Юношата на Цървена Звезда - Милош Режич идва на проби в Локо

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Re: Юношата на Цървена Звезда - Милош Режич идва на проби в Локо

Мнениеот plovdivram » 08 сеп 2011 10:18

Ето Дарби, Бранко ти отговаря на въпроса за Звезда.
„ Разговарях с президента на Цървена звезда и всичко сме се договорили”, заяви Милованович. „Ще играем на 9 октомври от 14 часа в Пловдив. В понеделник трябва да подпишем официално договор с Цървена звезда за мача. Остава да уточним някои дребни детайли, като как ще дойдат Звезда.

Иги, аз все пак бих изчакал да видим за какво точно става въпрос, защото аз лично на този човек /открито си казвам/ не му имам много вяра... Ти хубаво си "маркирал" някой неща, но пък аз ще ти маркирам други, защото само дори в две-три изречения този човек малко си противоречи... Ето виж сам:
Разговарях с президента на Цървена звезда и всичко сме се договорили

и малко по-натам четем:
Остава да уточним някои дребни детайли, като как ще дойдат Звезда.

Какво значи това?! Нека не изглежда като "дребнаво" заяждане и търсене на "под вола теле", но това какво трябва да означава?! т.е. с какво превозно средство ще дойдат или с каква формация?!! Уж ВСИЧКО е уточнено, а това е важен въпрос от който зависи тези хора дали изобщо ще дойдат /поне според мен/... Организацията на един такъв мач е свързана с доста разходи, които трябва да се помеат /по принцип/ от клуба, който КАНИ... т.е. ПРЕСТОЙ и ПЪТНИ РАЗХОДИ, отделно едни такива съперници си имат и "тарифа" за мачове от този сорт, но да приемем, че като жест към Бранко това някак си е уредено!!! Така че... нека изчакаме ПОНЕДЕЛНИК, когато:
В понеделник трябва да подпишем официално договор с Цървена звезда за мача.

Та.... нека изчакаме да видим за какво ТОЧНО става въпрос!!!
Изображение

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Re: Юношата на Цървена Звезда - Милош Режич идва на проби в Локо

Мнениеот Пловдив1926 » 08 сеп 2011 10:47

Казал е дата, казал е час. Какво повече, баси айде стига сме търсили под вола теле. Ако не дойдат звезда Бранко ще му яде главата, толкова е просто. Ама айде не от сега.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Върни се в “Локо Пловдив”