НЕВЕРОЯТНИ СНИМКИ

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

flashfreak
Контакти:

Re: НЕВЕРОЯТНИ СНИМКИ

Мнениеот flashfreak » 14 юни 2009 13:45

marjb написа:Кви са тия глупости 12 хиляди капацитет мале..Искате да кажете,че стадион Христо Ботев е с капацитет 2 пъти по-голям от Лаута хахаха скрийте се някъде...Капацитета на стадиона е 14 хиляди седящи места!Смятайте какво става когато хората са прави...Всчера на мача в началото имаше около 9 хиляди души после влезнаха още към 1000-1500,а и централната трибуна,която е с 600 седящи места беше препълнена!

Ако не си забелязал имате паднала трибуна и една, която не може да се използва :) И е с официален капацитет не повече от 12 хиляди. А стадион Хр. Ботев не е 2 пъти повече, нашия в момента е 21-22.000.

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Мнениеот Туше » 14 юни 2009 13:49

flashfreak,

Отворен си само когато говориш за нас. Как да премерим със същата мярка за себе си? Да вземем и ние да изключим "големите" ви победи над нас, когато сме били по-слаби от всякога. Когато говориш за "ТАШАК", говори за слабия, паднал отбор. Такива определения за Локомотив, който побеждава ние не използваме. Тук морала ти издиша.

Апропо, само силния може да бъде упрекван, че е загубил мач нарочно. Нали не очакваш ние да съжаляваме за това, че сме силни? Не се заблуждавай, че заради фалшивият ти морал някой ще обяснява как точно отбора ни използва силата си. Умерения ти тон прави добро впечатление. Внушенията ти обаче остават повърхностни заради наивните сравнения между двата отбора.

П.П. Чудно ми е, защо толкова лесно се забравя, че това в крайна сметка е един спорт. Това е футбол и той е в основата. На терена не играят Галки, Батковци, Митаци, Миталци, и т.н., а най-обикновени момчета обичащи играта като нас.
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

flashfreak
Контакти:

Мнениеот flashfreak » 14 юни 2009 13:57

Туше написа:flashfreak,

Отворен си само когато говориш за нас. Как да премерим със същата мярка за себе си? Да вземем и ние да изключим "големите" ви победи над нас, когато сме били по-слаби от всякога. Когато говориш за "ТАШАК", говори за слабия, паднал отбор. Такива определения за Локомотив, който побеждава ние не използваме. Тук морала ти издиша.

Апропо, само силния може да бъде упрекван, че е загубил мач нарочно. Нали не очакваш ние да съжаляваме за това, че сме силни? Не се заблуждавай, че заради фалшивият ти морал някой ще обяснява как точно отбора ни използва силата си. Умерения ти тон прави добро впечатление. Внушенията ти обаче остават повърхностни заради наивните сравнения между двата отбора.

П.П. Чудно ми е, защо толкова лесно се забравя, че това в крайна сметка е един спорт. Това е футбол и той е в основата. На терена не играят Галки, Батковци, Митаци, Миталци, и т.н., а най-обикновени момчета обичащи играта като нас.

Ако вие си мислите, че в момента при вас ситуацията е много добре, значи наистина сте в началото на вашата Христолова ера.. И ние така си мислехме в началото... Не се превръщайте в защитници на Галка, преди да го е заслужила... И да, пълен ташак сте, естествено при нас е още по-ташак ситуацията :) И ако ми следиш мненията, ще видиш, че съм "отворен" като говоря и за двете страни. Най-добрите ми приятели са от Локото, по странно стечение на обстоятелствата, и имам доста добър поглед и върху двата лагера :)

Потребителски аватар
stioks
Контакти:

Мнениеот stioks » 14 юни 2009 14:01

Донякъде си прав.Но засега сме ташак само като ръководство и управленски фигури.Реално погледнато Галка (засега) е бледо подобие на Селския.

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 14 юни 2009 14:04

stioks написа:Донякъде си прав.Но засега сме ташак само като ръководство и управленски фигури.Реално погледнато Галка (засега) е бледо подобие на Селския.

Засега... :idea:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Мнениеот Туше » 14 юни 2009 14:13

flashfreak,

Извинявай, но подходих с допускането за еднакво разбиране на смисъла на понятията морал и етика. Явно съм се заблудил, което си е мой проблем.

За пореден път държа да обърна внимение, че говорим за футбол! Не говорим за президенти, пари, управления. В повечето български футболни клубове ситуацията е приблизително еднаква.

Няма какво да мислим, да твърдим, резултата от вчерашния мач е показателен - играта на Локомотив е с класа над Ботев. Какво да размишлявам върху нещо, което е факт. Приемаш го и толкова. Живота продължава. Всичко останало са фалшиви оправдания и несериозни закачки.
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 14 юни 2009 14:19

не знам какво му беше толкова умното на трансперанта за кметовете и презирентите, ама вие си знаете - не сте зъбливи или педофили (и президенти никога няма да станете)

офтопик: аре спрете да се псувате по форума. не знам от къде я изкарвате толкова злоба. на мен не ми пукаше за цска, когато почнаха да затъват (само накрая ми стана малко смешно, ама те пък прекалиха с излагациите), обаче ако те бяха във В група нямаше да ги бием 4 кръга преди края и титлата нямаше да е толкова сладка. ако ботев се превърне в някакво подобие на отбор, какво дерби ще гледате тогава???

п.с. виждам, че в тази тема сте запазили добрия тон (но нещата , които казах важат за всички простотии, които се изговориха преди мача)
[center]Изображение[/center]

flashfreak
Контакти:

Мнениеот flashfreak » 14 юни 2009 14:57

Туше написа:flashfreak,

Извинявай, но подходих с допускането за еднакво разбиране на смисъла на понятията морал и етика. Явно съм се заблудил, което си е мой проблем.

За пореден път държа да обърна внимение, че говорим за футбол! Не говорим за президенти, пари, управления. В повечето български футболни клубове ситуацията е приблизително еднаква.

Няма какво да мислим, да твърдим, резултата от вчерашния мач е показателен - играта на Локомотив е с класа над Ботев. Какво да размишлявам върху нещо, което е факт. Приемаш го и толкова. Живота продължава. Всичко останало са фалшиви оправдания и несериозни закачки.

Някъде да съм тръгнал да те убеждавам, че играта вчера не беше с класа над Ботев ? :) Естествено, че е така, при нас има много фактори, които пречат, един от които е, че няма читави 11 футболиста, камо ли като се контузят половината от що годе ставащите. Приел съм го факта и не ми е проблемът това :) А и трябва да признаете, че и наш'то вратарче осра работата. Не че иначе нямаше да ни биете, но просто пречупи гарда на нашите доста рано и не стана битка, а нашите се примириха. 2 гола на гладно и без подготовка не се връщат :)

Потребителски аватар
shevchenko
Местоположение: Старите "форумци" ви благодарят за "коректното" ви отношение
Контакти:

Мнениеот shevchenko » 14 юни 2009 15:14

Браво, супер сте.
Изображение

Потребителски аватар
bonio
Контакти:

Мнениеот bonio » 14 юни 2009 15:41

vesko_valchev написа:

Сега гледам повторението по Ринг.Коментатора няколко пъти спомена цифрата 10 хиляди.На кой да вярваме,като се има предвид,че в Гонг умишлено занижават бройката от мачовете в Пловдив,без значение на Локо или "Ботев". :roll:[/quote]

Тук няма как да не се намеся, защото вече яко се ядосвам. Капацитетът на стадион Локомотив в момента е точно 12000 души. Махни около 2000 сектор-гости остават 10000. Е извинявам, се но няма как вчера на мача да бяха повече от 7 и то с много затваряне на очите. 2-3 сектора бяха полупразни, а там където бе агитката страшно рехаво. Така, че определения от рода "Гонг занижават публиката в Пловдив" са напълно неоснователни.[/quote]
И аз тук няма как да не се намеся. Нали твърдите, че миналато година е имало 22 000, защото и феновете на Ботев са били... ОК вярвам ви... само че нали капацитета е 12 000 :shock: :shock: :shock:

Върни се в “Локо Пловдив”