Локомотив 1926 (Пловдив) - Берое - 4:2

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
whitesnake
Контакти:

Re: Локомотив 1926 (Пловдив) - Берое - 4:2

Мнениеот whitesnake » 24 сеп 2011 00:27

Ванко_Ултраса написа:Истината е в прагматичния футбол :!:
Владеенето на топката и точните пасове са разковничето на всяка победа в съвременниия футбол.
Нашите се опитаха да направят точно това - да владеят топката и да си подават точно търсейки отворени места в полето на противника.Донякъде нещата се получаваха...донякъде пък - НЕ.Този футбол, който се опитват да играят нашите се иска страшна физическа подготовка, тъй като се изисква футболистите да са постоянно открити, а затова се иска непрекъснато движение по терена.Днес видях по-малко брак в играта ни, което ми хареса.Е то не може да не се сбърка някой пас,щото Берое в началото пресираха и се подсигуряваха много добре.Хареса ми в нашите, че се движеха, откриваха се и си подаваха добре.Просто момчетата търсеха победата, а когато я търсиш със сърцето си тя няма как да не ти се открие.Победата винаги идва при този отбор, който я търси повече.Днес това беше Локомотив Пловдив и закономерно победихме съперника си.

Много хора възхваляват Даксон...аз няма да ги оспорвам - бразилецът наистина показа много добри неща, НО играч на мача беше Сержиньо.Португалецът тичаше по целия терен, надиграваше се със съперниците си ек на ек, подаваше и вкара страшен психологически гол.Цял мач сновеше като шило и съжалявам, че не вкала втория си гол в мача...щеше да направи мача на живота си.Така, че в лпортала аз ще гласувам за играч на мача за Сержиньо.Даксон е много техничен, има невероятен пас, поглед и пласиране...чудесно чете играта, но за мен лично трябва да тича и да се движи много повече - поне на позицията, която играе.Даксон е слаб в атакуването и пресирането на съперника, а това в съвременния футбол е много важно за един халф.Всички си спомняте какво казаха, едни италиански мениджъри за Даксон, когато дойдоха да го гледат нали. :roll:

Ултрас, ти си баси анализатора.Спри се малко бе майна ! Ако не беше Даксон днес,пак отивахме на поредния хикс.Да празнуваме победата,да се веселим сега!
Най-старият футболен клуб в България е:
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 24 сеп 2011 00:32

Нещо лошо да съм казал за Даксон :?:
Всеки си има мнение...за теб в днешния мач най-добър е бил Даксон...за мен е Сержиньо.
Ако не бил Даксон този мач отивал на равен, а ако го няма Сержиньо, който да тича по целия терен, да се бори, да отнема топки, да се старае да прави и играта, тогава накъде отива мача?

Ай стига сте ми скачали вече, а...?
Изображение

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 24 сеп 2011 00:51

Модератор ЛокоПД написа:Честита победа на всички черно-бели ! Уви,срещу най-симпатичния /лично мнение/ отбор от А група.Извънземен Даксон...без коментар...Наздраве!

Наздраве брат ;) Казах ти, че ще победим с лекота. Идва ред на Видима :)
Изображение

Потребителски аватар
Пловдивчанин
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанин » 24 сеп 2011 10:58

Ванко_Ултраса написа:Нещо лошо да съм казал за Даксон :?:
Всеки си има мнение...за теб в днешния мач най-добър е бил Даксон...за мен е Сержиньо.
Ако не бил Даксон този мач отивал на равен, а ако го няма Сержиньо, който да тича по целия терен, да се бори, да отнема топки, да се старае да прави и играта, тогава накъде отива мача?

Ай стига сте ми скачали вече, а...?

Аз пък мисля, че Лукич беше най-добър в мача! Ако го нямаше Лукич, който да тича по целия терен, да се бори, да отнема топки, да се старае да прави и играта, тогава накъде отива мача? БЕЗ ЛУКИЧ ИЗПАДАМЕ!
ЕДНА ЛЮБОВ - ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 24 сеп 2011 15:04

Пловдивчанин написа: БЕЗ ЛУКИЧ ИЗПАДАМЕ!

Къде - в "Б" или във "В" ?
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 24 сеп 2011 15:40

Лукич ще го налагаме докато го продадем.
Има интерес към младото сърбе и в негово лице ръководството ни вижда приходи, така че Лукич ще го налагат.
Целта и да го продадем и да му вземем парите.
Виж Бенжелюна е проблемния за нас :!:
Тая кукла на конци прави всичките мизирии в отбора...към това франсе ако има интерес 3 дни до сделката спирам да ям и да пия, за да мога след продажбата му да нося повече.
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”