Локомотив 1926 (Пловдив) в Интернет

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Re: Локомотив 1926 (Пловдив) в Интернет

Мнениеот Пловдив1926 » 11 авг 2011 12:01

Нека не ви се струва странно, че жълтурите не могат да разберат защо направихме всичко това и защо сме си сложили 1926 година като рожденна дата на отбора. Ти само му погледни ника - изгрев е най-долнопробния квартал на Пловдив, панелно гето, заселено с цигани и едвам преживяващи българчета между тях. И той е горд с това, че живее там, това го описва, това го определя. Точно както и най-известната им фен група от миналото - Изгрев Бойс. Как очаквате тези хора да разберат защо приемаме 1926 за година на основаване, а не примерно 1911 - тази на Левски Пловдив, който е част от нашата история? Ние имаме възможност да се "изкараме" най-стария отбор в България и не го правим ?! Защо?! Заради някаква си там историческа ИСТИНА? Мозъка на жълтура не може да възприеме това, че историята трябва да бъде записвана и запазена такава, каквато е, а не каквато ни се иска. Мозъка на жълтура цял живот мисли как да се изтъкне - фалшива година на създаване, фалшифицирани анкети, за някои дори плащано, фотошопски изпълнения и измислени празненства пред сгради, леко срутени от земетресение и тн.

За да не спамим темата ще попитам:

КОГА ИСТОРИЦИТЕ НА НЕСЪЩЕСТВУВАЩИЯ ВЕЧЕ БОТЕВ ПЛОВДИВ ЩЕ ИЗЛЕЗНАТ НА ОТКРИТ ДИСПУТ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА И ЩЕ РАЗБИЯТ НА ПУХ И ПРАХ НАШАТА "ИЗМИСЛЕНА ИСТОРИЯ" ?! Такава покана имат всички от години? До кога анонимни плювалници ще злословят без факти, без доказателства, без да са компетентни по въпроса за футболната история на Пловдив?!

Сигурно когато намерят доказателства, че са съществували като отбор преди 1917-1918 година - демек на КУКУВО ЛЯТО.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 12 авг 2011 23:14

Пловдив1926
КОГА ИСТОРИЦИТЕ НА ********** **** БОТЕВ ПЛОВДИВ ЩЕ ИЗЛЕЗНАТ НА ОТКРИТ ДИСПУТ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА И ЩЕ РАЗБИЯТ НА ПУХ И ПРАХ НАШАТА "ИЗМИСЛЕНА ИСТОРИЯ" ?!

Умишлено съм сложим "звездички" на изписаното - "несъществуващия вече", защото аз лично не съм съгласен с това ... винаги съм защитавал позицията, че един отбор съществува дотогова, докогато феновете му го припознават, независимо какви "катаклизми", обединения, вливания, "затривания" и какво ли не е преживял... едва ли има отбор в БГ, който не е преживявал такива и поради тази причина винаги ми е била интересна позицията на феновете на "Ботев", който след 2001-ва решиха, че ние не съществуваме. Един вид подобно нещо те вече веднъж са преживявавали, преди доста години, а сега поне след втория дано вече разберат колко глупаво звучаха през последните 10 години!!!

Иначе си прав... и аз това питам... В последните 5-6 години феновете на "Ботев" не само показаха, но и многократно доказаха /по какви ли не начини/, че живо се интересуват от случващото се около нашата история... Но странното и грозното е, че те така и не пожелаха да излезнат и открито заяват този свой интерес към нея и несъгласието си с това, което се случва при нас, а вместо това използваха наистина грозни приоми, изразявани по недостойния анонимен начин, с които да се опитват да компрометират всичко, което става в Локомотив Пловдив!!! Те си знаят защо, но определено не им правеше чест, защото ако има "неправда", за която те толкова много настояват то определено това не бе начина да отстояват позицията на "правдата"!

Пловдив1926
Сигурно когато намерят доказателства, че са съществували като отбор преди 1917-1918 година - демек на КУКУВО ЛЯТО.

Че то това няма общо с нашата история... т.е. проблемите около тяхната история са си техни и немисля, че някой от нас търси някаква конфронтация и ровичкане в тях, извън глупавите спорове, в който те ни призоваваха "покажете документи" И "дайте да ви видим източниците"... т.е. бе твърде глупаво от тяхна страна да изискват нещо от нас, а всъщност те самите незнаеха нито с какво документи разполагат, а още по-малко знаеха за източниците, на база, който е писана собствената им история! Не случайно затова толкова пъти всички дискусии "зацикляха" и се започваше с обидите и т.н... Много странно бе това тяхно поведение за мен, защото те нямаха никакво намерение за добронамерена дискусия и сякаш се притесняваха повече и не толкова за нашата история, а затова какво би "изкочилО" за тяхната...
Иначе конкретно по "техния въпрос"... Да, така е!!! Към днешна дата, аз поне не съм видял нещо, което да е докуметирало съществуването на "Ботев" до 1917/18 година, но... има неща, които косвено не само показват, но и един вид доказват /пак казвам - според мен/, че документи, за създаването им е имало!!! Къде са те и какво е пишело в тях си остава обаче загадка... Как и защо са изчезнали... пазят ли се някъде и ако е така защо - също!!!

Пак казвам обаче... нещата около тяхната история не са наш проблем!!!
Изображение

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 12 авг 2011 23:56

plovdivram написа:Пловдив1926
КОГА ИСТОРИЦИТЕ НА ********** **** БОТЕВ ПЛОВДИВ ЩЕ ИЗЛЕЗНАТ НА ОТКРИТ ДИСПУТ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА И ЩЕ РАЗБИЯТ НА ПУХ И ПРАХ НАШАТА "ИЗМИСЛЕНА ИСТОРИЯ" ?!

Умишлено съм сложим "звездички" на изписаното - "несъществуващия вече", защото аз лично не съм съгласен с това ... винаги съм защитавал позицията, че един отбор съществува дотогова, докогато феновете му го припознават, независимо какви "катаклизми", обединения, вливания, "затривания" и какво ли не е преживял... едва ли има отбор в БГ, който не е преживявал такива и поради тази причина винаги ми е била интересна позицията на феновете на "Ботев", който след 2001-ва решиха, че ние не съществуваме. Един вид подобно нещо те вече веднъж са преживявавали, преди доста години, а сега поне след втория дано вече разберат колко глупаво звучаха през последните 10 години!!!

Иначе си прав... и аз това питам... В последните 5-6 години феновете на "Ботев" не само показаха, но и многократно доказаха /по какви ли не начини/, че живо се интересуват от случващото се около нашата история... Но странното и грозното е, че те така и не пожелаха да излезнат и открито заяват този свой интерес към нея и несъгласието си с това, което се случва при нас, а вместо това използваха наистина грозни приоми, изразявани по недостойния анонимен начин, с които да се опитват да компрометират всичко, което става в Локомотив Пловдив!!! Те си знаят защо, но определено не им правеше чест, защото ако има "неправда", за която те толкова много настояват то определено това не бе начина да отстояват позицията на "правдата"!

Пловдив1926

Че то това няма общо с нашата история... т.е. проблемите около тяхната история са си техни и немисля, че някой от нас търси някаква конфронтация и ровичкане в тях, извън глупавите спорове, в който те ни призоваваха "покажете документи" И "дайте да ви видим източниците"... т.е. бе твърде глупаво от тяхна страна да изискват нещо от нас, а всъщност те самите незнаеха нито с какво документи разполагат, а още по-малко знаеха за източниците, на база, който е писана собствената им история! Не случайно затова толкова пъти всички дискусии "зацикляха" и се започваше с обидите и т.н... Много странно бе това тяхно поведение за мен, защото те нямаха никакво намерение за добронамерена дискусия и сякаш се притесняваха повече и не толкова за нашата история, а затова какво би "изкочилО" за тяхната...
Иначе конкретно по "техния въпрос"... Да, така е!!! Към днешна дата, аз поне не съм видял нещо, което да е докуметирало съществуването на "Ботев" до 1917/18 година, но... има неща, които косвено не само показват, но и един вид доказват /пак казвам - според мен/, че документи, за създаването им е имало!!! Къде са те и какво е пишело в тях си остава обаче загадка... Как и защо са изчезнали... пазят ли се някъде и ако е така защо - също!!!

Пак казвам обаче... нещата около тяхната история не са наш проблем!!!

И аз съм задавал някои въпроси,но така и не получих сносен отговор.Официален документ за тяхното митично създаване на 12 март през 1912 г. така и няма до ден днешен.Твърдят,че са почнали да играят на Колежа,обаче Католическия колеж си има дневник,в който ден по ден се описва какво се случва.Там,в този дневник,нищо не се споменава за футболен клуб,наречен "Ботев".Както казваш,до 1918 година/през тези години има документирани мачове на Славия,Левски,Владислав/ няма нито един документ,в който се споменава за официален футболен мач с участието на отбор,наречен "Ботев" ПД.Къде са си играли мачовете,с кой са играли...? :roll: Всичко се свежда до отговори от сорта "Цяла България знае".../сигурно имат предвид бившия Пловдивски окръг в наши дни,щото никой друг не знае/.Може би това е причината досега само да ни плюят и да не искат да застанат в открит диспут/открит за медии/.Вярно,има и факти ,които не са приятни и които са спестени,в предаваното "от поколение на поколение",но...Както ти казваш,всъщност,това въобще не ни интересува.Просто е смешно как някой не знае и не може да докаже собствената си история, а в същото време стане ли дума за нас...ела ги виж.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 13 авг 2011 10:00

Примера с измислената им година на създаване е показателен - за това го дадох. Те не желаят да намерят истината в собствената си история и предпочитат да живеят с дълбоко заровени сред митове, легенди и откровени лъжи глави. И ние чакаме някой от "историците" им да излезе с аргументи и да защити тезата им. Те са пределно наясно, че говорят глупости, просто комунистическите притчи са по-приятни. Много говорят примерно как сме били толкова години в Б Група, но не си правят сметка защо във вечната ранг листа сме само 166 точки зад тях (3-4 сезона грубо) пък те имат 12 сезона в А група повече от нас :) Разправят, че дербито им било с Левски, но левскарите и мнозинството им фенове не знаят. И тн. И тн. Примерите са безброй.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Върни се в “Локо Пловдив”