фен-позиция

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

flashfreak
Контакти:

Re: фен-позиция

Мнениеот flashfreak » 10 юни 2009 15:11

Жалка работа :) Не сме ги интересували ама пишат декларации, които "уж" не са срещу нас. Гледали си в собствения двор - ДА, ДА. Не си псували футболистите - ДА, ДА. Подкрепяли безрезервно - ДА, ДА (всички помним оня мач "ВИНАГИ С ВАС ДО 60 МИНУТА" с Левски)...

Престанете да разчитате на максимата, че нещо като се повтори 100 пъти става истина - става, ама само за болните ваши мозъци, нормалните локомотивци не вярват в това даже.

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 10 юни 2009 19:06

flashfreak написа:
Престанете да разчитате на максимата, че нещо като се повтори 100 пъти става истина - става, ама само за болните ваши мозъци, нормалните локомотивци не вярват в това даже.

Много добър съвет.Това важи и за двете страни.Нормалните ботевисти също не вярват в легенди за величието и т.н.Трябва да се гледа реално на нещата.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
spiker
Контакти:

Мнениеот spiker » 10 юни 2009 20:33

За пореден път моля феновете на Ботев да присъстват на мача, за да направим едно истинско дерби откъм хореоргафия и огранизация...
1934---1938---1982---2006

flashfreak
Контакти:

Мнениеот flashfreak » 10 юни 2009 22:12

Модератор ЛокоПД написа:
flashfreak написа:

Много добър съвет.Това важи и за двете страни.Нормалните ботевисти също не вярват в легенди за величието и т.н.Трябва да се гледа реално на нещата.

ФАКТ. Отнася се и за нас на 100%. Ако ми следиш мненията във форума - знаеш, че плюя и по нашите "натегачи", дето си съчиняват всеки път разни глупости. Ако сме малко повече реалисти и не си измисляме, може наистина да постигнем доста неща, които иначе може само да измислим.

АМа кажи ми, че не съм прав ? Лично на ваш мач съм чувал "Марто курво" за Камбуров, след като имаше слухове, че ще напуска заради безпаричие. Псували сте си футболистите, както и срещу Левски се изнесохте в 60та минута. НОРМАЛНО Е, когато някой ти сере на лицето - да му теглиш майните ! Така, че и "ВИНАГИ С ВАС" си има граници и вие много добре го знаете. Затова разни декларации като тази изглеждат смешни и кухи.

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 11 юни 2009 00:53

flashfreak написа:ФАКТ. Отнася се и за нас на 100%. Ако ми следиш мненията във форума - знаеш, че плюя и по нашите "натегачи", дето си съчиняват всеки път разни глупости. Ако сме малко повече реалисти и не си измисляме, може наистина да постигнем доста неща, които иначе може само да измислим.

АМа кажи ми, че не съм прав ? Лично на ваш мач съм чувал "Марто курво" за Камбуров, след като имаше слухове, че ще напуска заради безпаричие. Псували сте си футболистите, както и срещу Левски се изнесохте в 60та минута. НОРМАЛНО Е, когато някой ти сере на лицето - да му теглиш майните ! Така, че и "ВИНАГИ С ВАС" си има граници и вие много добре го знаете. Затова разни декларации като тази изглеждат смешни и кухи.

Хубаво е да има и трезвомислещи фенове.За Камбуров,сигурно не съм бил на този мач - може и така да е било,няма да се учудя.Последния мач с "Левски" който съм гледал,беше тук,на Лаута и си спомням,че "феноменалната синя публика" гледаше мача с гъза напред,просто бяха обърнали гръб на своите.Когато вкараха "гол"/много интересен гол ;) / в 94 минута,всичките се обърнаха с лице.На гостуването не успях да отида.Не отричам - сигурно си прав за тези неща.Аз съм си тръгвал от мач на нашите в 60-та минута един единствен път - беше наскоро.Тогава си тръгнаха много хора,да не кажа повечето.Факт.Вашите тогава писаха,че сме пляскали и сме се кефили на гола на Вихрен,но никой не спомена,че повечето хора си тръгнаха от стадиона.След този мач пуснах една тема "XXL".Някои от нашите ме обявиха за "жълтур".Както и да е.Всеки отбор има възходи и падения.В крайна сметка обаче,няма друг Локомотив ПД,няма и друг "Ботев"ПД.Трябва да си подкрепяме отборите.Иначе... :idea:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

flashfreak
Контакти:

Мнениеот flashfreak » 11 юни 2009 11:44

Модератор ЛокоПД написа:
flashfreak написа:ФАКТ. Отнася се и за нас на 100%. Ако ми следиш мненията във форума - знаеш, че плюя и по нашите "натегачи", дето си съчиняват всеки път разни глупости. Ако сме малко повече реалисти и не си измисляме, може наистина да постигнем доста неща, които иначе може само да измислим.

Хубаво е да има и трезвомислещи фенове.За Камбуров,сигурно не съм бил на този мач - може и така да е било,няма да се учудя.Последния мач с "Левски" който съм гледал,беше тук,на Лаута и си спомням,че "феноменалната синя публика" гледаше мача с гъза напред,просто бяха обърнали гръб на своите.Когато вкараха "гол"/много интересен гол ;) / в 94 минута,всичките се обърнаха с лице.На гостуването не успях да отида.Не отричам - сигурно си прав за тези неща.Аз съм си тръгвал от мач на нашите в 60-та минута един единствен път - беше наскоро.Тогава си тръгнаха много хора,да не кажа повечето.Факт.Вашите тогава писаха,че сме пляскали и сме се кефили на гола на Вихрен,но никой не спомена,че повечето хора си тръгнаха от стадиона.След този мач пуснах една тема "XXL".Някои от нашите ме обявиха за "жълтур".Както и да е.Всеки отбор има възходи и падения.В крайна сметка обаче,няма друг Локомотив ПД,няма и друг "Ботев"ПД.Трябва да си подкрепяме отборите.Иначе... :idea:

Абсолютно съм съглсаен. А по принцип за подкрепянето.. нашата декларация не изявява неподкрепа, идеята е съвсем друга. Ако ние сме на стадиона както всеки път около 2000-2500 души в сектора, направим уникална хореография и се надвикваме цял мач и направим уникална атмосфера - какво послание отправяме ? Ето ги тея жълтурите, уж не харесват Христола, обаче не им пука и пак са там, и пак са на ниво... Единственият мирен начин да ни забележат е като се учудят от липсата ни. Иначе всичко ще си е по старому и никой няма да отрази 1 чаршаф, писна ни от статии 200-300 думи с едно изречение накрая "Жълто-черните не спряха да викат против президента Христолов, с който водят 10 годишна война." и тва да е.. Поемаме голям риск, отказваме се от мача, който цяла година чакаме и където с кеф с вас се надпреварваме кой е по-добър този път.. Отказваме се, за да се видим свободни и да правим истински дербита.

Върни се в “Локо Пловдив”