Red_Girl
И на бой ви бихме, и на мача ви бихме и знамената ви взехме!!
Еййй... 'ма ти и хулиган си била!!!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
И на бой ви бихме, и на мача ви бихме и знамената ви взехме!!
Като не ги пазите, така ше е... Показахте, че и на бой не носите, ама разправяте, че било равностойно! Смачкахме ви и на боя!
Ванко_Ултраса написа:
С този президент - толкова
plovdivram написа:Като не ги пазите, така ше е... Показахте, че и на бой не носите, ама разправяте, че било равностойно! Смачкахме ви и на боя!
Не ми се навлиза в полемика, която определено от много години ми е чужда, но доколкото си спомням само преди няколко години едни други хора "плачеха" по медиите, че едни "лоши хора" нападнали "бременни майки", а сега се гордеят, че атакували хора на "корпуса на мира" и ги набили!!! За разлика от много други публика поне при нас е много добре разграничено кои какъв е и когато нападнеш хора, като тези, с които се гордееш е наистина много смешно!!!
Модератор ЛокоПД написа:plovdivram написа:Като не ги пазите, така ше е... Показахте, че и на бой не носите, ама разправяте, че било равностойно! Смачкахме ви и на боя!
Не ми се навлиза в полемика, която определено от много години ми е чужда, но доколкото си спомням само преди няколко години едни други хора "плачеха" по медиите, че едни "лоши хора" нападнали "бременни майки", а сега се гордеят, че атакували хора на "корпуса на мира" и ги набили!!! За разлика от много други публика поне при нас е много добре разграничено кои какъв е и когато нападнеш хора, като тези, с които се гордееш е наистина много смешно!!!
Наистина полемиката е излишна.Лошото е,че напролет червените пак ще дойдат в Пловдив и тогава "покрай сухото,може да изгори и суровото"...а това не е добре.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Red_Girl написа:Направете няква тема за спам,ч е само ме банват.Иначе, мача пролетта ше е много интересен. В Пловдив винаги става мазало.. надявам се и този път да е така!
Модератор ЛокоПД написа:Red_Girl написа:Направете няква тема за спам,ч е само ме банват.Иначе, мача пролетта ше е много интересен. В Пловдив винаги става мазало.. надявам се и този път да е така!
Спамтема има в "Свободна зона".Мача в Пловдив напролет догодина ще е интересен,като мача тази пролетМоже и още по-интересно да стане
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта