NUP-1995 написа:според мен не,обаче зависи дали има някаква граница за километри,но според мен мача ви може да е в мездра отново...
На кои нас мача ние да е отново в Мездра

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
NUP-1995 написа:според мен не,обаче зависи дали има някаква граница за километри,но според мен мача ви може да е в мездра отново...
NUP-1995 написа:ако направим селекция всичко е ок,ако не направим и продадем важните за отбора играчи програмата е зле...
един отбор ако е силен не му пука ква е програмата,ако я слаб почва да гледа къде може да вземе точки и къде не...
Модератор ЛокоПД написа:NUP-1995 написа:ако направим селекция всичко е ок,ако не направим и продадем важните за отбора играчи програмата е зле...
един отбор ако е силен не му пука ква е програмата,ако я слаб почва да гледа къде може да вземе точки и къде не...
ГТ каза,че ще прави "селекция без пари"...
pak_ li _ti написа:Модератор ЛокоПД написа:NUP-1995 написа:ако направим селекция всичко е ок,ако не направим и продадем важните за отбора играчи програмата е зле...
ГТ каза,че ще прави "селекция без пари"...
Эума направо кърти мивки![]()
Христо Бонев: Събираме 45 точки през първия полусезон
Изключително доволен остана от програмата на Локо през есента почетният президент Христо Бонев. "Задължително бием ЦСКА в първия кръг. Черноморец много ги е страх от нас, ще ги изненадаме в Бургас. Покрай евротурнирите Черно море ще са лесни в третия кръг. Оттам нататък ще нижем победа след победа до края на полусезона", отсече в типичен стил легендата на "черно-белите" пред news4000.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта