26.07/ 17.00 ч. Слиема Уондърърс - Локо Пловдив в Банско

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Re: 26.07/ 17.00 ч. Слиема Уондърърс - Локо Пловдив в Банско

Мнениеот Ванко_Ултраса » 27 юли 2011 18:30

Модератор ЛокоПД написа:Вчера бях в Банско.Има една добра "новина" - Даксон Да Силва. ;) За слабия мач с малтийците си има обективна причина,поне така обясни Канатларовски.

Мод, тя тази: "добра "новина" ", малко ще закъснее - Драган каза, че на Даксон му е необходимо един месец за да влезне в оптимална форма.Значи това е 3-4 кръг.
Колкото до мнението на Айриша - малко ми е трудно да повярвам, че срещу Лудогорец нашите изведнъж ще си оправят краката, и няма да можем да ги познаем.На мен по-скоро ми се струва да повярвам,че или черно-бял е прав, още повече като гледах нежеланието на Здравко да се раздава, или са оправдания на Канатларовски с цел да не се създава напрежение върху момчетата в отбора.
Сега гледам пак някакъв защитник тестват...абе на нас спешно ни трябва нападател, те пак защитници взимат.
Тези менаджери нападатели нямат ли :?: :!:

Коко да се обади на мадам Сокена Ба Бенжелюн да видим дали няма да му намери нападател.
Чудя се защо така игнорира французойката благодарение, на която имаме най-добрите футболисти в момента - Карвальо и Бенжелюн :?: :roll:
Изображение

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 27 юли 2011 22:25

Ванко_Ултраса написа:
Модератор ЛокоПД написа:Вчера бях в Банско.Има една добра "новина" - Даксон Да Силва. ;) За слабия мач с малтийците си има обективна причина,поне така обясни Канатларовски.

Мод, тя тази: "добра "новина" ", малко ще закъснее - Драган каза, че на Даксон му е необходимо един месец за да влезне в оптимална форма.Значи това е 3-4 кръг.
Колкото до мнението на Айриша - малко ми е трудно да повярвам, че срещу Лудогорец нашите изведнъж ще си оправят краката, и няма да можем да ги познаем.На мен по-скоро ми се струва да повярвам,че или черно-бял е прав, още повече като гледах нежеланието на Здравко да се раздава, или са оправдания на Канатларовски с цел да не се създава напрежение върху момчетата в отбора.
Сега гледам пак някакъв защитник тестват...абе на нас спешно ни трябва нападател, те пак защитници взимат.
Тези менаджери нападатели нямат ли :?: :!:

Коко да се обади на мадам Сокена Ба Бенжелюн да видим дали няма да му намери нападател.
Чудя се защо така игнорира французойката благодарение, на която имаме най-добрите футболисти в момента - Карвальо и Бенжелюн :?: :roll:

Ванко,вчера съм говорил с Канатларовски два часа,после с Бранко,после с Даксон.Вземи се малко в ръце и се успокой.Ако не,иди при Динев,разберете се,купи отбора и действай.Купи двама централни нападатели и още един офанзивен халф и там квото сметнеш за добре.Вместо да умуваш и да критикуваш,свърши нещо,което смяташ,че е правилно. :idea:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 28 юли 2011 19:27

Ами, Мод, какво да се взема в ръце...аз чисто и просто си изказвам мнението, като фен :!:
Нали имам това право :?:
И ти си говорил с Бранко, Драган и Даксон, ама, брат аз не съм говорил с никого и нямам информацията, която имаш ти.
Аз съм от простосмъртните така да се каже и при мен не достига инфо от кухнята, така че ги виждам нещата то тази страна.
Нищо страшно не е станало...аз просто съм по-критичен.
Така че, моля да приемате постовете ми нормално.Едни са по-оптимистично настроени, а други - не :!:
Аз гледайки играта на отбора спадам от последните.
Не мога да се радвам на яловото нападение, нито на халфовете, които правят страшно много барк и то в средата...не мога и да се радвам на защитата, когато прави грешки, които не допускат и ДЮШ.

И аз нямам парите на Коко за да взема отбора.Ако ги имам проблемът е никакъв.
Аз съм фен, а не преуспяващ бизнесмен.

Каква е причината да настръхвате всекти път срещу по-критични постове :?:
Споделям вижданията си през моята призма.Не съм критерий за меродавност, нито имам такива претенции.
Айде, братле, с мир.
Изображение

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 28 юли 2011 20:16

Ванко_Ултраса написа:Ами, Мод, какво да се взема в ръце...аз чисто и просто си изказвам мнението, като фен :!:
Нали имам това право :?:
И ти си говорил с Бранко, Драган и Даксон, ама, брат аз не съм говорил с никого и нямам информацията, която имаш ти.
Аз съм от простосмъртните така да се каже и при мен не достига инфо от кухнята, така че ги виждам нещата то тази страна.
Нищо страшно не е станало...аз просто съм по-критичен.
Така че, моля да приемате постовете ми нормално.Едни са по-оптимистично настроени, а други - не :!:
Аз гледайки играта на отбора спадам от последните.
Не мога да се радвам на яловото нападение, нито на халфовете, които правят страшно много барк и то в средата...не мога и да се радвам на защитата, когато прави грешки, които не допускат и ДЮШ.

И аз нямам парите на Коко за да взема отбора.Ако ги имам проблемът е никакъв.
Аз съм фен, а не преуспяващ бизнесмен.

Каква е причината да настръхвате всекти път срещу по-критични постове :?:
Споделям вижданията си през моята призма.Не съм критерий за меродавност, нито имам такива претенции.
Айде, братле, с мир.

Ванко,всеки който е фен и се интересува от Локомотив ПД,може да дойде на стадиона и да получи инфрмация от "първа ръка".При нас "простосмъртни" и "богопомазани" няма.Ако наистина си такъв,за какъвто се представяш /фен на Локо ПД/,би трябвало да дойдеш в събота от 18 часа на представянето на отбора.Предлагам ти да се видим там - ще те запозная с който кажеш,ще питаш каквото и който си искаш.Става ли ?
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 29 юли 2011 12:12

Значи, Мод на мен няма кой да ми обърне внимание първо.
Аз съм редови фен от Трибуна Бесика това имах предвид под простосмъртни.Не съм Игнат, Иво или Венко - те са лидери и да идат при някой от ръководството, ще им обърне внимание.Ванко от ТБ няма кой да го приеме и изслуша...камо ли пък да му дава отговорност за работата си.Това ме е спирало да искам разговор с Драган или пък с Бранко.

Да не говорим, че предварително предусещам как ще ми се отговаря на въпросите - със заучени и клиширани фрази, което още повече обезсмисля един такъв разговор. :roll:

Иначе не съм забравил, и ще ти се обадя.
Мисля да отидем да изгледаме някоя тренировка на отбора. :)
Изображение

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 29 юли 2011 13:52

Баце викат ми Иги ама не се казвам Игнат, а Христо луд човек си майна хахах не стига че всяка година ми звънят по пет като тебе на игнажден да ми чеатитят ами и тука ако ме почнете хахха
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 29 юли 2011 23:50

Пловдив1926 написа:Баце викат ми Иги ама не се казвам Игнат, а Христо луд човек си майна хахах не стига че всяка година ми звънят по пет като тебе на игнажден да ми чеатитят ами и тука ако ме почнете хахха

Еми аз откъде да знам, че имаш по няколко имена, като партизаните, майна :lol:
Всички така ти викат...поне в случаите, на които съм бил свидетел лично. :)
Хахаха...представям си на Игнажден какво ти е било...сигурно си падал на земята от смях, макар че момчетата не са били виновни :lol:
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”