Веско Вълчев, божият наместник на дербито!!!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
spiker
Контакти:

Re: Веско Вълчев, божият наместник на дербито!!!

Мнениеот spiker » 16 юни 2009 16:48

Няма ли опция - фенове на Ботев да не пишат в определени теми!
Какво сме ги били пожалили? Вие гледахте ли мача? Оууу извинявай, вие не бяхте на стадиона да подкрепяте "ваще". Вие гледахте репортажите по ТВ2 и Ринг, е съжалявам тогава за развинтеното ви въображение :(
1934---1938---1982---2006

vesko_valchev
Контакти:

Мнениеот vesko_valchev » 16 юни 2009 21:31

L_P_F_C 1936 написа:Веско, Веско, Веско Вълчев! Ти Веско, ти, който намеси самия Господ Бог в мач от българското първенство. Гледа ли мачът Веско? Гледа ли го? Намери ли отговор на въпроса, който търсеше в една помия, изплюта от твоята клавиатура? Нека ти помогна Веско.

Да Веско, има Господ! И никой християнин не поставя този въпрос под съмнение. Всеки християнин Веско знае, че да споменаваш името Божие напразно е грях. Има Господ Веско. И това че, футболистите в черно-бели фланелки пожалиха жълто-черните колеги благородно и ги победиха само с 3:0 е достатъчно красноречиво доказателство за това. Така е защото ние сме добрите Веско. А теб тъмната сила те повлече. За теб няма повече място на Лаута. И то заради адската глупост, която направи, за да се харесаш на няколко политически трупа от ВМРО. Никой пловдивски журналист не си беше позволявал да напише подобна помия преди дербито Веско. И то журналисти, жълти и в червата. Аз познавам даже някои от тях. Глупостта ти е неизмерима.

Не мисля, че е нужно да се обяснявам на когото и да било, особенно на хора, които не познавам лично. Все пак...
Аз искам да има НАЙ-МАЛКО 2 отбора от ПЛОВДИВ в А група. Локомотив и Ботев са ми еднакво симпатични. Точно в три дербита съм имал симпатии към един от двата отбора. При 5:3 за Локо бях за Ботев, защото бяха пълни аутсайдери. В Шампионския сезон на Локомотив във второто дерби бях за Локо, за да станат шампиони. Онзи ден бях за Ботев. Не за друго, а защото мачът срещу Вихрен бе подигравка с пловдивския футбол като цяло (лично мое мнение).

За да има футбол в Пловдив и двата отбора трябва да са в А група. Това е. На когото не му харесва е кон с капаци, защото Локомотив без Ботев не може и Ботев без Локомотив не може. Просто не е същото.

P.S. На всички беше ясно, че Локомотив ще бие.

P.S.1. Убий ме, но това с ВМРО не го разбрах.
Последна промяна от vesko_valchev на 16 юни 2009 21:39, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 16 юни 2009 21:39

[quote="vesko_valchev"]

За да има футбол в Пловдив и двата отбора трябва да са в А група. Това е. На когото не му харесва е кон с капаци, защото Локомотив без Ботев не може и Ботев без Локомотив не може. Просто не е същото.
Това е.Всичко останало е глупости.
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

Върни се в “Локо Пловдив”