Пловдив1926,
по мое мнение не е много правилно заглавито на темата, защото да обвиняваш за положението ни Драган е все едно да обвиняваш не "царя", а "пъдаря" за окаяното състояние на "царството"... Друг е въпроса дали ни е необходим треньор превърнал се поради една или друга причина в послушко, който си трае за едната заплата, но тогава пък изниква въпроса - какво ще се промени със смяната му при положение, че политиката на клуба е такава?!!... Мен ако ме питаш има две неща, които са много важни за нас... едното е - Коко да преосмисли добре какви трябва да бъдат приоритетите на клуба ни!! И второ - Бранко да спре да се бърка в работата на треньора, който и оттук нататък да бъде той!!!
Сбогом Драгане!
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- plovdivram
- Контакти:
- Пловдив1926
- Контакти:
Re: Сбогом Драгане!
Аман от послушни "падари" и такива, които все не са виновни. За второто не си прав кой се бърка в работата треньора.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Пловдив1926 написа:Аман от послушни "падари" и такива, които все не са виновни. За второто не си прав кой се бърка в работата треньора.
Той царя си търси такива ,непослушниците ще объркат схемата.
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи
- plovdivram
- Контакти:
Пловдив1926
puf-paf, а съм сигурен, че и всички останали /вкл. и ти/ разбраха за какво става въпрос, така че няма нужда от повече обяснения!!!
Пловдив1926
Ами че то май не е тайна вече за никой, че след Неделчо Матушев има само един човек, който определя нещата около отбора ни... ако не ми вярваш само се замисли каква е разликата между отбора на "Никулич" и "Канатларовски"... замисли се кой определя от кои футболисти имаме нужда и от кои не... може би малко наблюдаваш и събитията на резервната ни скамейка по време на мачовете... Така че... докато Бранко е в отбора ако ще и Мауриньо да сложим за "фасада", "конците" ще ги дърпа пак той... незнам с какво толкова е влезнал под кожата на Коко, че този човек има такива правомощия!!! Ама то това не може да му се отрече, че влиза под кожата на хората, с които комуникира... Нали?!
Аман от послушни "падари" и такива, които все не са виновни.
puf-paf, а съм сигурен, че и всички останали /вкл. и ти/ разбраха за какво става въпрос, така че няма нужда от повече обяснения!!!
Пловдив1926
За второто не си прав кой се бърка в работата треньора.
Ами че то май не е тайна вече за никой, че след Неделчо Матушев има само един човек, който определя нещата около отбора ни... ако не ми вярваш само се замисли каква е разликата между отбора на "Никулич" и "Канатларовски"... замисли се кой определя от кои футболисти имаме нужда и от кои не... може би малко наблюдаваш и събитията на резервната ни скамейка по време на мачовете... Така че... докато Бранко е в отбора ако ще и Мауриньо да сложим за "фасада", "конците" ще ги дърпа пак той... незнам с какво толкова е влезнал под кожата на Коко, че този човек има такива правомощия!!! Ама то това не може да му се отрече, че влиза под кожата на хората, с които комуникира... Нали?!

- Пловдив1926
- Контакти:
Владо айде да не си говорим глупости. Ти Бранко го изкара баси шефа, а той е просто работник в клуба. Неделчовци, Драгановци - само кукли на конци. Ясно е, че всичко опира до Коко. Ясно е, че ще се иска от него да промени начина на управление на клуба. Без такива послушковци, без да се държат хора като НУ-П и тн. Ако Коко вземе един добър треньор, да речем Йешич и каже - никой няма да му се бърка, мислиш, че Бранко ще вреди на отбора ли? Айде холан. А и едно въпросче за финал, къде е легендата в този момент, когато е очевидно, че чашата преля?
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
- plovdivram
- Контакти:
Пловдив1926
Не... не си говорим глупости!!! Просто явно и на теб ти е влезнал под кожата този човек и така губиш ясна представа за нещата, които се случват в отбора... Иначе, естествено, че Бранко не е най-големият шеф, но определено най-големият шеф му е дал тези правомощия... Защо обаче е така... това може да каже само той - големият шеф!!! Не случайно казах, че основното и ПЪРВО нещо, което трябва да направи Коко е да преосмисли приоритетите на клуба ни!!!
[offtopic]Ако така, както защитаваш този човек, които определно заблуждава успешно доста хора сред нас /поне според мен/ - защитаваше и тези, които ти бяха истински приятели сега нещата може би щяха да стоят по различен начин!!![/offtopic]
Владо айде да не си говорим глупости.
Не... не си говорим глупости!!! Просто явно и на теб ти е влезнал под кожата този човек и така губиш ясна представа за нещата, които се случват в отбора... Иначе, естествено, че Бранко не е най-големият шеф, но определено най-големият шеф му е дал тези правомощия... Защо обаче е така... това може да каже само той - големият шеф!!! Не случайно казах, че основното и ПЪРВО нещо, което трябва да направи Коко е да преосмисли приоритетите на клуба ни!!!
[offtopic]Ако така, както защитаваш този човек, които определно заблуждава успешно доста хора сред нас /поне според мен/ - защитаваше и тези, които ти бяха истински приятели сега нещата може би щяха да стоят по различен начин!!![/offtopic]

- Пловдив1926
- Контакти:
Май на теб ти е влезнал под кожата Бранко, не на мен. Щото за всичко е виновен той - а това най-много го мразя, да се нарочи един човек за всички проблеми от осветлението до формата на Здравко да се обвинява тоя човек, на 6 месеца да се уволнява по един такъв бушон и после пак по старому. Бранко не ми е никакъв, гледам го просто кво и как прави, не ме прави някакъв негов адвокат. Поне като му кажеш нещо, че не го прави каткто трябва се опитва да се коригира - казахме му да не приказва глупости и да намали малко окото на шарана, че децата си отиват ако се сещаш за вица - е прегледай му последните месеци интервютата. Какво говорим за Бранко въобще при положение, че Коко сяда на маса с шефчетата на ЦСКА да си играят карти и на сутринта събираме багажа на играч и го пращаме при тях? Мен Драган ме дразни щото е мекотело - седи там, някви ритнитопковци го правят на 2 стотинки, нито нещо ги учи, нито нищо - и накрая излиза и пелтечи глупости пред медиите, как смо нямали шанс. Всяко нещо си има граници, ама наглоста на Драганчо с тва изказване след мача вчера и на Коко глупостите да се прави на треньор вече минаха всякакви граници.
Бранко та Бранко.На Бранко вината е ,че е попаднал на такова управление.
Бранко ли продава мачове?Бранко ли търси бърза печалба ,като продава най-добрите ни играчи?Бранко ли толерира едни футболисти за сметка на други?
П.П.С Коко Динев,ЛОКОМОТИВ Пловдив ,няма бъдеще!
Бранко ли продава мачове?Бранко ли търси бърза печалба ,като продава най-добрите ни играчи?Бранко ли толерира едни футболисти за сметка на други?
П.П.С Коко Динев,ЛОКОМОТИВ Пловдив ,няма бъдеще!
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
И аз съм чувал,че Бранко се бърка на Драган.Но явно Драган позволява.И след като Драган,вижда, че съветите на Бранко,го водят към провал,защо продължава да го слуша?Явно е треньорче,което гледа да взима заплата,да си плаща тока и водата.Но на Локомотив му трябва треньор,който да мисли как да си обогати работната биография с титла или купа.И няма да слуша Бранко или Коко,ами ще тръгне в момента, в който не изпълнят някое изискване.Ст.Младенов и Йешич са такива.За Бранко.Ако Коко изпълнява безпрекословно желаните от Бранко трансфери,вината наистина е на сърбина.Но Коко отказва предложени от Бранк играчи?Извод:Бранко вън!На Бранко, трябва да му бъде даден шанс до края на сезона!!!!На базата на класирането,можем да го оценяваме. Ако Коко,започне да привлече играчи доведени от Бранко и ако няма резултати,Бранко да си ходи.Но сега,той няма кой знае какви правомощия.Вчерашното изявление на Бранко, че той е виновен, е по-скоро в защита на Коко, отколкото поемане на вина.
Локомотивци трябва да му бъдем благодарни поне за мача със Звезда.Промяната и според мен трябва да дойде от Динев.И сигнал затова,ще бъде един читав треньор.Ако докара пак някой Драган,работата е ясна.........Но ако докара някой "с топки" можем пак да мечтаем!
Локомотивци трябва да му бъдем благодарни поне за мача със Звезда.Промяната и според мен трябва да дойде от Динев.И сигнал затова,ще бъде един читав треньор.Ако докара пак някой Драган,работата е ясна.........Но ако докара някой "с топки" можем пак да мечтаем!
Искам само да припомня, че НЕ ДРАГАН а БРАНКО му докара играчите! И много добре някой от вас знаят, че НЯКОИ играчи не играят защото Драган ИСКА, а някой друг!!! Друг е въпроса, че Бранко е спортно техническият директор в Локомотив и той докара Драган! Когато си докарал 10 човека в тоя отбор и НИТО ЕДИН НЕ СТАВА ЗА НИКАКЪВ *** ТО НЕ САМО ДРАГАН АМИ И ЧОВЕКА ДОВЕЛ ГИ ТРЯБВА ДА СИ ХОДИ!!!!
Бранко до момента е направил само една приятелска среща със Звезда (не е малко) но точо заради него нямаме играчи сега!!!! Защото заради него контактите с Мадам Ба бяха прекъснати и тя спря да ни мъкне играчи!!!! Защото жената за 1 година докара - Джереми, Карвальо, Йонес (не, че е цвете), ГАРАТА И ОЩЕ МНОГО ДРУГИ!!!
Бранко до момента е направил само една приятелска среща със Звезда (не е малко) но точо заради него нямаме играчи сега!!!! Защото заради него контактите с Мадам Ба бяха прекъснати и тя спря да ни мъкне играчи!!!! Защото жената за 1 година докара - Джереми, Карвальо, Йонес (не, че е цвете), ГАРАТА И ОЩЕ МНОГО ДРУГИ!!!