birabecks написа: Занимавам се с твоята личност,защото ти задаваш въпросите.Трябва да знам все пак,за кого става дума."Семка" си - лошо няма.Но в такъв случай няма как да разбереш някои неща.Аз , честно казано,винаги съм в агитката.Малко странно за годините ми...но така съм свикнал.Та,пробвай се някой път и ти.Иди на ТИ,виж там какво прави тайфата,как се вдига адреналина и...всичко ще ти стане ясно.Ще видиш че вашите,не са по-различни от нашите.По принцип,така наречената "хореография" се прави от ограничен брой хора.Това са момчета,които ,макар и крайни ултраси,правят шоуто.90% от публиката,не са "в час" какво точно ще се случи,какви плакати ще се издигат.Аз лично не знаех какво пише на плакатите.Така беше и с останалите.Всички питаха "А бе кво пише отпред?"...Признавам си и аз пея с цяло гърло "Хиляда хулигани,хиляда черно-бели..." Това е част от шоуто.Не означава,че мразя теб,или който и да е фен на "Ботев".Нито че съм фен на Селския.Мача свършва,сядаме ,пием заедно с мои приятели /вкл. и папагали/ и тва е.И стига с тези йезуитски приказки..."вие ни мразите,а ние само си обичаме отбора"!Знаем се много добре,в един цирк играем от години - това ни е генетично заложено,при вас и при нас.Нали няма да започнеш да ме убеждаваш,че много ни "обичате"?Ще прозвучи,меко казано ,несериозно.
![]()
Малко думи, ЦЯЛАТА ИСТИНА! Точно това е реалността и според мен.

[offtopic]П.С. Бира, защо подвеждаш хората, че си на кой знае колко години?!