botevforever написа:Явно се чувстваш докоснат свише,поради което смяташ единствено своето мнение за меродавно.В мнението си никъде не съм те обидил и не претендирам,че то е истината.За "многоумник" като тебе би трябвало думичката "хипотетично" да ти говори нещо,но явно не си такъв.В мнението ми няма никакви плюнки и обиди към истинските фенове на "Локомотив",а твоето е пълно с такива.Явно ти не си от тях,поради което продължавам в твоя стил:
-това,че аз нямам аргументи,го споменах още в началото и затова използвах непонятната за теб думичка "хипотетично";
-Хубчев е завършил една от най-престижните школи за треньори в Европа и със сигурност е много по-ерудиран и подготвен от Канатларовски и Велев,взети заедно;
-"Ботев"-Пловдив винаги е бил отбор №1 в Пловдив,той е символ на града ни и това го знае цяла България;
-стадионите, и в частност Вашия са празни там,където публиката е излъгана и се играят предварително ясни мачове.Нашият стадион е доволно пълен и не се оплакваме от липса на зрители.Аз лично съм на Колежа вече близо 40 години и нямам намерение да се отказвам;
-"всичките ми глупости,които ми звучат правдоподобно Ицо Златински с пропуска си в последната минута" не само,че не ги заби в земята,а напротив,потвърждава моята версия.Защото пропускът беше от абсолютно чисто положение.
Хайде сега със здраве и се моли Коко да не си тръгне,защото ще ти се наложи след врем да виждаш сина си или внука си с жълто-черно шалче.Аз така ги виждам нещата.
Типичния жълтур. Няма аргументи, говори лъжи и гнусотии и не го е срам!
-
"Ботев"-Пловдив винаги е бил отбор №1 в Пловдив,той е символ на града ни и това го знае цяла България; - Гнусна лъжа. "Това го знае цяла България минава в нарко комуната скрита в едно студио за татуировки. Номер 1 сте в Ягодово, Труд и в Раковски, в Пловдив - не. Съжалявам, тъжно но факт.
-
стадионите, и в частност Вашия са празни там,където публиката е излъгана и се играят предварително ясни мачове.Нашият стадион е доволно пълен и не се оплакваме от липса на зрители.Аз лично съм на Колежа вече близо 40 години и нямам намерение да се отказвам; - а вашия стадион защо е празен бе капацитет, нали не играете тото

Защо последните ви мачове са пред 500-600 човека? Заради две загуби, защото манталитета ви е селски, заради това. Къде си тръгнал да ни обясняваш защо ходим по-малко ние?
-"всичките ми глупости,които ми звучат правдоподобно Ицо Златински с пропуска си в последната минута" не само,че не ги заби в земята,а напротив,потвърждава моята версия.Защото пропускът беше от абсолютно чисто положение. - с това изречение показваш, че не си играл един ден футбол, защото ако беше го правил щеше да знаеш, че такова положение да искаш не можеш да го изпуснеш така 9 от 10 пъти. И ако се урежда мач, никой няма да рискува да прецака една евентуална голяма печалба с такова положение, което няма как да си сигурен дали няма да влезе!
Коко ако си тръгне, ще го изпратим по живо, по здраво и ще посрещнем следващия собственик. Не мисли за нас, нас има кой да ни купи винаги и кой да дава пари за Пловдивският любимец. Ние не трябваше да ходим като мърши да лазим по корем пред Гриша Ганчев, Жоро Илиев, Гергов и тн. да ни се смеят в лицата и да не ни вземат, не трябваше цялата комунистическо-турска върхушка в общината да спре работа и да търси спонсор на умрелия отбор. Ти гледай сега след изборите Невидимия да не каже, че му стига рекламата, че тогава заминавате обратно във В където ви е мястото.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]