Извънредно: Кокала ще удря по масата на Лаута

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

chovek s mnenie
Контакти:

Re: Извънредно: Кокала ще удря по масата на Лаута

Мнениеот chovek s mnenie » 09 ное 2011 14:11

Пловдив1926 написа:
chovek s mnenie написа:Осведомеността ти я разбирам, емоциите също, но не схващам лекотата с която преписваш некомпетентност на другите. Аз съм просто фен на Локо ПД, от много години поне 30. Виждал съм отбора при много треньори и президенти, затова позволи ми интуитивно да мога да преценя нещата и простичко да си кажа мнението.

То от това интуитивно действие и приказване сме на тоя хал. Щото всеки си мисли сега, че всеки мач ни е уреден. Включително и този последния примерно. За треньорите и отбора не мога да споря - сигурно си гледал повече футбол от мен, вероятно си по-прав, но нека да не обсъждаме игри, тотота, мотота защото в 99.9999% това са жълтурски простотии пуснати прекалено успешно из нашите редици за да всяват раздор!

ОК!

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Мнениеот botevforever » 09 ное 2011 16:13

Пловдив1926 написа:
botevforever написа:
Пловдив1926 написа:Тука всичките капацитети не спирате да мелите за игри, ама ако някой ми каже мач, който да сме загубили заради тото този сезон ще го поздравя. Колко комплекси и злоба има в някои хора не е истина. Утре ако си тръгне Коко и ни вземе Кока Кола ще станете антиглобалисти до един и ще минете на Дерби Кола до едиин сигурно...смях.

Без да имам сериозни аргументи смятам,че мачът с "Левски" би могъл да бъде този мач,за който питаш.В това състояние на "Левски" "Локомотив" можеше спокойно да спечели мача.Разбира се,и загубата не е голяма изненада,но пътят към нея е малко смущаващ(пп 2,кр 1).В стил "теория на конспирацията",какво му трябва на един собственик ако реши да загуби даден мач?Трима футболисти в основните линии(хипотетично Лучини,Бенжелюн и Сержиньо),които да са в тесни отношения с него,и треньор,който да ги включва в състава по негово нареждане.
Пак повтарям,това е в стил "теория на конспирацията",но звучи правдоподобно,нали?

Нямаш аргументи, нямаш познания, говориш глупости. Типично за жълтур и типично за начина по който мислите и действате - плюнки без аргументи. Нищо ново. То и, че света ще свърши през 2012 им звучи правдоподобно на бая малоумници, но не значи, че това ще стане. Че Хубчев е треньор и Ботев отбор също звучи правдоподобно, но няма общо с реалността, нали? Ей от такива теории на конспирацията и неизличимо болни от синдрома на Диков форумни и кръчмарски гуру-та стадионите са празни!

Защото всичките глупости, които ти звучат правдоподобно Ицо Златински с пропуска си в последната минута ги забива в земята и прави автора им смешен.

Явно се чувстваш докоснат свише,поради което смяташ единствено своето мнение за меродавно.В мнението си никъде не съм те обидил и не претендирам,че то е истината.За "многоумник" като тебе би трябвало думичката "хипотетично" да ти говори нещо,но явно не си такъв.В мнението ми няма никакви плюнки и обиди към истинските фенове на "Локомотив",а твоето е пълно с такива.Явно ти не си от тях,поради което продължавам в твоя стил:
-това,че аз нямам аргументи,го споменах още в началото и затова използвах непонятната за теб думичка "хипотетично";
-Хубчев е завършил една от най-престижните школи за треньори в Европа и със сигурност е много по-ерудиран и подготвен от Канатларовски и Велев,взети заедно;
-"Ботев"-Пловдив винаги е бил отбор №1 в Пловдив,той е символ на града ни и това го знае цяла България;
-стадионите, и в частност Вашия са празни там,където публиката е излъгана и се играят предварително ясни мачове.Нашият стадион е доволно пълен и не се оплакваме от липса на зрители.Аз лично съм на Колежа вече близо 40 години и нямам намерение да се отказвам;
-"всичките ми глупости,които ми звучат правдоподобно Ицо Златински с пропуска си в последната минута" не само,че не ги заби в земята,а напротив,потвърждава моята версия.Защото пропускът беше от абсолютно чисто положение.
Хайде сега със здраве и се моли Коко да не си тръгне,защото ще ти се наложи след врем да виждаш сина си или внука си с жълто-черно шалче.Аз така ги виждам нещата.
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 09 ное 2011 16:35

botevforever написа:Явно се чувстваш докоснат свише,поради което смяташ единствено своето мнение за меродавно.В мнението си никъде не съм те обидил и не претендирам,че то е истината.За "многоумник" като тебе би трябвало думичката "хипотетично" да ти говори нещо,но явно не си такъв.В мнението ми няма никакви плюнки и обиди към истинските фенове на "Локомотив",а твоето е пълно с такива.Явно ти не си от тях,поради което продължавам в твоя стил:
-това,че аз нямам аргументи,го споменах още в началото и затова използвах непонятната за теб думичка "хипотетично";
-Хубчев е завършил една от най-престижните школи за треньори в Европа и със сигурност е много по-ерудиран и подготвен от Канатларовски и Велев,взети заедно;
-"Ботев"-Пловдив винаги е бил отбор №1 в Пловдив,той е символ на града ни и това го знае цяла България;
-стадионите, и в частност Вашия са празни там,където публиката е излъгана и се играят предварително ясни мачове.Нашият стадион е доволно пълен и не се оплакваме от липса на зрители.Аз лично съм на Колежа вече близо 40 години и нямам намерение да се отказвам;
-"всичките ми глупости,които ми звучат правдоподобно Ицо Златински с пропуска си в последната минута" не само,че не ги заби в земята,а напротив,потвърждава моята версия.Защото пропускът беше от абсолютно чисто положение.
Хайде сега със здраве и се моли Коко да не си тръгне,защото ще ти се наложи след врем да виждаш сина си или внука си с жълто-черно шалче.Аз така ги виждам нещата.

Типичния жълтур. Няма аргументи, говори лъжи и гнусотии и не го е срам!

-"Ботев"-Пловдив винаги е бил отбор №1 в Пловдив,той е символ на града ни и това го знае цяла България; - Гнусна лъжа. "Това го знае цяла България минава в нарко комуната скрита в едно студио за татуировки. Номер 1 сте в Ягодово, Труд и в Раковски, в Пловдив - не. Съжалявам, тъжно но факт.

-стадионите, и в частност Вашия са празни там,където публиката е излъгана и се играят предварително ясни мачове.Нашият стадион е доволно пълен и не се оплакваме от липса на зрители.Аз лично съм на Колежа вече близо 40 години и нямам намерение да се отказвам; - а вашия стадион защо е празен бе капацитет, нали не играете тото :) Защо последните ви мачове са пред 500-600 човека? Заради две загуби, защото манталитета ви е селски, заради това. Къде си тръгнал да ни обясняваш защо ходим по-малко ние?

-"всичките ми глупости,които ми звучат правдоподобно Ицо Златински с пропуска си в последната минута" не само,че не ги заби в земята,а напротив,потвърждава моята версия.Защото пропускът беше от абсолютно чисто положение. - с това изречение показваш, че не си играл един ден футбол, защото ако беше го правил щеше да знаеш, че такова положение да искаш не можеш да го изпуснеш така 9 от 10 пъти. И ако се урежда мач, никой няма да рискува да прецака една евентуална голяма печалба с такова положение, което няма как да си сигурен дали няма да влезе!

Коко ако си тръгне, ще го изпратим по живо, по здраво и ще посрещнем следващия собственик. Не мисли за нас, нас има кой да ни купи винаги и кой да дава пари за Пловдивският любимец. Ние не трябваше да ходим като мърши да лазим по корем пред Гриша Ганчев, Жоро Илиев, Гергов и тн. да ни се смеят в лицата и да не ни вземат, не трябваше цялата комунистическо-турска върхушка в общината да спре работа и да търси спонсор на умрелия отбор. Ти гледай сега след изборите Невидимия да не каже, че му стига рекламата, че тогава заминавате обратно във В където ви е мястото.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

NAPOLI_86
Контакти:

Мнениеот NAPOLI_86 » 09 ное 2011 16:39

"Ти гледай сега след изборите Невидимия да не каже, че му стига рекламата, че тогава заминавате обратно във В където ви е мястото."- XA XA XA еи тва най ме накефи :mrgreen:

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 09 ное 2011 16:45

NAPOLI_86 написа:"Ти гледай сега след изборите Невидимия да не каже, че му стига рекламата, че тогава заминавате обратно във В където ви е мястото."- XA XA XA еи тва най ме накефи :mrgreen:

Мани мани, лъжат ги за инвестиции за 20 милиона, а банчицата разширява капитала си и пуска за 45 милиона акции, от които се надява да продаде 30% в идеалния вариант (15 милиона) заради супер сериозни проблеми с ликвидността :) И ще тръгне да строи стадион за 20 милиона от който ще си върне точно 100 лева от циганите със семките и 200 лева от арабите с дюнерите отпред. Ама те нали са капацитети ще дойдат да ми пишат за Локомотив кви са ни проблемите :) Стадиони проекти, пък скица виза за 50 лева нямат :idea: Няма такова лъжливо същество като тия, това трябва да е ясно на всеки. Дай им само слухове да пускат и интриги - за това живеят.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Мнениеот botevforever » 09 ное 2011 17:13

Когато аз съм играл футбол ти още не си бил планиран.А това за сина,внука и шалчето хубаво го запомни.Когато ние играехме пред 16000 с "Нефтохимик",Вие играехте пред 4000 срещу "Цървена Звезда"."Локомотив" никога не е бил,не е и няма да бъде по-популярен и обичан отбор от "Ботев"-Пловдив.Да се мерите с нас е несериозно-прекалено голяма лъжица сме за Вашите уста!
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 09 ное 2011 17:22

botevforever написа:Когато аз съм играл футбол ти още не си бил планиран.А това за сина,внука и шалчето хубаво го запомни.Когато ние играехме пред 16000 с "Нефтохимик",Вие играехте пред 4000 срещу "Цървена Звезда"."Локомотив" никога не е бил,не е и няма да бъде по-популярен и обичан отбор от "Ботев"-Пловдив.Да се мерите с нас е несериозно-прекалено голяма лъжица сме за Вашите уста!

Продължавай да говориш и да разсмиваш аудиторията. С два мача в годината - един панаир и един уреден мач в който събрахте 8 и 10 хиляди ли ще ми се фукаш бе :twisted: Два часа от поста ми и измисли 3 изречения с 8 лъжи и местоимения. В Пловдив сте гости, запомни това. И преди да даваш акъл на фенове на големите отбори, си спомни, че играете на село срещу пенсионирани бармани и косачи на поляни.

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 09 ное 2011 17:41

Някакъв селяк който изглежда е свършил кърската работа по-рано, влиза във форума на отбора на Пловдив и се прави на остроумен.... Мъжки, да ти обесня някои неща които не са ти ясни - някога Тракия беше известен отбор, известен, защото е бил пропагандиран и подпомаган по всякакъв начин от власт имащите. Всички военни и преселници от селата са ставали от Тракия. Отбор с името Ботев никога, ама никога не е бил популярен. Виж Локомотив е друго нещо, винаги е бил обичан от народа и масовия фен, стадиона винаги е бил пълен когато на терена е играл пловдивския любимец. Това, че сте били подпирания и облагодетелстван отбор не означава, че сте били обичани. Напротив хиляди хора ви намразиха след като благодарение на вас се закри един голям отбор като Спартак Пловдив. Има още десетки причини поради които истинските пловдивчани изпитват една неприязан към вашето подобие на отбор....Айде сега напусни този форум, че се размърдя на умрели пилци.
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”