Нашето предимство срещу Ботев е, че излизаме с 12 футболисти

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

red_fen1

Нашето предимство срещу Ботев е, че излизаме с 12 футболисти

Мнениеот red_fen1 » 11 юни 2009 19:44

Старши треньорът на Локомотив (Пд) Аян Садъков даде днес редовната си пресконференция преди съботното дерби срещу вечния съперник Ботев.
"Няма смисъл да говория за важността на тази среща и за мотивацията на футболистите. Дербито винаги е било мач за честта на двата отбора, играчи и привърженици, независимо от моментното състояние и класирането. Смятам, че моите момчета са максимално мотивирани да дадат всичко от себе си и да зарадват нашите верни фенове", заяви Садъков по време на брифинга, цитиран от официалния сайт на пловдивския клуб.
"Нашето предимство е, че ще играем на собствен терен и ще имаме подкрепата на 12-ия ни играч - нашите верни привърженици. Мисля, че Ботев ще са по-освободени психически, тъй като няма за какво да играят, след като си постигнаха целта да останат в "А" група. Не ме интересува особено дали ще присъстват феновете на Ботев на стадиона. Според мен всеки, който обича своя отбор, ще дойде на този мач", каза още наставникът на „черно-белите”.
Днешното сутрешно занимание пропусна единствено Дани Кики, който в сряда игра за младежкия национален отбор срещу Израел. Наравно с останалите тренира Людмил Николов, който се оплакваше от контузия.
http://www.mysportalk.com

Потребителски аватар
Yobs1912
Контакти:

Re: Нашето предимство срещу Ботев е, че излизаме с 12 футболисти

Мнениеот Yobs1912 » 11 юни 2009 19:52

ахахах този колко бутилки щеше да изяде на мача с Миньор :lol:

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 11 юни 2009 19:56

Yobs1912 написа:ахахах този колко бутилки щеше да изяде на мача с Миньор :lol:

:lol: Знам,знам.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 11 юни 2009 20:00

Не е достатъчно 12 срещу Ботев, трябва и някой от съдиите, както в добрите стари времена. А генов според мен въобще не трябва да се появява в Пловдив те го пращат да свири дербито.

Потребителски аватар
Koceto_8303
Контакти:

Мнениеот Koceto_8303 » 11 юни 2009 21:33

Нашия ГРАД (София) е ваша СТОЛИЦА- А Дербито ни е Столично!!! Запомнете... мачове в България много но само една сериозна Столичната!!! САМО ЛЕВСКИ знае футбол да играе и само лепа брена пее на Герена.
аа вие-- ЦЯЛ ЖИВОТ НА СЕЛО оооо ЦЯЛ ЖИВОТ НА СЕЛО
ЛЕВСКИІОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 11 юни 2009 21:49

Koceto_8303 написа:Нашия ГРАД (София) е ваша СТОЛИЦА- А Дербито ни е Столично!!! Запомнете... мачове в България много но само една сериозна Столичната!!! САМО ЛЕВСКИ знае футбол да играе и само лепа брена пее на Герена.

Коце номер къв беше там...?!Ти младежо си се надрусал яката."Левски" само не знам си какво...Пич,нали ви видяхме в Пловдив.Без съдията бяхте "мъртви".Иначе "лепа брена" да ви пее на Герена - нямам против.На такива като теб това им приляга.София наша столица - така е,но не ние сме го решили,а някакви капути преди сто и не знам колко години.А пък Герена,тоест Подуене,е било село...някакъв пазар за...да не казвам какво. ;) Иди си с мир и чакай мачовете за ЕКТ.Там ще разбереш истината.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
spiker
Контакти:

Мнениеот spiker » 11 юни 2009 22:40

Koceto_8303 написа:Нашия ГРАД (София) е ваша СТОЛИЦА- А Дербито ни е Столично!!! Запомнете... мачове в България много но само една сериозна Столичната!!! САМО ЛЕВСКИ знае футбол да играе и само лепа брена пее на Герена.

Няма как да се заям просто :lol: :lol: :lol: Фена - луд!
Видяхме как ни представяхте в Евротурнирите. И какво като отидохте на 1/4 финал в УЕФА - какво спечелихте. Какво като влезнахте в ШЛ - какво спечелихте. Как какво - Гонзю! Добре, че бяха БАТЕ и Жилина да се осъзнаете
1934---1938---1982---2006

Потребителски аватар
demy26

Мнениеот demy26 » 11 юни 2009 22:50

Проблема е, че въпреки Бате и Жилина са толкова прости, че не могат да се осъзнаят.
Живея за да обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив и обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив за да живея.

Върни се в “Локо Пловдив”