Тодор Тимонов в Локомотив Пловдив?

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Muscarin

Re: Тодор Тимонов в Локомотив Пловдив?

Мнениеот Muscarin » 17 окт 2011 18:06

Взимайте го, без пари ви го даваме, даже ще почерпим.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 17 окт 2011 18:06

Вече писах - само за модератор може да го земем.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Stanketo
Контакти:

Мнениеот Stanketo » 17 окт 2011 18:52

Ако от Локо не го искат в Стара Загора би ни свършил добра работа .Точно такъв тип играчи ни трябват.Заведенията ни са също много добри. :lol:

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 17 окт 2011 19:11

Тоя от "Принцът" стана "Просякът" на Пловдив. :cry:

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 17 окт 2011 20:15

[quote="fena"]

Аз мисля, че принца на Пловдив може да заиграе при нас. Има нужните качествата, и ако се работи сериозно с него, а и ако той е сериозен, ще е един много полезен футболист. ...

Освен фантазия,имаш и много добро чувство за хумор.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Jobs

Мнениеот Jobs » 17 окт 2011 20:41

На мен също ми харесва Тиманов.И Манчев ми харесва. На тези две момчета,дължат влизането в Б група,сегашните им работодатели.Пиели,пушели. Сега като не върви отбора.Да не би миналата година,да са пиели само сок?Тиманов ми харесва много с този ляв крак.Има и много тежък удър.Манчев пак има много интересен дрибъл и добър пас.Спомените са ми от преди 2 години.Но едва ли толкова са се променили.За Тиманов Анжи платиха и 400 000 долара. Това също говори за качество.Къде са играли слабо ме интересува.На "Лаута"не са ни показвали пръсти или каквото и да е.Само като паднахме с 5-0 от ЦСКА на "Лаута", Тиманов се поклони. Но нито ни е слагал на...,нито ни е наричал завистливи мишки или там какво беше.Само ми е чудно кой е издал Манчев за селските мачове?Май фенове са били?В Пловдив нямат много фенове,ама по селата около Пловдив са яко жълти.Съжалявам,ако не мисля в унисон с мнозинството,но така ги виждам тези момчета.

Потребителски аватар
fena
Контакти:

Мнениеот fena » 17 окт 2011 21:06

Jobs написа:На мен също ми харесва Тиманов.И Манчев ми харесва. На тези две момчета,дължат влизането в Б група,сегашните им работодатели.Пиели,пушели. Сега като не върви отбора.Да не би миналата година,да са пиели само сок?Тиманов ми харесва много с този ляв крак.Има и много тежък удър.Манчев пак има много интересен дрибъл и добър пас.Спомените са ми от преди 2 години.Но едва ли толкова са се променили.За Тиманов Анжи платиха и 400 000 долара. Това също говори за качество.Къде са играли слабо ме интересува.На "Лаута"не са ни показвали пръсти или каквото и да е.Само като паднахме с 5-0 от ЦСКА на "Лаута", Тиманов се поклони. Но нито ни е слагал на...,нито ни е наричал завистливи мишки или там какво беше.Само ми е чудно кой е издал Манчев за селските мачове?Май фенове са били?В Пловдив нямат много фенове,ама по селата около Пловдив са яко жълти.Съжалявам,ако не мисля в унисон с мнозинството,но така ги виждам тези момчета.

Напълно съм съгласен с мнението ти, брат. И аз така ги виждам нещата.
Изображение
[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]

Потребителски аватар
Локомотивец
Контакти:

Мнениеот Локомотивец » 17 окт 2011 21:49

Кой, по дяволите, е Тиманов? А Тимонов? Хахаха...

Jobs

Мнениеот Jobs » 18 окт 2011 20:59

Щом казваш ти,Тимонов да бъде.Не е футболист на Локото,за да му знам името.Гледал съм го няколко пъти,харесва ми и толкова.

Върни се в “Локо Пловдив”