участие в кнк.през 1983-та така любимата ви дража вълчева ви издейства участие в кнк чрез спечелването на неофициален турнирhttp://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D1%83%D0%BF%D0%B0_%D0%BD%D0%B0_%D0%A1%D1%8A%D0%B2%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0_%D0%B0%D1%80%D0%BC%D0%B8%D1%8F.това разбива още една от лъжите ви за това кой се е ползвал с привилегии.

plovdivesamona6,
стига сте се излагали по такъв елементарен начин бе майна... След 1982-ра турнира за КСА наистина вече не е ПЪРВОСТЕПЕННИЯ турнир за купата на страната, но остава ВТОРОСТЕПЕНЕН такъв , т.е. ако не си ме разбрал ти давам пример с Англия... Там си има ПЪРВОСТЕПЕНЕН турнир за Купата на ФА /националната купа/ и ВТОРОСТЕПЕНЕН - Купата на Лигата!!! И двата дават право за участие в евротурнирите. В онези години ситуацията в БГ бе точно такава и по-големите оттеб ще ти го потвърдят... Така че казуса "Дража Вълчева" можеше да си го спестиш, защото прави твърдението ти изключително смешно!!!

Бъдете малко по-сериозни, майна!!! Иначе по този начин няма как да покажете на хората, които са минали пубертета, че "лъжем като същински цигани"... Точно обратното... Повечето биха се усъмнили дали точно вашите "истории" не са част от този приом придобил популярност във "фолклора" на българина като "дърта циганска лъжа"!!!
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”