20.09.2011 Локомотив 1926 (Пловдив) - България(19)
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Пловдив1926
- Контакти:
Re: 20.09.2011 Локомотив 1926 (Пловдив) - България(19)
5 мин 1:0 за Локо 

[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Пловдив1926 написа:5 мин 1:0 за Локо
Не е хубаво така. Дано паднем, да им вдигнем малко самочувствието на националите...
- Пловдив1926
- Контакти:
Ай стига бе
Изречение, което започва с "Дано да паднем" не може да се отнася за Локомотив 

[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
- Пловдив1926
- Контакти:
2:0 
Дадохме им почетен гол 2:1
Закономерно 3:1, доиграваме мача

Дадохме им почетен гол 2:1

Закономерно 3:1, доиграваме мача

- Пловдив1926
- Контакти:
Лукич изведе Запрянов, който преодоля вратаря и вкара за 4:1
Браво машини
Добра проверка!
Браво машини

Да не забравяме, че малките лъвчета са на по 18-19 години. Има голяма разлика между двата отбора... И все пак добра проверка на резервите.
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Ходих да ги гледам нашите...какво да ви кажа - няма нищо за казване
Общо взето мач в тренировъчно темпо, особено от страна на нашите момчета...грам не се напрягаха за да покажат с нещо, че не заслужават статута си на резерви в Локомотив.Нямаше хъс, стръв и желание в нашите.
Единствено в началото докато беше в игра Релич гонеше и показа някакъв хъс, но пък взе, че се контузи при един пробив отдясно Релич нахлуваше в наказателното поле, но един от юношките, който го гонеше го ритна по кокалчето и нашия напусна терена.Йошката така се открои и Дани Георгиев, който се опитваше в средата да вкара някаква мисъл в играта ни.
Чилингиров и малък Айко не са лоши, НО се иска много работа с тези момчета...загатнаха, че има нещо в тях, но много работа се иска, за да се развият и да стане нещо от тях.Качества определено и двамата имат, но се иска много говорене с младоците.
За Лукич, какво да ви кажа - абе верно има добра физика, но много тежък, тромав, муден и бавен.Харесами, обаче как изигра положението, когато излезна сам срещу вратаря на юношките...просто нямаше проблем да вкара, направи го с лекота.
Та защо Драган не го опита като чист нападател - таран да го видим
Общо взето играта се развиваше в центъра на игрището...явно са видяли проблемите ни в центъра на защитата и се опитваха предимно да пробиват от там, но не ги огря
Юношките да Ви кажа честно, братлета въобще не ме впечатлиха...така ще е докато има наши и ваши.Грабчев ще стане обаче...има добре от мен момчето.
Най-много се зарадвах на присъствието на Ераносян...направо грейнах като го видях.
В него са събрани всичките ми надежди за Локомотив.Колко още му остава бе мамка му?
Много харизматична личност е арменеца.Броя дните до неговото завръщане.
Иначе на стадиона видях още Вальо, Мишо Венков, няколко момчета от GMU и Чонин хахаха...

Общо взето мач в тренировъчно темпо, особено от страна на нашите момчета...грам не се напрягаха за да покажат с нещо, че не заслужават статута си на резерви в Локомотив.Нямаше хъс, стръв и желание в нашите.
Единствено в началото докато беше в игра Релич гонеше и показа някакъв хъс, но пък взе, че се контузи при един пробив отдясно Релич нахлуваше в наказателното поле, но един от юношките, който го гонеше го ритна по кокалчето и нашия напусна терена.Йошката така се открои и Дани Георгиев, който се опитваше в средата да вкара някаква мисъл в играта ни.
Чилингиров и малък Айко не са лоши, НО се иска много работа с тези момчета...загатнаха, че има нещо в тях, но много работа се иска, за да се развият и да стане нещо от тях.Качества определено и двамата имат, но се иска много говорене с младоците.
За Лукич, какво да ви кажа - абе верно има добра физика, но много тежък, тромав, муден и бавен.Харесами, обаче как изигра положението, когато излезна сам срещу вратаря на юношките...просто нямаше проблем да вкара, направи го с лекота.
Та защо Драган не го опита като чист нападател - таран да го видим

Общо взето играта се развиваше в центъра на игрището...явно са видяли проблемите ни в центъра на защитата и се опитваха предимно да пробиват от там, но не ги огря

Най-много се зарадвах на присъствието на Ераносян...направо грейнах като го видях.
В него са събрани всичките ми надежди за Локомотив.Колко още му остава бе мамка му?
Иначе на стадиона видях още Вальо, Мишо Венков, няколко момчета от GMU и Чонин хахаха...

- child in time
- Контакти:
Ванко_Ултраса написа:Ходих да ги гледам нашите...какво да ви кажа - няма нищо за казване![]()
Та защо Драган не го опита като чист нападател - таран да го видим![]()
![]()
Общо взето играта се развиваше в центъра на игрището...явно са видяли проблемите ни в центъра на защитата и се опитваха предимно да пробиват от там, но не ги огряЮношките да Ви кажа честно, братлета въобще не ме впечатлиха...така ще е докато има наши и ваши.Грабчев ще стане обаче...има добре от мен момчето.
Какъв ти е проблема? Какво очакваше да видиш? Това не беше отбора на Локомотив не и онзи който ще играе в Петък! Защо Драган това или онова не са сериозни приказки! Феновете отиват гледат подкрепят и тн! Плюенето на треньора не подобрява играта на отбора , не повдига нивото на никого! А Едо е наказан + още 2 години! Жалко!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

- Ванко_Ултраса
- Контакти:
child in time:
Какъв ти е проблема? Какво очакваше да видиш? Това не беше отбора на Локомотив не и онзи който ще играе в Петък! Защо Драган това или онова не са сериозни приказки! Феновете отиват гледат подкрепят и тн! Плюенето на треньора не подобрява играта на отбора , не повдига нивото на никого! А Едо е наказан + още 2 години! Жалко!
Абе на теб пък какъв ти е проблема

За какъв проблем говоря аз, и за какво плюене говориш...чисто и просто си споделих мнението от мача.
Драган това, Драган онова...ми що пък да не кажа какво мисля...тва тук е форум, а не казарма.
Не съм ти опрял нож в гърлото да ми коментираш мнението.

- child in time
- Контакти:
Ванко_Ултраса написа:Какъв ти е проблема? Какво очакваше да видиш? Това не беше отбора на Локомотив не и онзи който ще играе в Петък! Защо Драган това или онова не са сериозни приказки! Феновете отиват гледат подкрепят и тн! Плюенето на треньора не подобрява играта на отбора , не повдига нивото на никого! А Едо е наказан + още 2 години! Жалко!
Абе на теб пък какъв ти е проблема

За какъв проблем говоря аз...чисто и просто си споделих мнението от мача.
Драган това, Драган онова...ми що пък да не кажа какво мисля...тва тук е форум, а не казарма.
Не съм ти опрял нож в гърлото да ми коментираш мнението.[/quote]
Чел съм доста твои постове всички са силно отрицателни! Може би Локомотив не е в най - силната си година но излишните отрицания с нищо не помагат! Форума е свободен и ще коментирам всеки пост който реша както аз реша в рамките на правилата!
Съдиш прекалено строго без да имаш ясна визия за отбора!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати!