Локо(Пд)-Ботев(Пд) или Левски-Цска

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
BLaNCo_NeGrO
Контакти:

Re: Локо(Пд)-Ботев(Пд) или Левски-Цска

Мнениеот BLaNCo_NeGrO » 07 май 2009 20:41

Един път да мине тази седмица,че да се свършва с т'ва Левски-Цска!То не са писаници,то не са простотий...еб**и и смешните "журналя",за вас това ли са единствените отбори в България ве,а?!?Играят се полу-финали за Шампионска лига,за УЕФА,тия журналистчета една дума не казаха,за тях предстои "мача на всички времена"...а бе ейййййй,стегнете се малко ве,футболът в България не се върти само около двата смешни шопски отбора,хората ги интересува какво става и с техните отбори...както много пъти съм казвал:"ако Левски и Цска се бореха за оставане в групата,на стадиона щеше да има 100човека(журналистчета)"!Затова не ми казвайте,че шопското дерби е по-добро от Пловдивското.Само вижте класирането на четирите отбора(визирам Локо,Ботев,Лефски и Цецка),вижте посещаемост и тогава ми говорете за истински фенове!!!!!!!!!!
ИГРАЙТЕ ЗА НАС, ЩЕ СЕ БИЕМ НИЙ ЗА ВАС, ЗА ЛОКО ПЛОВДИВ ДО ПОСЛЕДЕН ДЪХ!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 07 май 2009 21:51

BLaNCo_NeGrO написа:Един път да мине тази седмица,че да се свършва с т'ва Левски-Цска!То не са писаници,то не са простотий...еб**и и смешните "журналя",за вас това ли са единствените отбори в България ве,а?!?Играят се полу-финали за Шампионска лига,за УЕФА,тия журналистчета една дума не казаха,за тях предстои "мача на всички времена"...а бе ейййййй,стегнете се малко ве,футболът в България не се върти само около двата смешни шопски отбора,хората ги интересува какво става и с техните отбори...както много пъти съм казвал:"ако Левски и Цска се бореха за оставане в групата,на стадиона щеше да има 100човека(журналистчета)"!Затова не ми казвайте,че шопското дерби е по-добро от Пловдивското.Само вижте класирането на четирите отбора(визирам Локо,Ботев,Лефски и Цецка),вижте посещаемост и тогава ми говорете за истински фенове!!!!!!!!!!

Приятелю,с риск да те разочаровам,ще ти кажа,че даже и да мине тази седмица,кошмарът няма да свърши...Знаеш ли защо ? Нека ти кажа. На т.нар. "дерби на България" ще дойдат 10-15 хил. души.После ЦСКА ще бие,щото според мен в момента са по-добри.И после ще настане нещо страшно...ще се почнат едни анализи,едни коментари...Кой,как,защо...Не дай си Боже,да има спорна дузпа,или засада или нещо от сорта...Тези неща ще се коментират до есента.А за това,което казваш,ако тези отбори са на наше място т.е. като Локо и "Ботев"...ясно е,че не могат да съберат и 100 души публика.Даже и журналистите ще се скатаят.Това ,естествено ,не може да стане,тъй като и сини,и червени са държавно-партийни чеда.То са титли,то е крадене на футболисти,да не говорим за съдиите...Но майната му.Ние си знаем кой е най-истинския мач и за какво става въпрос.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 08 май 2009 12:13

Ние си знаем кой е най-истинския мач и за какво става въпрос.

;)
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
NUP-1995
Контакти:

Мнениеот NUP-1995 » 09 май 2009 13:17

за мен левски-цска е по голям мач от нашия,повече публика,повече викачи!
ULTRAS PLOVDIV SINCE 1995

Потребителски аватар
spiker
Контакти:

Мнениеот spiker » 09 май 2009 15:52

:D:D:D:D:D
То есента се видя. Вечното "дерби" показа що за дерби е...Никаква атмосфера, на терена никакъв заряд. Случайно там ако се падне за дузпа или да се вкара на опразнена врата, ама случайно, не е задължително, щото ЦСКА и 0-0 ги устройва...
Докато във Пловдив не се играе за точки. Тук се играе за чест и за слава. Разбира се, всеки от двата отбора иска победата(за разлика от едно друго "дерби"), което прави мача много интересен. Дори и през есента(15-ти кръг) и двата отбора играха за честта, макар че и двата отбора се бореха да не изпаднат и дори да не беше най-доброто плодвидско дерби пак стана шоу и феновете бяха доволни. Пък и във Пловдив феновете се уважават, защо ли? Защото както казах в Пловдив се играе за чест, след края на мача не се спори за дузпи и за засади, футболистите си разменят фланелките и се поздравяват за честната и спортментска игра.Футбол в Пловдив "няма", защото не се купуват мачове. Каквото и да се прави, каквото и да става, винаги вечното дерби ще бъде Локомотив - Ботев. Аз съм фен на Локомотив и се радвам когато Ботев побеждават. Дори да знам, че те нямат място във А група с тази игра, аз се надявам те да се спасят. За да остане тръпка поне в едно от дербитата...
1934---1938---1982---2006

Потребителски аватар
naskoni
Контакти:

Мнениеот naskoni » 12 май 2009 05:10

Щом този мач се коментира още от 2-3 месеца сами си направете изводи

Потребителски аватар
waranty
Контакти:

Мнениеот waranty » 03 юни 2009 17:50

joro_lpfc написа:добре така е сигурно не съм прав и аз!бях малко афектиран щото съм ти чел доста изказваниа!ама маина не варви да говориш за мач които събира минимум 15 000 при условие 4е на твоя отбор средната посещаемост е около 200 души

:D:D:D:D:D:D:D prav si

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 03 юни 2009 22:12

Казвал съм го преди, кавам го и сега, единственото истинско за мен дерби към момента, е Локо Пд - Ботев Пд. На 13.06., вместо да ходя на Славия - Локо Сф, ще бъда в Пловдив на дербито им, както бях и есента. Неповторимо е, на базата на целия Български футбол, вече затънал в блатото - и като хореографии (каквито впрочем имаше и на пролетния двубой ЦСКА - Левски), и като хъс, и като подготовка, и като еуфурия, и като всичко футбол (до колкото позволяват възможностите), а когато се срещат тези два отбора, те показват винаги над възможностите. Така че за мен (поне на този етап), няма спор.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
AREA BIANCONERA
Контакти:

Мнениеот AREA BIANCONERA » 05 юни 2009 00:07

87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!

Върни се в “Локо Пловдив”