Извънредно: Кокала ще удря по масата на Лаута
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Извънредно: Кокала ще удря по масата на Лаута
За официалните цели на Коко, Велев изобщо не става, но за другите игрички е перфектен.
- Пловдив1926
- Контакти:
Тука всичките капацитети не спирате да мелите за игри, ама ако някой ми каже мач, който да сме загубили заради тото този сезон ще го поздравя. Колко комплекси и злоба има в някои хора не е истина. Утре ако си тръгне Коко и ни вземе Кока Кола ще станете антиглобалисти до един и ще минете на Дерби Кола до едиин сигурно...смях.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
- blue avalanche
- Контакти:
Модератор ЛокоПД написа:blue avalanche написа:Първата му загуба като треньор е някъде по израелските ливади,като треньор на Ашдот.
Може...в официалния ви сайт /ако си левскар/,всъщност,пише друго.
Значи,уточнявам:става въпрос за първа загуба начело на Левски,а не като треньор изобщо.Както си го написал.

Пловдив1926 написа:Тука всичките капацитети не спирате да мелите за игри, ама ако някой ми каже мач, който да сме загубили заради тото този сезон ще го поздравя. Колко комплекси и злоба има в някои хора не е истина. Утре ако си тръгне Коко и ни вземе Кока Кола ще станете антиглобалисти до един и ще минете на Дерби Кола до едиин сигурно...смях.
Няма какво да се добави, но така е... силните ги мразят, слабите са "симпатични".
- botevforever
- Контакти:
Пловдив1926 написа:Тука всичките капацитети не спирате да мелите за игри, ама ако някой ми каже мач, който да сме загубили заради тото този сезон ще го поздравя. Колко комплекси и злоба има в някои хора не е истина. Утре ако си тръгне Коко и ни вземе Кока Кола ще станете антиглобалисти до един и ще минете на Дерби Кола до едиин сигурно...смях.
Без да имам сериозни аргументи смятам,че мачът с "Левски" би могъл да бъде този мач,за който питаш.В това състояние на "Левски" "Локомотив" можеше спокойно да спечели мача.Разбира се,и загубата не е голяма изненада,но пътят към нея е малко смущаващ(пп 2,кр 1).В стил "теория на конспирацията",какво му трябва на един собственик ако реши да загуби даден мач?Трима футболисти в основните линии(хипотетично Лучини,Бенжелюн и Сержиньо),които да са в тесни отношения с него,и треньор,който да ги включва в състава по негово нареждане.
Пак повтарям,това е в стил "теория на конспирацията",но звучи правдоподобно,нали?
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)
- Пловдив1926
- Контакти:
botevforever написа:Пловдив1926 написа:Тука всичките капацитети не спирате да мелите за игри, ама ако някой ми каже мач, който да сме загубили заради тото този сезон ще го поздравя. Колко комплекси и злоба има в някои хора не е истина. Утре ако си тръгне Коко и ни вземе Кока Кола ще станете антиглобалисти до един и ще минете на Дерби Кола до едиин сигурно...смях.
Без да имам сериозни аргументи смятам,че мачът с "Левски" би могъл да бъде този мач,за който питаш.В това състояние на "Левски" "Локомотив" можеше спокойно да спечели мача.Разбира се,и загубата не е голяма изненада,но пътят към нея е малко смущаващ(пп 2,кр 1).В стил "теория на конспирацията",какво му трябва на един собственик ако реши да загуби даден мач?Трима футболисти в основните линии(хипотетично Лучини,Бенжелюн и Сержиньо),които да са в тесни отношения с него,и треньор,който да ги включва в състава по негово нареждане.
Пак повтарям,това е в стил "теория на конспирацията",но звучи правдоподобно,нали?
Нямаш аргументи, нямаш познания, говориш глупости. Типично за жълтур и типично за начина по който мислите и действате - плюнки без аргументи. Нищо ново. То и, че света ще свърши през 2012 им звучи правдоподобно на бая малоумници, но не значи, че това ще стане. Че Хубчев е треньор и Ботев отбор също звучи правдоподобно, но няма общо с реалността, нали? Ей от такива теории на конспирацията и неизличимо болни от синдрома на Диков форумни и кръчмарски гуру-та стадионите са празни!
Защото всичките глупости, които ти звучат правдоподобно Ицо Златински с пропуска си в последната минута ги забива в земята и прави автора им смешен.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
-
- Контакти:
Ние верно не сме капацитети, ама защо ти се правиш на такъв. Всеки си има виждане. Аз не мисля, че с треньор като Велев може да се гонят високи цели, не мисля, че е сериозно да се целиш в Европа, а да нямаш втори централен нападател освен Де Карвальо.
- Пловдив1926
- Контакти:
chovek s mnenie написа:Пловдив1926 написа:Тука всичките капацитети не спирате да мелите за игри, ама ако някой ми каже мач, който да сме загубили заради тото този сезон ще го поздравя. Колко комплекси и злоба има в някои хора не е истина. Утре ако си тръгне Коко и ни вземе Кока Кола ще станете антиглобалисти до един и ще минете на Дерби Кола до едиин сигурно...смях.
Ние верно не сме капацитети, ама защо ти се правиш на такъв. Всеки си има виждане. Аз не мисля, че с треньор като Велев може да се гонят високи цели, не мисля, че е сериозно да се целиш в Европа, а да нямаш втори централен нападател освен Де Карвальо.
Ти не пишеш за футбол, не пишеш, че ни трябва втори нападател, а пишеш за игри, за които няма как да си наясно. За това мнението ти няма никаква стойност, защото си хал хабер какво става в отбора ни. И това ти го казвам със сто процентова убеденост защото се стремя да съм максимално осведомен ежедневно какво се случва в ръководството на клуба. Дай му на Велев свобода, докарай му играчите, които би искал, стъпи на врата на съдиите за да не те порязват и да видим дали няма да ни класира за евротурнирите. Ама това са неща, които са извън неговите възможности...
-
- Контакти:
Пловдив1926 написа:chovek s mnenie написа:Пловдив1926 написа:Тука всичките капацитети не спирате да мелите за игри, ама ако някой ми каже мач, който да сме загубили заради тото този сезон ще го поздравя. Колко комплекси и злоба има в някои хора не е истина. Утре ако си тръгне Коко и ни вземе Кока Кола ще станете антиглобалисти до един и ще минете на Дерби Кола до едиин сигурно...смях.
Ти не пишеш за футбол, не пишеш, че ни трябва втори нападател, а пишеш за игри, за които няма как да си наясно. За това мнението ти няма никаква стойност, защото си хал хабер какво става в отбора ни. И това ти го казвам със сто процентова убеденост защото се стремя да съм максимално осведомен ежедневно какво се случва в ръководството на клуба. Дай му на Велев свобода, докарай му играчите, които би искал, стъпи на врата на съдиите за да не те порязват и да видим дали няма да ни класира за евротурнирите. Ама това са неща, които са извън неговите възможности...
Осведомеността ти я разбирам, емоциите също, но не схващам лекотата с която преписваш некомпетентност на другите. Аз съм просто фен на Локо ПД, от много години поне 30. Виждал съм отбора при много треньори и президенти, затова позволи ми интуитивно да мога да преценя нещата и простичко да си кажа мнението.
- Пловдив1926
- Контакти:
chovek s mnenie написа:Осведомеността ти я разбирам, емоциите също, но не схващам лекотата с която преписваш некомпетентност на другите. Аз съм просто фен на Локо ПД, от много години поне 30. Виждал съм отбора при много треньори и президенти, затова позволи ми интуитивно да мога да преценя нещата и простичко да си кажа мнението.
То от това интуитивно действие и приказване сме на тоя хал. Щото всеки си мисли сега, че всеки мач ни е уреден. Включително и този последния примерно. За треньорите и отбора не мога да споря - сигурно си гледал повече футбол от мен, вероятно си по-прав, но нека да не обсъждаме игри, тотота, мотота защото в 99.9999% това са жълтурски простотии пуснати прекалено успешно из нашите редици за да всяват раздор!