Пловдив приема Евроквалификации за юноши

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Labros
Контакти:

Re: Пловдив приема Евроквалификации за юноши

Мнениеот Labros » 12 сеп 2011 11:34

Щом казваш, че е утопия да сме заедно на един стадион и да подкрепяме България... един като теб (без значение на кой от двата отбора е фен) е достатъчен да развали празника на стадиона.

Става въпрос, че като е на нашия стадион мача е наша отговорността да се организира въпросната подкрепа, на другия стадион обратно.

Значи ако дойда на стадион "Локомотив" ще съм длъжен да чопля семки, да си бъркам в носа и нищо да не правя, щото ти и останалите ще сте погрижили. И после ще има приказки "Те жълтите нищо не направиха". Аналогично е и за срещите на стадион "Христо Ботев".
Пак казвам, не искам да водя спорове. Би било много добре ако за въпросните мачове излезем от твърдата линия "Локомотив- Ботев".
...по лицето ми усмивката е трайна, щото на сърцето ми не пише MADE IN CHINA !!!

1912

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 12 сеп 2011 15:13

Никой не те кара да си бъркаш в носа и да чоплиш семки бе, въпреки, че вашата публика това прави през около 70 минути от мачовете ви и никой не очаква по-добро представяне на мач на националния отбор.

Отиваш сядаш без клубни атрибути и слушаш кво се пее и подкрепяш като искаш да подкрепяш. Тия "празници" си ги правете там по селските панаири, това е футболен мач и като такъв българският отбор ще има поне на нашия стадион съответната подкрепа.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 12 сеп 2011 23:29

Labros написа:Щом казваш, че е утопия да сме заедно на един стадион и да подкрепяме България... един като теб (без значение на кой от двата отбора е фен) е достатъчен да развали празника на стадиона.

Става въпрос, че като е на нашия стадион мача е наша отговорността да се организира въпросната подкрепа, на другия стадион обратно.

Значи ако дойда на стадион "Локомотив" ще съм длъжен да чопля семки, да си бъркам в носа и нищо да не правя, щото ти и останалите ще сте погрижили. И после ще има приказки "Те жълтите нищо не направиха". Аналогично е и за срещите на стадион "Христо Ботев".
Пак казвам, не искам да водя спорове. Би било много добре ако за въпросните мачове излезем от твърдата линия "Локомотив- Ботев".

Човек, не се хаби - виж, че и неговите даже са го усетили що за стока е, със стена говориш, ама от тези с кухите тухли ;)

Върни се в “Локо Пловдив”