ВЯРНОТО крайно класиране

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
МироСлав Велев
Контакти:

Re: ВЯРНОТО крайно класиране

Мнениеот МироСлав Велев » 14 юни 2009 13:39

Как ще се гледа първо головата разлика, ти болен ли си :?:
СВЕТЪТ Е БЕРОЕ!!!

Потребителски аватар
МироСлав Велев
Контакти:

Мнениеот МироСлав Велев » 14 юни 2009 13:41

Във временното класиране, пичове, тоест от първи до двадесет и девети кръг, се гледа голова разлика, но след 30-ти кръг, вече се гледат преките двубои ;) Това е истината - Локо Пловдив са 6-ти, на база преки двубои :!:
СВЕТЪТ Е БЕРОЕ!!!

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 14 юни 2009 13:46

ultras написа:според мен е вярно,защото им е по- добра головата разлика.. първо се гледа голова разлика ,а тогава вече директните двубои...

Ех тези левскари,пък били те и от Кюстендил,все гледат да обърнат истината наопаки,че да стане на тяхната.Дали не се гледат първо директните двубои,а после головата разлика?Ако въобще се наложи да се стигне до нея.Ама левскар.Първо гледа да се изкаже,по възможност некомпетентно,а после ще мисли какво да говори ако се наложи.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

dde

Мнениеот dde » 14 юни 2009 13:47

нивото на журналистите в гонг , пък и другаде е много ниско. нещо елементарно като класиране е ужасно трудно за тях. но ако трябва някакъв пасквил да се спретне са ок

Потребителски аватар
LPFC_36
Контакти:

Мнениеот LPFC_36 » 14 юни 2009 13:49

ultras написа:според мен е вярно,защото им е по- добра головата разлика.. първо се гледа голова разлика ,а тогава вече директните двубои...

Ехо, по тази логика не трябваше да сте шампиони преди последния кръг! 3т. пред ЦСКА не ви гарантират титлата ако се гледа първо голова разлика. Нямаше да сте шампиони теоретично!
ФК ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ
SUPPORT YOUR LOCAL TEAM

Върни се в “Локо Пловдив”