Локо Пд е отборът на сърцето ми в него ще завърша кариерата
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Локо Пд е отборът на сърцето ми в него ще завърша кариерата
Най-големия. Легенда на отбора редом с Зума, Гочо, Едо, Айо, Бащата и т.н. Всички които го плюят да го ду*ат.
- loko-pd-fan
- Контакти:
Така е,кйто е играл на Лаута остава влюбен завинаги.

- Captain Stottlemeyer
child in time написа:Captain Stottlemeyer написа:Камбуров, кой те излъга, че си голям футболист?!Отдъхнах си с облекчение, когато не дойде в "Левски", а предпочете Китай. Малко по-късно при нас акостира Гара Дембеле!
![]()
http://gong.bg/view_article.php?article_id=91826
От един Локомотивец на друг! Каква ирония!![]()
Гарата е локомотивец колкото ти и аз сме космонавти, колега.

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
- Captain Stottlemeyer
Muscarin написа:.....Бях обещал да не пиша тук, но не се сдържах! Тоя с олигофренския аватар изобщо не е разбрал смисъла на статията , която така любезно е постнал.....
По-добре аватар със снимка на киноартист, отколкото с грозната емблема на отбор – средняк в „Б” група.

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Накрая забрави да измучиш!!!
- Гагарин Обича Локо
- Контакти:
Captain Stottlemeyer написа:Muscarin написа:.....Бях обещал да не пиша тук, но не се сдържах! Тоя с олигофренския аватар изобщо не е разбрал смисъла на статията , която така любезно е постнал.....
По-добре аватар със снимка на киноартист, отколкото с грозната емблема на отбор – средняк в „Б” група.Сигурно ще бъде много кофти догодина през март да честваш стогодишнината си там.....
Аре изчезвай, де*елак м*зен компютърен.

- child in time
- Контакти:
Captain Stottlemeyer написа:child in time написа:Captain Stottlemeyer написа:Камбуров, кой те излъга, че си голям футболист?!Отдъхнах си с облекчение, когато не дойде в "Левски", а предпочете Китай. Малко по-късно при нас акостира Гара Дембеле!
![]()
http://gong.bg/view_article.php?article_id=91826
От един Локомотивец на друг! Каква ирония!![]()
Гарата е локомотивец колкото ти и аз сме космонавти, колега.А иначе сделката не беше лоша: "Левски" купи играч за двеста хиляди и го продаде за два милиона - сума която Коко Динев посмъртно нямаше да реализира, затова пък получи процент. Така че, всички са щастливи.
Който е играл за Локомотив колега си остава Локомотивец завинаги какъвто и цвят да облече след това ! С едно изключение онова некадърно боклуче дето ви беше треньорче Гонзо Шампиона!

БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

То гроздето май е кисело а, левскари ?? Донякъде мога да се съглася с феновете на Локо Сф, защото е нормално да имат такова мнение, когато един техен основен футболист открито изразява привързаността си към друг отбор.
Вие, "столичани", не обичате да губите, никога не сте могли да губите с достойство и никога няма да можете. Потърсете клипчета в интернет от мача ни срещу Брюж в Бургас. Вижте как при общ резултат 6:0 в полза на Брюж 10 хиляди души пеят с цяло гърло, без да им пука. Прочетете мненията на белгийците, които гледаха, като ощипани, как е възможно подобно нещо. Работата е там, че Камбура знаеше, че подобно отношение, като това на Лаута (при положение, че и заплатата му беше доста прилична), нямаше да намери никъде другаде. А това, че не го викаха в национала беше само и единствено заради Мъри и мениджърчетата около него. На никой не му харесваше факта, че в продължение на 3 години най-добрия нападател в първенството играе не в София, а в Пловдив.
Поне бъдете честни и не подхождайте така лицемерно.
Вие, "столичани", не обичате да губите, никога не сте могли да губите с достойство и никога няма да можете. Потърсете клипчета в интернет от мача ни срещу Брюж в Бургас. Вижте как при общ резултат 6:0 в полза на Брюж 10 хиляди души пеят с цяло гърло, без да им пука. Прочетете мненията на белгийците, които гледаха, като ощипани, как е възможно подобно нещо. Работата е там, че Камбура знаеше, че подобно отношение, като това на Лаута (при положение, че и заплатата му беше доста прилична), нямаше да намери никъде другаде. А това, че не го викаха в национала беше само и единствено заради Мъри и мениджърчетата около него. На никой не му харесваше факта, че в продължение на 3 години най-добрия нападател в първенството играе не в София, а в Пловдив.
Поне бъдете честни и не подхождайте така лицемерно.

- Irish stout
- Контакти:
Captain Stottlemeyer написа: А тя е, че Камбуров не ставаше, не става и няма да става както за "Левски", така и за националния отбор.
Наивно и повърхностно мислене. Камбуров "спря да става" за националния отбор в момента, в който отсвири офертата на Левски, иначе щеше да е голямата звезда, избрала "гранда"
Моделът ви на мислене е отживелица. Нищо, че се пишете за опозиция. Отбор с държавни протекции.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
- PLOVDIV 1926
- Контакти:
Айриш ,заради този "модел на мислене" ,отбор които е на почти 100 години, и от град със почти 2 милиона жители,събира на мач толкова колкото събра във Мола киното когато даваха Карибски пирати, а за едно дерби когато се появят южни и още по южни дивизии пълнят сектора....или обичаш отбора и си на стадиона,или си стоиш дома и гледаш диемата ...и ти седнал да коментираш Мартин,гледай си гърбата Йовов и тва е...
ОРГАНИЗАЦИЯ ТРИБУНА СПОРТКЛУБ