mirodes написа:Признал съм ви феновете на Локото.Отбора ви откровено участва в уговорени мачове и вие си коментирате играта на отбора.Дойде човек от УЕФА и официално заяви,че мачове на Локото са нагласени и от феновете ни вопъл ,ни стон.Ако бяха фенове на друг отбор досега да са измели и Коко и Коковица от Лаута,но на вас не ви пука.Наистина не ви разбирам.А по-уговорен от днешния мач откакто се игра мача Левски-Локо Мездра не съм виждал.Типична"обръщалка" на полувремето.Ама вие си вярвайте,че мача е истински.
Ти,като си такъв разбирач,първо ми посочи отбор,който не участва в уговорени мачове.Второ,посочи ми фенове на някой отбор,който са си "измели" собственика.Трето,след като не си фен на Локо ПД и не си в час за някои неща,недей да твърдиш,че не ни пука.Ако не си гледал "по-уговорен мач" ,значи не гледаш футбол.Четвърто,ако вратаря на Левски не беше избил от голлинията, на края на мача,какво щеше да пишеш сега ?
Пето, самия факт,че си фен на Титаните,обяснява всичко.Ето и едно интересно твое мнение,по повод мача Ботев Вр - ЦСКА...според теб,този мач е ...какво ?!
Цитат:
"Какъв ви е проблема не мога да разбера?Днес имахме точно 5 СТОПРОЦЕНТОВИ ПОЛОЖЕНИЯ освен головете-1.Дузпата 2.Гредата 3.Положението на Зику 4.Положението на Янчев 5.Отменения гол,при който ако Крачунов не беше играл с топката щеше да бъде зачетен.Просто има такива мачове,в които не върви.Отбора при Радуканов имаше късмет в много мачове,а и днес в дебюта му за Ботев го видяхме какъв специалист е.След един нещастен мач и веднага започнахте да плюете.Оставете човека да работи,нека да видим каква зимна подготовка ще проведе.Дуци е един от малкото хора в България,които наистина разбират от футбол.Чел съм му статии,в които прави сериозни тактически разбори,а не говори само общи приказки.Срещу Литекс и Лудогорец съм сигурен,че ще постигнем две победи,защото те играят футбол,а не лежат само като нещастните врачански путьовци."