Контрола - мнения и прогнози

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Re: Контрола - мнения и прогнози

Мнениеот Ванко_Ултраса » 07 окт 2011 12:19

Вижте момчета, за мен лично този мач футболистите го бойкотираха - не може да имаш мач срещу носител на КЕШ в Неделя, а няколко дни преди това ръководството да ти спретнат безсмислена контрола.Поне аз така си мисля, че затова нашите не са се напрягали.Някой ще даде пример как е по-другите бели страни, ама ние не живеем в бяла страна и за това сравненията с англичани, германци и италианци не са на место.Ние не сме научени да играем през 3 дни...нито подготовката ни е подготовка, нито химията ни е химия.

Еспиноза няма да е лошо да си го върнат нашите...много ми се иска да видя в халфовата линия Еспиноза, Сержиньо и Даксон + един дефанзивен Златински.И ако успеем да вземем някой голаджия сме добре.
Зимата май ще има сериозни промени в защита... :roll:

Мод, какво става с акаунта ми в жълтурския П24?
Обеща, че ще ми помогнеш ;)
Изображение

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Re: Контрола - мнения и прогнози

Мнениеот Irish stout » 07 окт 2011 16:54

Според мен мачът нашите за го загубили умишлено, за да замажат очите на Цървена звезда и да ги размажем в неделя. :mrgreen:

Мисля, че достатъчно глупости се изкоментираха по тази тема.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Върни се в “Локо Пловдив”