Смешен плач

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LPFC_36
Контакти:

Смешен плач

Мнениеот LPFC_36 » 12 юни 2009 17:13

В последните дни преди срещата от последния кръг на първенството Локомотив Пловдив-Ботев /не казвам дерби, защото съседите решиха, че то не е такова/, някак си има тенденция да се чувстваме гузни, затова че съперника в този мач е затрупан от проблеми. Има изказвания от сорта "На умряло куче нож вадят". Трябва ли ние по някакъв начин да се съобразяваме с това?
Ако има логика във футбола и ние спечелим този мач оправданията вече са готови! А дали ако загубим, изведнъж някой няма да припознае отново отбора си и той да престане да е тимът на Христолов и т.н.
ФК ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ
SUPPORT YOUR LOCAL TEAM

tprodanov
Контакти:

Re: Смешен плач

Мнениеот tprodanov » 12 юни 2009 17:22

Тоя мач, лично според мен, Ботев го взимат.

Потребителски аватар
LPFC_36
Контакти:

Мнениеот LPFC_36 » 12 юни 2009 17:27

tprodanov написа:Тоя мач, лично според мен, Ботев го взимат.

Няма лошо! Ако ни бият бих им честитил! Само че тогава чия ще е тази победа? На ФК Христолов, от който жълтите се отричат и казват че не е техния отбор или на ФК Ботев чиито фенове са /с прзидент и собственик Д. Христолов/?
ФК ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ
SUPPORT YOUR LOCAL TEAM

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 12 юни 2009 17:32

Може би ще те разочаровам, но според мен тоя мач ще го вземат букмейкърите...

flashfreak
Контакти:

Мнениеот flashfreak » 12 юни 2009 17:34

LPFC_36 написа:

Няма лошо! Ако ни бият бих им честитил! Само че тогава чия ще е тази победа? На ФК Христолов, от който жълтите се отричат и казват че не е техния отбор или на ФК Ботев чиито фенове са /с прзидент и собственик Д. Христолов/?

Всеки един истински ботевист би бил съгласен да паднем с 10-0 и да махнем Христола отколкото да ви бием и да нямаме прогрес в борбата :)

lokes
Контакти:

Мнениеот lokes » 12 юни 2009 17:44

flashfreak написа:
LPFC_36 написа:

Всеки един истински ботевист би бил съгласен да паднем с 10-0 и да махнем Христола отколкото да ви бием и да нямаме прогрес в борбата :)

Значи затова не съм от Ботев.
Само Локо.

itelim
Контакти:

Мнениеот itelim » 12 юни 2009 18:44

Точно в този мач и двата отбора имат възможност да играят за кеф! Смятам, че за феновете това е огромен плюс. Дай Боже, да стане хубав мач!

Потребителски аватар
spiker
Контакти:

Мнениеот spiker » 12 юни 2009 22:19

tprodanov написа:Може би ще те разочаровам, но според мен тоя мач ще го вземат букмейкърите...

Едвам се сдържам от такива мръхльовци като теб! Едва ли си бил, или някога ще бъдеш на такъв мач, за да говориш такива неща!
1934---1938---1982---2006

flashfreak
Контакти:

Мнениеот flashfreak » 13 юни 2009 13:41

lokes написа:
Само Локо.

Ами да, затова и аз не съм от Локо. За мен любовта към отбора не свършва с Дербито. За мен е важно отборът ми да се управлява добре от честни хора, които обичат и милеят за клуба. А вие за 1 победа се продавате (някои от вас де, има много които искат Галя да се махне и биха жертвали дербито). За 1 победа приехте и Левент, и Ясен - ясна беше работата тогава.

Потребителски аватар
batbozho
Контакти:

Мнениеот batbozho » 13 юни 2009 13:58

flashfreak написа:
lokes написа:
Само Локо.

Ами да, затова и аз не съм от Локо. За мен любовта към отбора не свършва с Дербито. За мен е важно отборът ми да се управлява добре от честни хора, които обичат и милеят за клуба. А вие за 1 победа се продавате (някои от вас де, има много които искат Галя да се махне и биха жертвали дербито). За 1 победа приехте и Левент, и Ясен - ясна беше работата тогава.

Абе вие най-малко имате право да говорите след като сте оставили неградския 10 год. да се гаври с и без това жалкото ви отборче.
"Футболистите на Локомотив Пловдив също както "Смърфовете" са еднакви на терена и точно като "Смърфовете" - накрая винаги печелят!"
Атанас Драмов

Върни се в “Локо Пловдив”