"А"група Левски - Локомотив (Пловдив) неделя 18:00 ч.

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Re: Динев: Обмислям промени в Локомотив

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 06 ное 2011 21:14

BLUE CHAMPIONS написа:
Модератор ЛокоПД написа:Ами така,както играхте първото полувреме...може и това да си е помислил. ;)

Да, но мачовете са от 2 полувремена. А реално погледнато играта общо взето беше равностойна и по-справедливо беше да разделят по точка, но не играта, а головете определят победителя. Като цяло си бяхте на ниво, само, че как да го разбира човек,че бил бесен от загубата най-много на точка от ст. "Г. Аспарухов" ?

Тръгвали сме си и с повече от точка,от ст.Г.Аспарухов.И то неотдавна.Миналата година по същото време.Няма невъзможни неща.Още повече,че в момента сте трагични.Ние също.
Аз също се учудвам,че Коко Динев е бесен... :roll: Всъщност,може и да е,но причината за това не е в играта на Левски Сф ,а в това,че лансира некадърници като Бенжалюн и Компанучи /или както там му е името/ и в една незнайно от кой измислена "тактика" - да се приберем второто полувреме и да чакаме да ни вкарате няколко гола.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

mirodes
Контакти:

Мнениеот mirodes » 06 ное 2011 21:30

Признал съм ви феновете на Локото.Отбора ви откровено участва в уговорени мачове и вие си коментирате играта на отбора.Дойде човек от УЕФА и официално заяви,че мачове на Локото са нагласени и от феновете ни вопъл ,ни стон.Ако бяха фенове на друг отбор досега да са измели и Коко и Коковица от Лаута,но на вас не ви пука.Наистина не ви разбирам.А по-уговорен от днешния мач откакто се игра мача Левски-Локо Мездра не съм виждал.Типична"обръщалка" на полувремето.Ама вие си вярвайте,че мача е истински.

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Re: "А"група Левски - Локомотив (Пловдив) неделя 18:00 ч.

Мнениеот Ванко_Ултраса » 06 ное 2011 21:36

Изкарването на Де Карвальо наклони везните в полза на Левски и беше въпрос на време безобразно слабия Левски да ни вкара.
Карвальо бе човекът, който задържаше вниманието на защитниците на Левски и ги държеше под напрежение.Заедно със Здравко всяваха смут и паника при всяко докосване на топката.След като македонския "стратег" изкара Базил това веднага доведе до психологическо предимство за Левски, тъй като дефакто една от грижите на "синята" защита отпадна и напред останахме само със Здравко, който беше като вълк единак в атака, и без подкрепа ставаше лесна плячка на "синята" защита.
Нямаше, кой да се пребори за топката в предни позиции, да я задържи...да я подаде и атаките ни не се получаваха.
Спор няма, че Левски ни натискаше, тъй като губеха мача, НО едно е да играеш с Карвальо и Лазаров, които във всеки един момент можеха да матират защитниците на Левски и съвсем друго е напред да оставиш един футболист като Здравко, който не е първа младост и не е типичен нападател, който да може да се пребори за топката и да излезне на стрелкова позиция.Здравко е да му дадеш извеждащ пас, да надбяга или финтира защитник и да стреля.Просто в дефанзивен план са му много годинките.
Карвальо, обаче се бореше за всяка топка, атакуваше и пресираше в преден план противниковите играчи.Ей тва ни изяде главата - нямаше човек, който да държи "синята" отбрана под напрежение и да не позволява на защитниците на Левски да се изнесат по-напред от собствената им половина.От друга страна Драган не ги е научил на нищо тези момчета...те не знаят като поведат какво да правят.Вместо да се възползваме от резултата, нашите не си вярваха и се панираха още повече невярвайки, че водят на мега слабия Левски.От защита топката се пренася направо към нападателите ни и ставахме прекалено елементарни за противника, който търсеше начин да се нагоди към тази елементарна схема на Драган и успя.
Никаква мисъл в средата на терена...въобще не можем да задържим и разиграем топката.Ми остави ги левскарите да гонят и да бягат като катъри да видим колко още можеха да играят на такова темпо.сигурен съм, че ако можехме да задържим и разиграваме топката в средата след 75 мин. езиците на левскарите щяха да висят до тревата.Ноооо, кой да им каже, и кой да ги научи.Черноморец що се справиха с Левски, които играха по същия начин, ама бургазлии имат треньор, който ги е научил на нещо, а ние - НЕ! По принцип погледнато реално имаме много добри футболисти, но няма кой да ги вкара в правия път и да им покаже, как тая пущина се играе и с акъл.

Драган, Данчо, Компанучи, Релич, Коцев и Лукич - нямат място в Локомотив!
Половината отбор е за гонене!
Изображение

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 06 ное 2011 21:41

mirodes написа:Признал съм ви феновете на Локото.Отбора ви откровено участва в уговорени мачове и вие си коментирате играта на отбора.Дойде човек от УЕФА и официално заяви,че мачове на Локото са нагласени и от феновете ни вопъл ,ни стон.Ако бяха фенове на друг отбор досега да са измели и Коко и Коковица от Лаута,но на вас не ви пука.Наистина не ви разбирам.А по-уговорен от днешния мач откакто се игра мача Левски-Локо Мездра не съм виждал.Типична"обръщалка" на полувремето.Ама вие си вярвайте,че мача е истински.

Ти,като си такъв разбирач,първо ми посочи отбор,който не участва в уговорени мачове.Второ,посочи ми фенове на някой отбор,който са си "измели" собственика.Трето,след като не си фен на Локо ПД и не си в час за някои неща,недей да твърдиш,че не ни пука.Ако не си гледал "по-уговорен мач" ,значи не гледаш футбол.Четвърто,ако вратаря на Левски не беше избил от голлинията, на края на мача,какво щеше да пишеш сега ?
Пето, самия факт,че си фен на Титаните,обяснява всичко.Ето и едно интересно твое мнение,по повод мача Ботев Вр - ЦСКА...според теб,този мач е ...какво ?!
Цитат:
"Какъв ви е проблема не мога да разбера?Днес имахме точно 5 СТОПРОЦЕНТОВИ ПОЛОЖЕНИЯ освен головете-1.Дузпата 2.Гредата 3.Положението на Зику 4.Положението на Янчев 5.Отменения гол,при който ако Крачунов не беше играл с топката щеше да бъде зачетен.Просто има такива мачове,в които не върви.Отбора при Радуканов имаше късмет в много мачове,а и днес в дебюта му за Ботев го видяхме какъв специалист е.След един нещастен мач и веднага започнахте да плюете.Оставете човека да работи,нека да видим каква зимна подготовка ще проведе.Дуци е един от малкото хора в България,които наистина разбират от футбол.Чел съм му статии,в които прави сериозни тактически разбори,а не говори само общи приказки.Срещу Литекс и Лудогорец съм сигурен,че ще постигнем две победи,защото те играят футбол,а не лежат само като нещастните врачански путьовци."
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 06 ное 2011 21:45

Модератор ЛокоПД написа:
mirodes написа:Признал съм ви феновете на Локото.Отбора ви откровено участва в уговорени мачове и вие си коментирате играта на отбора.Дойде човек от УЕФА и официално заяви,че мачове на Локото са нагласени и от феновете ни вопъл ,ни стон.Ако бяха фенове на друг отбор досега да са измели и Коко и Коковица от Лаута,но на вас не ви пука.Наистина не ви разбирам.А по-уговорен от днешния мач откакто се игра мача Левски-Локо Мездра не съм виждал.Типична"обръщалка" на полувремето.Ама вие си вярвайте,че мача е истински.

Ти,като си такъв разбирач,първо ми посочи отбор,който не участва в уговорени мачове.Второ,посочи ми фенове на някой отбор,който са си "измели" собственика.Трето,след като не си фен на Локо ПД и не си в час за някои неща,недей да твърдиш,че не ни пука.Ако не си гледал "по-уговорен мач" ,значи не гледаш футбол.Четвърто,ако вратаря на Левски не беше избил от голлинията, на края на мача,какво щеше да пишеш сега ?
Пето, самия факт,че си фен на Титаните,обяснява всичко.

+1!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
GBP
Контакти:

Мнениеот GBP » 06 ное 2011 21:50

Айде стига глупости бе, всичко си му е идеално на отбора, к'во има да променяме?
Днеска само Релич и Лукич липсваха, за да бъде всичко бир-таман.
И Карвальо по-раничко трябваше да го сменим с Данчо Тодоров. Някъде към 15-тата минута на първото полувреме.
И никой да не бара двойката централни защитници Бенжелюн - Компанучи. Сакън! За къде сме без тях? Ще вземе да бием някой силен отбор и к'во прайм тогава? :mrgreen:

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 06 ное 2011 22:00

GBP написа:Айде стига глупости бе, всичко си му е идеално на отбора, к'во има да променяме?
Днеска само Релич и Лукич липсваха, за да бъде всичко бир-таман.
И Карвальо по-раничко трябваше да го сменим с Данчо Тодоров. Някъде към 15-тата минута на първото полувреме.
И никой да не бара двойката централни защитници Бенжелюн - Компанучи. Сакън! За къде сме без тях? Ще вземе да бием някой силен отбор и к'во прайм тогава? :mrgreen:

Ммда..Недоумявам как така не пуснаха Лукич/у/,липсата му осезателно се усети.Добре,че пуснаха Релич/у/,але немахме шансе...А за "звездната двойка" централни бранители нямам думи - днес сътвориха чудеса.Не е лесно да пазиш нападатели от пет метра дистанция...

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 06 ное 2011 22:01

Пловдив_ майна 1926 написа:ШШШТ,тихо,че Коко Динев ще се разсърди.

Да се сърди. Но на това което самия той сътвори не без помощта на някой " съветници" и " специалисти"!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 06 ное 2011 22:24

Без да претендирам, че познавам Локомотив в детайли, лично ме учудва, че при наличие на толкова футболни специалисти играли за този отбор за треньори се избират недоказани сърби, които не убеждават никого, че имат необходимите качества.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Върни се в “Локо Пловдив”