Туше написа:flashfreak,
Отворен си само когато говориш за нас. Как да премерим със същата мярка за себе си? Да вземем и ние да изключим "големите" ви победи над нас, когато сме били по-слаби от всякога. Когато говориш за "ТАШАК", говори за слабия, паднал отбор. Такива определения за Локомотив, който побеждава ние не използваме. Тук морала ти издиша.
Апропо, само силния може да бъде упрекван, че е загубил мач нарочно. Нали не очакваш ние да съжаляваме за това, че сме силни? Не се заблуждавай, че заради фалшивият ти морал някой ще обяснява как точно отбора ни използва силата си. Умерения ти тон прави добро впечатление. Внушенията ти обаче остават повърхностни заради наивните сравнения между двата отбора.
П.П. Чудно ми е, защо толкова лесно се забравя, че това в крайна сметка е един спорт. Това е футбол и той е в основата. На терена не играят Галки, Батковци, Митаци, Миталци, и т.н., а най-обикновени момчета обичащи играта като нас.
Ако вие си мислите, че в момента при вас ситуацията е много добре, значи наистина сте в началото на вашата Христолова ера.. И ние така си мислехме в началото... Не се превръщайте в защитници на Галка, преди да го е заслужила... И да, пълен ташак сте, естествено при нас е още по-ташак ситуацията

И ако ми следиш мненията, ще видиш, че съм "отворен" като говоря и за двете страни. Най-добрите ми приятели са от Локото, по странно стечение на обстоятелствата, и имам доста добър поглед и върху двата лагера