А колко е "многобройната" публика на Ботев???

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
victor1987

Re: А колко е "многобройната" публика на Ботев???

Мнениеот victor1987 » 13 юни 2009 19:06

Колкото и да се зле отбора на първо място трябва да го подкрепяте!!! Не може да си подкрепяш отбора само когато побеждава!!! Аз лично съм много-разочарован от феновете на Ботев. Изложиха се адски много. НЯМАТЕ МЯСТО В А ГРУПА, НИТО ОТБОРА ВИ НИТО ФЕНОВЕТЕ ВИ!!!
...И РЕЧЕ БОГ,САМО ЛЕВСКИ И НАПРАВИ НЕБЕТО СИНЬО...

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 13 юни 2009 19:08

levski7 написа:Колко жалко е да си жълт циганин!

Взе ми го от устата. Само те не могат да разберат колко са смешни в очите на хората.

Потребителски аватар
boing373
Контакти:

Мнениеот boing373 » 13 юни 2009 19:08

Отишли двама мисира по време на мача на ресторант. Сервитьорът:"Какво ще обичате" "За мен лайна с праз,както обикновено"- казал единият мисир "А за мен без праз, за по-хубав дъх"- казал другият :lol:

Потребителски аватар
victor1987

Мнениеот victor1987 » 13 юни 2009 19:10

yasen_ov4arov написа:
1912BOTEV написа:Направете си справка колко публика е идвала на мачовете на Ботев! Дори и в Б група! И тогава говорете за нас! Днес се видя, че ние сме готови на всичко, за да имаме един нормален отбор! А вие, които ни плюете се замислете дали ви харесват вашите отборчета! От комплексарщина, не виждате колко са "добри" всички БГ отбори!

Общо взето обективното това е обективната оценка на ситуацията.Интересна е обаче реакцията на разни четириноги и кухи буферяги обаче.Първите са разни 5 годишни полумалоумни гомненца,които си нямат и на идея какво е Ботев за Пловдив и продължават да си живуркат в някакви имагинерни светове където суперзвездата Гонзо вкарва хеттрик на Барселона и Левски печели Шампионска Лига.Вторите пък много добре знаят атмосферата около Ботев и от там избиват комплексите:ние сме по-малкия клуб,я дай да блеснем като мразим по-стария,по-реномиран и по-посещаван клуб.Просто клинични случаи!!!Гледайте си отборите бе хора,кога достигнете четвъртфинал на КЕШ тогава се мерете с Ботев.Просто имам чувството ,че привържениците на тези два отбора се състезават кой ще се покаже като по-голям идиот в очите на феновете на Ботев.Е браво,след днескашните трансперанти Лаута повежда с едни гърди напред пред говедата.Очакваме в най-скоро време турбо селяците да направят ответен удар ала стил :"Стига сте говорили за Ботев.Не е само той зле,Хасково също са в криза ,но не хленча нали?Само Левски!!!"

СЕЛСКИ, ОТБОРА СЕ ПОДКРЕПЯ ДО ПОСЛЕДНО. НЕЗАВИСИМО ОТ ВСИЧКО СТАВАЩО ОКОЛО НЕГО! НЕ СЕ ОПРАВДАВАЙТЕ, СМЕШНИ СТЕ! КАЖИ МИ В КОЕ ДЕРБИ ПО СВЕТА ПУБЛИКАТА НА ЕДИН ОТБОР НЕ Е ХОДИЛА НА МАЧА СРЕЩУ КРЪВНИЯ ВРАГ?!?!? И С ТОЗИ ПРОТЕСТ ОСВЕН, ЧЕ СЕ ИЗЛОЖИХТЕ ДРУГО КАКВО ПОСТИГНАХТЕ???
...И РЕЧЕ БОГ,САМО ЛЕВСКИ И НАПРАВИ НЕБЕТО СИНЬО...

Omynigo
Контакти:

Мнениеот Omynigo » 13 юни 2009 19:12

Да ти дават пари да ходиш на мач на " любимия ' си отбор !
Спират да ти дават и ти почваш да целиш отбора с бомбички !
Виждаш че и това не помага няма кой да ти даде 5те левчета и спираш въобще да ходиш !

Е това е да си фен на Ботев :arrow:

ПС: не съм фен на Локото дори не съм и от Пловдив , просто вече цяла България ви видя какви " фенове " сте !

САМО ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
yasen_ov4arov

Мнениеот yasen_ov4arov » 13 юни 2009 19:17

victor1987 написа:Колкото и да се зле отбора на първо място трябва да го подкрепяте!!! Не може да си подкрепяш отбора само когато побеждава!!! Аз лично съм много-разочарован от феновете на Ботев. Изложиха се адски много. НЯМАТЕ МЯСТО В А ГРУПА, НИТО ОТБОРА ВИ НИТО ФЕНОВЕТЕ ВИ!!!

Така ли?Ами вие шампиони,които събрахте по-малко публика от нас тази година?При все,че бяхме наказани 5 мача без домакинство и бойкотирахме половината мачове.Що не пробваш първо да помислиш колко е жалка публиката на съдийския ти отбор а?Аман от всякакви "разбирачи" на тема пловдивски футбол бе мама му стара :? ...
О и преди да се направиш на ударен http://www.football24.bg/?gg=4&hh=11&ii=4&jj=1&mm=6 хайде сега коментирай колко жалка е публиката на 13 в класирането ,която е по-многобройна от тази на шампиона при все по-горе изброени премеждия .
Ние пак ще се върнем на върха!!!

iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 13 юни 2009 19:25

yasen_ov4arov написа:
victor1987 написа:Колкото и да се зле отбора на първо място трябва да го подкрепяте!!! Не може да си подкрепяш отбора само когато побеждава!!! Аз лично съм много-разочарован от феновете на Ботев. Изложиха се адски много. НЯМАТЕ МЯСТО В А ГРУПА, НИТО ОТБОРА ВИ НИТО ФЕНОВЕТЕ ВИ!!!

Така ли?Ами вие шампиони,които събрахте по-малко публика от нас тази година?При все,че бяхме наказани 5 мача без домакинство и бойкотирахме половината мачове.Що не пробваш първо да помислиш колко е жалка публиката на съдийския ти отбор а?Аман от всякакви "разбирачи" на тема пловдивски футбол бе мама му стара :? ...
О и преди да се направиш на ударен http://www.football24.bg/?gg=4&hh=11&ii=4&jj=1&mm=6 хайде сега коментирай колко жалка е публиката на 13 в класирането ,която е по-многобройна от тази на шампиона при все по-горе изброени премеждия .

Жълт аграр, макар и взел пловдивско жителство, си остава жълт аграр. Какво значение има кой колко многобройна му е публиката? Тук става въпрос за вярност и любов, ама пилешкия ти мозък не може да го проумее това нещо, а?

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 13 юни 2009 19:27

Аре кажете я тази "идея" фенове на Ботев,всичките повтаряте като зомбита едно и също :) Смешници големи сте верно- "Свободен Ботев"-това ми звучи като старите партийни лозунги -"Да живее БКП" скандирате едно и също обаче в главите ви никаква идея за нещо позитивно....

Потребителски аватар
Vailo
Контакти:

Мнениеот Vailo » 13 юни 2009 19:34

феновете на Ботев, се уплашиха, че ги чака разгром и комичния им отбор ще стане за смях точно в мача с кръвния враг ;) .. много ясно, че ще бойкотират точно този мач.. защо не бойкотирахте Вихрен и Миньор например??? Нали жадувахте да изпаднете в Б група и Христолов да е прецакан.. Показахте единствено, че се насрахте от страх от директния сблъсък с градския съперник :twisted: Не канарчета, зайци сте :lol:

Жалко, че поне още една година ще чупите по стадионите в А група :evil:

Потребителски аватар
LOKO_PD_FAN
Контакти:

Мнениеот LOKO_PD_FAN » 13 юни 2009 20:34

Ах колко е жалко да си папагал,няма радост в жълтите очи.Отборчето е слабо вече и публика си няма,мъка голама :cry: :cry: :cry: :cry:

Върни се в “Локо Пловдив”