Освен ако аз нещо не съм разбрал правилно, или от официалната страница на УЕФА има грешна информация, 6-те мача от групата ще се играят от 14:00 и 15:00 ( 3 мача на Лаута и 3 на Хр. Ботев) , всички мачове на нашите са от 15:00 !
От правилата на УЕФА за провеждане на квалификациите за европейското първенство по футбол за юноши.
Kick-off times
7.07 Kick-off times must be announced to the opponents and to the UEFA
administration at least 30 days before the start of the tournament. If required
for reasons of sporting fairness, matches played on the last matchday must
kick off at the same time.
7.08 Unless the UEFA administration grants special approval, associations are not
allowed to fix kick-off times before 11.00 or after 21.00 (local time).
Или на Български горе-долу означава това :
Часове на срещите
7.07 Часовете на срещите трябва да за заявени на противниците и в УЕФА минимум 30 дена преди началото на турнира. За да има спортна честност, последните срещи в групите трябва да започват по едно и също време!
7.08 Освен ако УЕФА не даде специално разрешение, Футболните съюзи нямат право да организират срещите от турнира, с начален час по-рано от 11:00 часа или с начален час след 21:00 (локално време)
Ето ви линк
Пловдив приема Евроквалификации за юноши
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Пловдив приема Евроквалификации за юноши
Последна промяна от LP1926 на 10 сеп 2011 13:50, променено общо 1 път.
- Пловдив1926
- Контакти:
Събота в три е идеално ако наистина е така.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
От 6 сутринта трябваше да са мачовете. В почивката да може футболистите да закусят- че не се играе на празен стомах. Тъкмо се зарадвахме, че след сума години отново ще има мач на младежите в най-стария град в Европа и Перукан-БФС реши да прецакат всичко. После ще каже: "Ами то нямаше хора, айде пак ще играем на ливадите в Мездра или Враца".
...по лицето ми усмивката е трайна, щото на сърцето ми не пише MADE IN CHINA !!!
1912
1912
Напълно подкрепям идеята за нови песни за националния отбор. Даже би трябвало, за да сме по-подготвени с тези песни, в най-скоро време да се стигне до консенсус за това кои ще са тези песни, за да можем евентуално да ги тренираме и на мачовете на клубните ни отбори. Нямам идея дали ръководителите на фен клубовете за започнали някакви разговори по тази тема, но задължително трябва да се направят теми във форумите на Локо и Ботев. За голямо съжаление, има много фенове и от двата отбора, които ще пречат на това да се създаде една положителна и перфектна атмосфера и на двата стадиона, такава атмосфера, каквато само в Пловдив може да има! Ето защо, приканвам всички ръководители на фракции, фен клубове, организации и др. от двата отбора, да загърбят враждата по между си, да проявят качествата си на лидери, като обединят поддръжниците на идеите им и да се обединят взаимно в една обща, ПЛОВДИВСКА, НАЦИОНАЛНА, БЪЛГАРСКА ИДЕЯ !
Пловдивска : Да докажем за пореден път ( най-вече на ръководителите на БФС ), че Пловдив е един най-футболните градове в България и не заслужава начина по който бавно, бавно се унищожава футбола в града ни.
Национална : Надявам се, примера който ще дадем, да бъде отразен подобаващо по Медиите и цялата страна да разбере, че София не е "център на вселената" и всеки един град в България има какво да покаже и да даде. Да се борим против това да бъдем мачкани и пренебрегвани всички останали, по всякакъв начин във всяка една сфера, за сметка на Столицата ! Нищо против нямам София и жителите и, на които също не им е много лесно да се справят с пренаселването на града, а имам против политиката, която се води от хората, които на първо място трябва да защитават интересите на всички български граждани и на страната ни, нещо, което за съжаление не се прави в България от много, много отдавна....
Българска : Ами в крайна сметка ние сме Българи, ако не поставяме родината ни на първо място, то за какво по дяволите са се борили предците ни ?!
По какъв по-добър начин да покажем, че не случайно имаме повече от 1300 години история, че сме единствената държава в Европа запазила името си от самото си създаване... Много може да се напише за това кои сме били, и какво сме постигнали като нация.Нямам намерение да предавам уроци по история.
Дълго се чудих, дали си заслужава да напиша мнението си. Много от читателите може и да ми се изсмеят, да ме обвинят в някакъв вид пропаганда и какво ли още не. Фен съм на Локо Пловдив и на нито един друг клубен отбор в света. Но сега не става въпрос за клубни отбори, а за националния отбор на България ! Даже не би трябвало въобще да се говори, че някой си, някъде си, с някой си, трябва да се обединява за благото на нещо си !!!
Надявам се само тези, които няма да могат да пренебрегнат егото си, поне да не пречат на това хората в града да могат да заведат децата си и да се порадват на мач на националния отбор на България ....
Пловдивска : Да докажем за пореден път ( най-вече на ръководителите на БФС ), че Пловдив е един най-футболните градове в България и не заслужава начина по който бавно, бавно се унищожава футбола в града ни.
Национална : Надявам се, примера който ще дадем, да бъде отразен подобаващо по Медиите и цялата страна да разбере, че София не е "център на вселената" и всеки един град в България има какво да покаже и да даде. Да се борим против това да бъдем мачкани и пренебрегвани всички останали, по всякакъв начин във всяка една сфера, за сметка на Столицата ! Нищо против нямам София и жителите и, на които също не им е много лесно да се справят с пренаселването на града, а имам против политиката, която се води от хората, които на първо място трябва да защитават интересите на всички български граждани и на страната ни, нещо, което за съжаление не се прави в България от много, много отдавна....
Българска : Ами в крайна сметка ние сме Българи, ако не поставяме родината ни на първо място, то за какво по дяволите са се борили предците ни ?!
По какъв по-добър начин да покажем, че не случайно имаме повече от 1300 години история, че сме единствената държава в Европа запазила името си от самото си създаване... Много може да се напише за това кои сме били, и какво сме постигнали като нация.Нямам намерение да предавам уроци по история.
Дълго се чудих, дали си заслужава да напиша мнението си. Много от читателите може и да ми се изсмеят, да ме обвинят в някакъв вид пропаганда и какво ли още не. Фен съм на Локо Пловдив и на нито един друг клубен отбор в света. Но сега не става въпрос за клубни отбори, а за националния отбор на България ! Даже не би трябвало въобще да се говори, че някой си, някъде си, с някой си, трябва да се обединява за благото на нещо си !!!
Надявам се само тези, които няма да могат да пренебрегнат егото си, поне да не пречат на това хората в града да могат да заведат децата си и да се порадват на мач на националния отбор на България ....
- Пловдив1926
- Контакти:
Стига сте се размеквали с тоя национален отбор. Какви общи формирования, какви обединения. Играе юношеския футболен отбор срещу Русия, а не отиваме на война. Ако утре нападнем Македония да ги завземем няма проблем да сме заедно с папагалите, но на футболен мач-никога.
Сълзливите постове са медени за форуми, блогове, фейсбуци и прочее онлайн патриотизъм. В реалния живот нещата са други. Той до вчера смърт ти е пял с Жоро на море те е пращал, пари от турци и кви ли не боклуци лапал, днес обединение национална идея и тн. В къв свят живеете не е истина направо.
Някаква елементарна толерантност към нормалния фен отишал да гледа мача на националите без артикули на отборите си - да. Никакво закачане на такива хора, независимо дали са ясни, че са от другия лагер. Всеки друг, който се е наперил да се прави на интересен на нашия стадион ще си получи точно това, което си търси с бонусите и 13 тата заплата.
Сълзливите постове са медени за форуми, блогове, фейсбуци и прочее онлайн патриотизъм. В реалния живот нещата са други. Той до вчера смърт ти е пял с Жоро на море те е пращал, пари от турци и кви ли не боклуци лапал, днес обединение национална идея и тн. В къв свят живеете не е истина направо.
Някаква елементарна толерантност към нормалния фен отишал да гледа мача на националите без артикули на отборите си - да. Никакво закачане на такива хора, независимо дали са ясни, че са от другия лагер. Всеки друг, който се е наперил да се прави на интересен на нашия стадион ще си получи точно това, което си търси с бонусите и 13 тата заплата.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Англичаните как го правят и не се изтрепват с техните надписани знамена.
САМО С ЛОКО,САМО В ПЛОВДИВ
НАМЕРИХ ГОРДОСТ,КРАСОТА
АКО МОЖЕХ ДА ИЗБИРАМ
ОТНОВО ТУК ЩЕ СЕ РОДЯ
НАМЕРИХ ГОРДОСТ,КРАСОТА
АКО МОЖЕХ ДА ИЗБИРАМ
ОТНОВО ТУК ЩЕ СЕ РОДЯ
Пловдив1926 написа:Стига сте се размеквали с тоя национален отбор. Какви общи формирования, какви обединения. Играе юношеския футболен отбор срещу Русия, а не отиваме на война. Ако утре нападнем Македония да ги завземем няма проблем да сме заедно с папагалите, но на футболен мач-никога.
Защо ли бях 100 % сигурен, че ти ще си първия, който ще се изкаже по подобен начин. Не съм сигурен, дали не си ти този, който не живее в реалния свят. Както и да е, ще се опитам да ти отговоря по-нормално, понеже все пак всички сме хора и си имаме някакво самочувствие, а и ни се случва да сгрешим. Проблема при теб е, че ти четеш избирателно и се изказваш доста често неподготвен ... Владо (Дербито) доволно ти прави забележки, ама ти си като някакъв "кон с капаци" и си продължаваш да ги дробиш едни, дето да си помисли човек, че си някакво умствено ограничено човече, което си търси слушатели ! Не те познавам лично, затова не мога да преценя, а и не ми прави чест да ти лепвам някакви епитети, но в интерес на истината от доста време се каня да те помоля да се позамислиш малко, как да се държиш, ако искаш да те уважават. Защото има много положителни неща, които правиш, но пък с нападките ти към фенове и футболисти (пък били те и бивши) на нашия любим отбор и то с много остър и груб тон, супер много дразни! В един момент си получил някакво признание и слава и така си полетял, че си живееш в някаква "отделна реалност" и има опасност да не излезеш от нея. Опитваш се да си налагаш мнението по начин, който не ти прави чест и супер много нагрубяваш. Да не говорим пък за начина по, който защитаваш Бранко, и пак само Владо се опита да ти направи някаква забележка. Аз имам чувството ( и сега малко в твой стил), че се е случило така, че сте си казали с тоя Бранко две приказки и на теб халката така ти с е разтворила, все едно монахиня е видяла Бог !
Та по темата . Тъй-като, както казах по-горе, ти си четеш избирателно и си тълкуваш по твой начин, ще се опитам да ти го обясня с "думи прости"
Не става въпрос за някаква "вечна дружба" с жълтите, щото това няма как да стане, а за една временна търпимост, съпроводена с правила, които да се съгласуват между така наречените лидери, които пък от своя страна да го предадат по пътеката на феновете. Да се измислят нови песни и да се опитаме да пеем, дето се вика, в синхронност, а не да става някаква-никаква! И нали се сещаш, че това не е мач между Локо и някакъв друг отбор и не е задължително точно ти да присъстваш, нито пък да раздаваш някакво правосъдие, пък било то и на нашия стадион. Понеже на всеки му е пределно ясно (освен май на теб), че няма как някой жълтур да се направи на интересен на нашия стадион, та да му даваш 13-та заплата. Но пък в същото време нищо не споменаваш за мачовете дето са на техния стадион, понеже си знаеш, че ти няма да идеш и да се направиш на интересен, щото пък те може да те наградят предварително с някакъв бонус!
Относно "сълзливите постове и онлайн патриотизма" :
За всичко, което съм написал си има причини.Една от тия причини би трябвало да я разбереш, докато четеш тоя "сълзлив пост", понеже не си толкова ограничен, колкото се опитваш да се правиш понякога. Щото "брато" не си ти единствения на тоя свят и не са твоите разбирания най-правилните, нито пък само "те са ни пращали с Жоро на море" и разни подобни-напротив, даже и не изоставаме в това упражнение.
Стига толкова, че накрая наистина ще се окаже, че точно ти си тоя, който трябва да си зададе въпроса "В къв свят живеете не е истина направо"
Спри да гледаш монетата само от едната страна, понеже в момента в който осъзнаеш, че има и друга, ще е прекалено късно!
- Пловдив1926
- Контакти:
Защо ли бях 100 % сигурен, че ти ще си първия, който ще се изкаже по подобен начин. Не съм сигурен, дали не си ти този, който не живее в реалния свят. Както и да е, ще се опитам да ти отговоря по-нормално, понеже все пак всички сме хора и си имаме някакво самочувствие, а и ни се случва да сгрешим. Проблема при теб е, че ти четеш избирателно и се изказваш доста често неподготвен ... Владо (Дербито) доволно ти прави забележки, ама ти си като някакъв "кон с капаци" и си продължаваш да ги дробиш едни, дето да си помисли човек, че си някакво умствено ограничено човече, което си търси слушатели ! Не те познавам лично, затова не мога да преценя, а и не ми прави чест да ти лепвам някакви епитети, но в интерес на истината от доста време се каня да те помоля да се позамислиш малко, как да се държиш, ако искаш да те уважават. Защото има много положителни неща, които правиш, но пък с нападките ти към фенове и футболисти (пък били те и бивши) на нашия любим отбор и то с много остър и груб тон, супер много дразни! В един момент си получил някакво признание и слава и така си полетял, че си живееш в някаква "отделна реалност" и има опасност да не излезеш от нея. Опитваш се да си налагаш мнението по начин, който не ти прави чест и супер много нагрубяваш. Да не говорим пък за начина по, който защитаваш Бранко, и пак само Владо се опита да ти направи някаква забележка. Аз имам чувството ( и сега малко в твой стил), че се е случило така, че сте си казали с тоя Бранко две приказки и на теб халката така ти с е разтворила, все едно монахиня е видяла Бог !
Разликата е, че Владо Дарбито ме познава от десетина години и може да ми прави забележка защото знае, че е човек от който приемам забележка и който уважавам. От друга страна ти си една форумна анонимка, която ми обяснява за монахини с разтворени халки от Бранко и тн. Това само за пореден път показва колко не си в час въобще с това какво и как се случва на нашия стадион.
Та по темата . Тъй-като, както казах по-горе, ти си четеш избирателно и си тълкуваш по твой начин, ще се опитам да ти го обясня с "думи прости"
Не става въпрос за някаква "вечна дружба" с жълтите, щото това няма как да стане, а за една временна търпимост, съпроводена с правила, които да се съгласуват между така наречените лидери, които пък от своя страна да го предадат по пътеката на феновете. Да се измислят нови песни и да се опитаме да пеем, дето се вика, в синхронност, а не да става някаква-никаква! И нали се сещаш, че това не е мач между Локо и някакъв друг отбор и не е задължително точно ти да присъстваш, нито пък да раздаваш някакво правосъдие, пък било то и на нашия стадион. Понеже на всеки му е пределно ясно (освен май на теб), че няма как някой жълтур да се направи на интересен на нашия стадион, та да му даваш 13-та заплата. Но пък в същото време нищо не споменаваш за мачовете дето са на техния стадион, понеже си знаеш, че ти няма да идеш и да се направиш на интересен, щото пък те може да те наградят предварително с някакъв бонус!
На нашия стадион няма как да има повече от една агитка извън клетката. Ако си стъпвал на Лаута това щеше да ти е ясно. С други думи няма с кой да се синхронизираме - каквото направим ние, това ще е. Тия, с които искаш да се синхронизираш ако няма 2 кордона полиция няма да минат гладиатори още. И не от друго ами от страх. Ако ще има нови песни - ще ги измислем и ще ги почнем. Хората или ще ги харесат или няма да ги харесат. Няма как да се синхронизираме с жълтите, които в момента всичките им песни са като изпяти от хор на умствено изостанали деца с топ хитова "И абре Ботев" и тн. Ама ти си седиш във форумчето, гледш си в тубата английския национал цъкаш с език и си викаш ей колко ще сме яки ние. Само дето нито при тях нещата са както изглеждат, нито при нас. Това, че мача не е на Локомотив, няма значение, той се играе в нашия дом. И ние сме длъжни да се представим като добър домакин - да подкрепим младите лъвчета. А тези, които не са желани по принцип в нашия дом ще останат такива.
На Кънчовва поляна те си носят за тия мачове отговорност да подкрепят отбора. Ако беше мач на мъжкия отбор в нормално време щяхме да идем достатъчна бройка, достатъчно организирани, че да не могат да ни кажат 2 който и да е било. Както примерно се ходи в момента на националния отбор, когато се реши. Много ме кефиш как като типичен жълтур започваш изречения с "на всеки му е ясно". Самия ти си примез а пълен хал хабер и човек, който ходи гледа 2 часа футбол и се прибира в къщи без въобще грам да има идея как стават нещата на практика.
Относно "сълзливите постове и онлайн патриотизма" :
За всичко, което съм написал си има причини.Една от тия причини би трябвало да я разбереш, докато четеш тоя "сълзлив пост", понеже не си толкова ограничен, колкото се опитваш да се правиш понякога. Щото "брато" не си ти единствения на тоя свят и не са твоите разбирания най-правилните, нито пък само "те са ни пращали с Жоро на море" и разни подобни-напротив, даже и не изоставаме в това упражнение.
Стига толкова, че накрая наистина ще се окаже, че точно ти си тоя, който трябва да си зададе въпроса "В къв свят живеете не е истина направо"
Спри да гледаш монетата само от едната страна, понеже в момента в който осъзнаеш, че има и друга, ще е прекалено късно!
Нищо кой знае какво не си написал. Поредица от утопични въжделения, скъсани с реалността и невъзможни за реализация. Аз съм тъп и ограничен. На следващия мач може да помолиш Владо освен ако и него не го познаваш, а само си чувал за него да ни запознае да седнем да ти обясня колко съм тъп и ограничен.
Мисля, че ти отговорих неизбирателно на всичките айде да не коментирам какви излияния за да не нараня нежното ти светоусещане.
Не ми се ще да влизам в спорове с който и да било. Но не мога да не взема отношение по приказките на преждеговоришвия. Според него всеки на своя си стадион да подкрепя националния отбор на България! Вместо да помисли как да сме заедно и да покажем, че Пловдив може, че Пловдив не е като София- на мачове на националния отбор да се скандират имена на футболни отбори и да се псуват футболистите от противниковия български отбор... нищо, добре е, че с подобно мислене са малко хора фенове на "Локомотив" (Пловдив).
...по лицето ми усмивката е трайна, щото на сърцето ми не пише MADE IN CHINA !!!
1912
1912
- Пловдив1926
- Контакти:
Много "мислещия" и много "умния" да се замисли на двете агитки хората, които организираме съществуването и представянето на т.нар. АГИТКИ дали не сме крайна бройка, които да се знаем от сто години. И тук не става въпрос само едните да ходят или само другите. Става въпрос, че като е на нашия стадион мача е наша отговорността да се организира въпросната подкрепа, на другия стадион обратно. Аз ще ида да пляскам за България и на жълтия стадион ако реша, ама ще си седна от страни на централната, няма да ходя да правя агитка да реда факли и да давам тон. Обратното е също вярно. Аре малко слезте на земята и гледайте реално кво може да се подобри в подкрепата на националите а не някви утопии, които никога няма да станат реалност в България.