На тази дата: 16 Септември
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
Re: На тази дата: 16 Септември
Бях на този мач...а бе лудница,майна...Страхотия ! Имам и лоши спомени - когато започнахме да скандираме "Оверат,Оверат!",милиционерите влязоха сред публиката и почнаха да бият с палките..шибана работа.Ама си струваше -видяхме наживо футболисти ,които...а бе нямам думи,който е бил ,там знае за какво става дума
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
Аз пък искам този стадион отново да го видя толкова пълен, ама надали.
rado. написа:izgrevist написа:Толкова пълен (документирано) Градският стадион в Пловдив е бил само на срещите Тракия-Барселона и Тракия -Байерн Мюнхен.
![]()
Е за офицялни мачове е друго,ама ние говорим за бенефис,не знам дали си прочел
А иначе за нашия мач с Юве,хората се бяха накачили по близките тополи(документирано)
Ама дай да си говорим за бенефиси!
Всички разбрахме, че сте номер едно по посещения на бенефиси. Лично бях на този мач и мога да заявя - стадиона беше почти пълен както за да уважи Христо Бонев - един от най-големите български футболисти, така и за да види световни звезди за които само беше чел по вестниците. По онова време стадионите се пълнеха защото всички пловдивчани без значение от кой отбор са посещаваха мачовете в града.
- Пловдив1926
- Контакти:
Ми на бенефис за какво друго да отидеш освен да уважиш човека на който се прави?! Естествено, че цял Пловдив ще иде - това е Бонев - най-големия играч на града ни.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
radovasto написа:rado. написа:izgrevist написа:Толкова пълен (документирано) Градският стадион в Пловдив е бил само на срещите Тракия-Барселона и Тракия -Байерн Мюнхен.
![]()
Е за офицялни мачове е друго,ама ние говорим за бенефис,не знам дали си прочел
А иначе за нашия мач с Юве,хората се бяха накачили по близките тополи(документирано)
Ама дай да си говорим за бенефиси!
Всички разбрахме, че сте номер едно по посещения на бенефиси. Лично бях на този мач и мога да заявя - стадиона беше почти пълен както за да уважи Христо Бонев - един от най-големите български футболисти, така и за да види световни звезди за които само беше чел по вестниците. По онова време стадионите се пълнеха защото всички пловдивчани без значение от кой отбор са посещаваха мачовете в града.
Ти да не мислиш че на вашите мачове с Барселона и Байрен са ходили само жълти ?
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи