Лишиха Локомотив Пловдив от домакинство

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: БФС - за едни майка, за други мащеха

Мнениеот megan fox » 24 авг 2011 13:12

Lyubaka01 написа:
megan fox написа:
Кашчей написа:И това къде?Из целият град или само на стадиона и в района на стадиона, който включва подходите и паркинга?
Тогава трябва да накажат и Ч. Море, защото отборът не е осигурил достатъчно ефикасна охрана!

Това в района на стадиона. И интересното е, че си прав, че наказанието трябва да е за Черно Море по силата на Дисциплинарният правилник. След дълго ровене в него попаднах на това:

Чл.39
Забележка:
ФК домакин носи отговорност за инциденти, възникнали в обсега на “района на стадиона”. За целта преди започване на спорто-състезателната година всеки ФК следва да представи в администриращия орган скица, на която съгласувано с органите на МВР, да са посочени ясно и точно очертанията на "района на стадиона”.

Но тогава излиза, че ДК сама си нарушава собственият правилник... преди няколко години в Сандански имаше един инцидент... Мача бе Вихрен - ЦСКА и от някъде се бяха появили фенове на Локо Пд, които хвърлиха камъни по агитката на червените..., тогава защо БФС наказа Локо Пд, а не Вихрен за липса на достатъчна охрана?

Или при нахлуването на феновете на ЦСКА в Мездра..., защо ръководоството на ФК Локо Мездра не бе наказано заради липса на достатъчно охрана?

БФС наистина е майка за едни и мащеха за други и това всички го знаем! Наказанията никога не се дават с еднакъв аршин за всички отбори и винаги е имало богопомазни отбори, които се ползват с привилегии. ФАКТ.

Само една забележка-в Мездра наказаха и Локо Мездра. Не си спомням какво беше наказанието, но съм сигурен, че имаше...

А вас за чий х*й ви наказаха тогава за инцидента в Сандаснски? :? След като по техният правилник вината е на Вихрен и неосигурената адекватна охрана на мача и около стадиона...
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 24 авг 2011 13:16

Кашчей написа:Меган, знаеш ли колко пъти е променян този правилник, за да бъде удобен на Левски и ЦСКА?Знаеш ли колко пъти не е наказван Ботев Пд, за да няма прецедент и да трябва да накажат Левски.Знаеш ли, че в наказателното право рецидив е когато извършиш отново престъпление, без значение от времевият период на двете престъпления, но според БФС рецидив е, ако се случи по време на един сезон.В противен случай миналата година (след Мездра) ЦСКА трябваше да изхвърчи от А група, заради рецидив на публиката (нахлуването в Ловеч месеци преди това).Сега промениха и километрите при лишаване от домакинство.. пак заради някои непровинциални отбори-от минимум 100 стана минимум 50.Очаквам дори въобще да отпадне след година-две.Миньор домакинства на Славия, на ст. Славия....къде по света го има това?Преди няколко години Вихрен домакинства на Левски на БА?!

Отборът домакин не може да носи отговорност за всичко, което се случва час и половина след края на мача, затова и ЧМ не трябва да носи отговорност за станалото, както и Левски.

Уча право, така че не ми изнасяй лекции. И рецидив се смята при три или повече повторения на едно и също нарушение/престъпление! Инцидентите с публиката на ЦСКА в Мездра и Ловеч са 2..., трябва им трети, за да стане рецидив! ;) Аз си признавам, че Бг футбол не гледам, та повечето подобно изцепки даже не разбирам за тях..., та ако има и трети подобен случай, то тогава наистина можем да говорим за рецидив на публиката на ЦСКА...
Последна промяна от megan fox на 24 авг 2011 13:17, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 авг 2011 13:20

waranty написа:
Кашчей написа:
waranty написа:фифи перото от всичките,които пишат в този форум съм разбрал,че ти си най-комплексирания индивид тук.Освен простотии,няма ли да напишеш нещо смислено

За твое, а и на много други пишещи братя съжаление, Фифи знае какво пише и може да пише!
Помисли си, дали не си ти комплексирания, след като говориш за комплекси у друг човек, само защото не го разбираш?!

Аз няма от какво да съм комплексиран,кажи едно свястно мнение на фифи перото

Какво разбираш под "свястно мнение"?
Аз не съм деловодител, та да правя класьори с мненията на всеки потребител.Чета го отдавна, не винаги съм съгласен с написаното, но то означава ли, че не е свястно?

Не му е нито мястото, нито има смисъл да се коментираме един друг, вместо да коментираме по темата-разширено или не!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 авг 2011 13:23

megan fox написа:
Кашчей написа:Меган, знаеш ли колко пъти е променян този правилник, за да бъде удобен на Левски и ЦСКА?Знаеш ли колко пъти не е наказван Ботев Пд, за да няма прецедент и да трябва да накажат Левски.Знаеш ли, че в наказателното право рецидив е когато извършиш отново престъпление, без значение от времевият период на двете престъпления, но според БФС рецидив е, ако се случи по време на един сезон.В противен случай миналата година (след Мездра) ЦСКА трябваше да изхвърчи от А група, заради рецидив на публиката (нахлуването в Ловеч месеци преди това).Сега промениха и километрите при лишаване от домакинство.. пак заради някои непровинциални отбори-от минимум 100 стана минимум 50.Очаквам дори въобще да отпадне след година-две.Миньор домакинства на Славия, на ст. Славия....къде по света го има това?Преди няколко години Вихрен домакинства на Левски на БА?!

Отборът домакин не може да носи отговорност за всичко, което се случва час и половина след края на мача, затова и ЧМ не трябва да носи отговорност за станалото, както и Левски.

Уча право, така че не ми изнасяй лекции. И рецидив се смята при три или повече повторения на едно и също нарушение/престъпление! Инцидентите с публиката на ЦСКА в Мездра и Ловеч са 2..., трябва им трети, за да стане рецидив! ;) Аз си признавам, че Бг футбол не гледам, та повечето подобно изцепки даже не разбирам за тях..., та ако има и трети подобен случай, то тогава наистина можем да говорим за рецидив на публиката на ЦСКА...

Знам, че учиш право :mrgreen:
Да, има и трети, че и четвърти... Във Варна с Ч. Море, загубен с 1:0, след това на БА с Локо София-ударен Диян Петков (ако правилно си спомням). Между тях е Ловеч.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 24 авг 2011 13:24

А вас за чий х*й ви наказаха тогава за инцидента в Сандаснски? :? След като по техният правилник вината е на Вихрен и неосигурената адекватна охрана на мача и около стадиона...

Всъщност нас не са ни наказвали, щото ние нямаме нищо общо със случая ;) А Локо Пд защо са ги наказали и по какъв параграф-не знам.
М/у другото-по никакъв начин нямам намерение да защитавам БФС. Просто в началото на темата имаше две неиздържани обвинения(за ЧМ-Левски и за Локо Мз-ЦСКА)...

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 24 авг 2011 13:43

waranty написа:
Кашчей написа:
waranty написа:Никога не говорил за мен,аз много рядко пиша във форума,предимно чета.Просто много ме дразни това постоянно заяждане от негова страна

[offtopic]Някои умеят да го правят качествено и без да нарушават правилата.Други и като ги нарушават не могат да го направят смислено ;)[/offtopic]
С тоя оффтопик приключвам по този въпрос.

А какъв е смисъла да се заяждаме един друг,вместо да си говорим с нормален тон

Тема: БФС - за едни майка, за други мащеха
Всичко друго на личен че се оцапа темата излишно!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

супер_Лупи
Контакти:

Re: Лишиха Локомотив Пловдив от домакинство

Мнениеот супер_Лупи » 24 авг 2011 13:50

Леко ще се отклоня от темата, за да припомня че утре -25 август, се навършват 6 години от смъртта на Георги Илиев. ЕДИН Е ЖОРО ИЛИЕВ!

http://www.vbox7.com/play:e198eee6

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 24 авг 2011 14:06

Наредбите в БФС всъщност са си хвърчащи листове,накъдето ги духне вятъра на там се завъртат.Две от евроместата са предварително запазени за моментните галеници на БФС Литекс и Локо Сф ,а по презумция останалите две са за Левски и ЦСКА .Така че всеки друг отбор който има някакви амбиции за евроквотите се тъпче и гази по всякакъв възможен начин.Нищо ново под слънцето ,какви по фрапиращи наказания и съдийски недовиждания ни очакват направо ми е мъка.Така че скоро не в 5-та ,а в 6 -та урна да сме ,също ще се радваме че наш клубен отбор играе в евротурнирите до август месец.

ПС:Относно хвърлената бутилка и наказанието за Локо /Пл/ мога да дам един пример на който бях очевидец от миналия сезон как около 30-40 бутилки полетяха и някои дори удариха страничния съдия на мача за първенството между Сливен и ЦСКА,но наказания липсваха сигурно делегата е бил до тоалетна по време на случката а съдиите са си помислили че вятъра е направил поразията :)
Последна промяна от percival на 24 авг 2011 14:10, променено общо 1 път.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
lebed4eto
Контакти:

Мнениеот lebed4eto » 24 авг 2011 14:10

bianchi написа:Сега ни наказват за една ботилка следващия мач Локо Пловдив Гостува на цска там какво ще е

Ще наказват Цска защото ще ги ударите на футбол. :)

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 24 авг 2011 14:16

lebed4eto написа:
bianchi написа:Сега ни наказват за една ботилка следващия мач Локо Пловдив Гостува на цска там какво ще е

Ще наказват Цска защото ще ги ударите на футбол. :)

добре го измисли, като за лебед :lol: , но така ще е, докато агенти на дс и осмокласници управляват футбола в България ;)
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Върни се в “Локо Пловдив”