Гочо,Херо-ЧРД !
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- ..Локо Пловдив
- Контакти:
Гочо,Херо-ЧРД !
В седмицата преди пловдивското дерби, рекордьорът за Локомотив по отбелязани голове във вратата на Ботев (Пловдив) Георги Василев-Гочо празнува своя 64-ти рожден ден. 50-годишен юбилей празнува и бившия наставник на мъжкия отбор на "смърфовете" за периода 2001/2003 Димитър Димитров - Херо. Феновете на Локомотив (Пловдив) не пропуснаха шанса да честитят и на двамата, заедно с пожеланията за здраве, късмет и много успехи. 

Re: Гочо,Херо-ЧРД !
честити рожден ден херо....
честит рожден ден и на гочо василев
да сте здрави,прави и корави момчета!!!

ULTRAS PLOVDIV SINCE 1995
честит празник на най-големия щурак в Пловдивския спорт !! Гочо Василев е просто уникален тип
да е жив и здрав още 2 x 64 

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

NUP-1995 написа:честити рожден ден херо....
- Blue_AvalanchE
- Контакти:
Честит рожден ден и на двамата. Пожелавам им много ззраве, щастие и късмет. На Херо успех в Амкар, а на Гочо да живее още дълго и щастливо. 

ЗАВИНАГИ СИН !

ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !
Честно казано за Херо не ми пука, но да е жив и здрав Гочо и още 100 години да ни радва. За по-младите, които не го помнят какъв беше, ще им разкажа една случка: на един мач с Враца мисля беше, има ниско центриране пред вратата и защитника на Враца тръгва с бутоните напред да изчисти топката, а Гочо прави плонж с глава и бележи. След мача журналист го пита: "Гочо, не те ли беше страх от бутоните на защитника?" , а Гочо отговаря: "Да бе, от страх да не ме контузи плонжирах с глава, а не посегнах с крака", хахахаха. За мен, тази историйка най-добре характеризира Гочо. Още един път, да ни е жив и здрав и да ни радва още поне 100 години.
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
staria написа:Честно казано за Херо не ми пука, но да е жив и здрав Гочо и още 100 години да ни радва. За по-младите, които не го помнят какъв беше, ще им разкажа една случка: на един мач с Враца мисля беше, има ниско центриране пред вратата и защитника на Враца тръгва с бутоните напред да изчисти топката, а Гочо прави плонж с глава и бележи. След мача журналист го пита: "Гочо, не те ли беше страх от бутоните на защитника?" , а Гочо отговаря: "Да бе, от страх да не ме контузи плонжирах с глава, а не посегнах с крака", хахахаха. За мен, тази историйка най-добре характеризира Гочо. Още един път, да ни е жив и здрав и да ни радва още поне 100 години.
Гочо е класик.А бе не си спомням,имаше една карикатура във в."Народен спорт"..бяха го нарисували с брадви,вместо крака.Беше през седемдесет и някоя.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
- WALENTINAAA
- Контакти:
Ехх тия руснаци са невероятни !
В официалния сайт на Амкар е препълнено с пожелания и похвали за Херо !
АА ДА , И ЧЕСТИТО !
В официалния сайт на Амкар е препълнено с пожелания и похвали за Херо !
АА ДА , И ЧЕСТИТО !