Престанете да разчитате на максимата, че нещо като се повтори 100 пъти става истина - става, ама само за болните ваши мозъци, нормалните локомотивци не вярват в това даже.
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
flashfreak написа:
Престанете да разчитате на максимата, че нещо като се повтори 100 пъти става истина - става, ама само за болните ваши мозъци, нормалните локомотивци не вярват в това даже.
Модератор ЛокоПД написа:flashfreak написа:
Много добър съвет.Това важи и за двете страни.Нормалните ботевисти също не вярват в легенди за величието и т.н.Трябва да се гледа реално на нещата.
flashfreak написа:ФАКТ. Отнася се и за нас на 100%. Ако ми следиш мненията във форума - знаеш, че плюя и по нашите "натегачи", дето си съчиняват всеки път разни глупости. Ако сме малко повече реалисти и не си измисляме, може наистина да постигнем доста неща, които иначе може само да измислим.
АМа кажи ми, че не съм прав ? Лично на ваш мач съм чувал "Марто курво" за Камбуров, след като имаше слухове, че ще напуска заради безпаричие. Псували сте си футболистите, както и срещу Левски се изнесохте в 60та минута. НОРМАЛНО Е, когато някой ти сере на лицето - да му теглиш майните ! Така, че и "ВИНАГИ С ВАС" си има граници и вие много добре го знаете. Затова разни декларации като тази изглеждат смешни и кухи.
Модератор ЛокоПД написа:flashfreak написа:ФАКТ. Отнася се и за нас на 100%. Ако ми следиш мненията във форума - знаеш, че плюя и по нашите "натегачи", дето си съчиняват всеки път разни глупости. Ако сме малко повече реалисти и не си измисляме, може наистина да постигнем доста неща, които иначе може само да измислим.
АМа кажи ми, че не съм прав ? Лично на ваш мач съм чувал "Марто курво" за Камбуров, след като имаше слухове, че ще напуска заради безпаричие. Псували сте си футболистите, както и срещу Левски се изнесохте в 60та минута. НОРМАЛНО Е, когато някой ти сере на лицето - да му теглиш майните ! Така, че и "ВИНАГИ С ВАС" си има граници и вие много добре го знаете. Затова разни декларации като тази изглеждат смешни и кухи.
Хубаво е да има и трезвомислещи фенове.За Камбуров,сигурно не съм бил на този мач - може и така да е било,няма да се учудя.Последния мач с "Левски" който съм гледал,беше тук,на Лаута и си спомням,че "феноменалната синя публика" гледаше мача с гъза напред,просто бяха обърнали гръб на своите.Когато вкараха "гол"/много интересен гол/ в 94 минута,всичките се обърнаха с лице.На гостуването не успях да отида.Не отричам - сигурно си прав за тези неща.Аз съм си тръгвал от мач на нашите в 60-та минута един единствен път - беше наскоро.Тогава си тръгнаха много хора,да не кажа повечето.Факт.Вашите тогава писаха,че сме пляскали и сме се кефили на гола на Вихрен,но никой не спомена,че повечето хора си тръгнаха от стадиона.След този мач пуснах една тема "XXL".Някои от нашите ме обявиха за "жълтур".Както и да е.Всеки отбор има възходи и падения.В крайна сметка обаче,няма друг Локомотив ПД,няма и друг "Ботев"ПД.Трябва да си подкрепяме отборите.Иначе...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта