Под черно-белите знамена, нашите песни гордо ехтят!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Под черно-белите знамена, нашите песни гордо ехтят!

Мнениеот Пловдив1926 » 10 ное 2011 21:16

Изображение

В събота играем с Ботев Враца. Една среща, която на пръв поглед не е нещо особено - срещаме опашкар, който повече от логично ще победим. Отбор със симпатична публика, с която се уважаваме от много години. Една среща, която с нищо не подсказва, че е нещо по-особено от която и да е било друга.

Но мача в събота е много важен. Много важен за нас като публика, като общност, като пловдивчани. Изминаха доста години през които много неща се промениха, някои за лошо, други за по-добро. Изказаха се много неща, много остри думи. Много хора се дръпнаха от активната работа за черно-бялата идея, други продължихме да вършим това, което винаги сме правили. Като се връщам назад съжалявам за много неща, че съм пренебрегвал много хора в името на Локомотив, че някои наши постъпки са били не достатъчно координирани, не достатъчно обмислени, прекалено емоционални, прекалено повлияни от пламъка в сърцето. Но никога, никога не съм съжалявал, че съм бил на мач на пловдивския любимец.

Призовавам всички, които четат форума, които пишат, които ходят на мачове - хора, нека да обърнем страницата, нека заедно да избутаме колата в един друг коловоз където заедно с общи усилия ще постигнем много повече от колкото разделени и дърпащи в различни посоки. Никога нещата не са само лоши или само добри. Ако се обърнем назад ще видим колко помия се изля върху Коко примерно. Една част от нея несъмнено е заслужена, но друга дойде изцяло от пренавиване. Нека погледнем позитивно на нещата - имаме нов треньор, който афишира всичко онова, което ние искаме, имаме не-лоши играчи с бъдеще в тях, имаме една спортна база, която трябва да развием и подобрим, имаме възможности, имаме бъдеще! Локомотив има нужда от всички нас, Локомотив има нужда от будните, интелигентни пловдивчани да подкрепят отбора си в този труден и тежък момент.

Нека в събота всички отидем и подкрепим отбора си в този мач. Нека дадем един добър старт на новото спортно ръководство на отбора. Да подкрепим Локомотив така, както само ние знаем. Да оставим настрани жълтурските глупости за тото и наредби, да оставим на страни его-тата си, да оставим на страни дребните житейски, битови проблемчета, които ни служат за оправдание да не идем в нашия втори дом - Лаута и да подкрепим отбора!

Говорете с приятелите си, говорете със съседите си, говорете с колегите, съученици, състуденти, съседи...говорете с другите пловдивчани около вас! Нека да върнем хората, където е редно да бъдат - на трибуните, на стадиона! Нека пеем нашите песни по-силно и по-гордо от всякога, нека веем нашите знамена с повече плам и повече вяра от колкото преди, нека покажем, че ние сме публиката на Пловдив и, че всички трябва да се равняват по нас!

САМО ЛОКО!
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
AREA BIANCONERA
Контакти:

Re: Под черно-белите знамена, нашите песни гордо ехтят!

Мнениеот AREA BIANCONERA » 10 ное 2011 21:26

Една любов...
87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!

Потребителски аватар
PIMP
Контакти:

Мнениеот PIMP » 10 ное 2011 21:31

Пич знам, че веднага ще ме нападнете, но....защо се имате за най-верните фенове в България щом подканвате хората по форумите да кажат на приятели, роднини и т.н да отидат на мача, а в същото време ние сме с 8 загуби от 12 мача и държим рекорда за посещаемост от началото на сезона който в неделя по всяка вероятност ще бъде подобрен :?
Изображение
Sisi 1914 написа:1/8 Финалите, в един мач се излъчваше победител или в два?

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 10 ное 2011 21:38

PIMP написа:Пич знам, че веднага ще ме нападнете, но....защо се имате за най-верните фенове в България щом подканвате хората по форумите да кажат на приятели, роднини и т.н да отидат на мача...?

Защото имаше бойкот по повод някои неща.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 10 ное 2011 22:23

Спор няма, че много хора се разочароваха и отдръпнаха, така че този апел към публиката на Локомотив идва точно навреме.
Разговарям с мои приятели локомотивци, които спряха да ходят на "Лаута" и мога да кажа, че трудно биха се върнали.
Говорим си с едни момчета и става дума за мача с истинския Ботев от Враца.Аз им давам да се разбере, че твърдо ще бъда на "Лаута" в Събота и ще подкрепя отбор, обаче от другата страна чувам: "За кво да идвам?! Не видя ли при първия гол на Шорд Арс как му прати топката в неговия ъгъл и Лучини не си направи труда дори инстинктивно да реагира, щото ако беше си протегнал ръката - избиваше топката.Ако може да ми дадете съвет, как ей тези момчета да ги убедя да идват на мачовете на Локомотив.
Аз не искам да ги съдя, тъй като всеки човек сам по себе си е специален и самостоятелен...едни са по-силни духом и могат да носят повече товар, а други пък са по-слаби и се клатушкат от всяка вълна.каквото и да им говоря на по-слабите духом локомотивци, не мога да ги убедя.Единствено отборът с играта си и с постоянство, може да върнат колебливите у дома.Така че, Ице ти хубаво апелираш, но за да се върне доверието в ръководството и отбора трябва наистина да има промяна и постоянство, както в управлението на клуба, така и играта на отбора като цяло.

Единствено ръководството и отборът може да върне феновете си...ние тук може много да си говорим.

Ще стисна зъби и ще преглътна горчивия хап единствено и само заради това, че обичам Локомотив.
Изображение

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 10 ное 2011 23:19

Любовта е черно бяла! Само Локо Пловдив един е на Света!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
rado.
Контакти:

Мнениеот rado. » 11 ное 2011 12:55

PIMP написа:Пич знам, че веднага ще ме нападнете, но....защо се имате за най-верните фенове в България щом подканвате хората по форумите да кажат на приятели, роднини и т.н да отидат на мача, а в същото време ние сме с 8 загуби от 12 мача и държим рекорда за посещаемост от началото на сезона който в неделя по всяка вероятност ще бъде подобрен :?

Много пъти се чудя,тая трибуна в зарата,колко места е,8000 ли,100000 ли,щото вия други места за сядане нямате :roll: И как така на всеки мач имате по 7 или 8 хиляди!Вярно,че там друг отбор няма,ама въпреки всичко...А иначе прав е Игито,всички мощно на стадиона...Локомотив,не ще умре :!:

Потребителски аватар
loko-pd-fan
Контакти:

Мнениеот loko-pd-fan » 11 ное 2011 13:58

В събота всичко живо да е на Лаута,ще има гол след гол.
Последна промяна от loko-pd-fan на 11 ное 2011 15:43, променено общо 1 път.

Върни се в “Локо Пловдив”