v.s, един много добър приятел фен на твоя отбор ми каза, че сред вас има такива, които толкова мразят Локото, че даже и не могат да спят. Явно е, че ти си от тези жалки създания. В Пловдив казваме: Обича като Локомотивец и мрази като ботевист. в 1 часа през нощта си седнал да пишеше приказки от 1001 нощ за наши ръководители и легенди. Някой от тях "познаваш" други са си срещал за 1 минута, но това е било достатъчно, за да ги опознаеш и да направиш "профайл".Тцтц. Ще се спра само на думите ти за Наков, който според теб е изключително ерудиран и широко скроен човек?! Първи случай с Наков. Златински не иска да играе в Локо Сф. Твоят любимец му казва: Отиваш, щото че те качим в багажника на колата и после няма да те намерят. Тъй като ти познаваш всички, няма да е проблем да провериш моите думи. 2 ри случай. Наков се гавреше редовно със закрития вече Ботев. Но това не ви пречеше на вас да му се радвате като малки деца. Ето нещо, за да видиш какви злобни душички сте!
"Сериозен интерес към събитията на "Лаута" проявяват и от Ботев. Феновете на "канарчетата" пиха наздравици, когато се чуха заплахите на Наков, че ще премести отбора в Кюстендил. "Ако това стане, ще кръстим завинаги на името на Емил Наков трибуната за гости на стадион "Христо Ботев", отсякоха от фенклуб "1912"." Първо мразите ЛОКО, а после обичате, онова, сдружение ли беше?
http://paper.standartnews.com/bg/articl ... cle=192322думите на Коко, били такива, каквито искали да чуят феновете.
Прав си. Тези неща му бяха казани по време на срещата. И той сега показва, че е разбрал посланието.
Искам да завърша с приятелски съвет краткото ми включване. Неудачите на моя отбор, не трябва да те радват. Те не би трябвало да те интересуват толкова, че да си зарежеш бебето, да ти е живо и здраво, за да те накарат в 1 часа през нощта, да идваш да си изливаш отровата тук! Бъди здрав и малко повече внимание на дребните радости в живота и по-малко внимание на отбора, известен като: Любимеца на Пловдивчани.
След безумията за Наков, изобщо не си направих труда да чета анализите на другите. Може ще ми бъде интересно да прочета, за някоя от многобройните ти срещи с Цветан василев. Дерзай. Даже и когато сме най-зле, пак сме по-добре от твоята пародия.