Модератор ЛокоПД написа:Вчера бях в Банско.Има една добра "новина" - Даксон Да Силва.За слабия мач с малтийците си има обективна причина,поне така обясни Канатларовски.
Мод, тя тази: "добра "новина" ", малко ще закъснее - Драган каза, че на Даксон му е необходимо един месец за да влезне в оптимална форма.Значи това е 3-4 кръг.
Колкото до мнението на Айриша - малко ми е трудно да повярвам, че срещу Лудогорец нашите изведнъж ще си оправят краката, и няма да можем да ги познаем.На мен по-скоро ми се струва да повярвам,че или черно-бял е прав, още повече като гледах нежеланието на Здравко да се раздава, или са оправдания на Канатларовски с цел да не се създава напрежение върху момчетата в отбора.
Сега гледам пак някакъв защитник тестват...абе на нас спешно ни трябва нападател, те пак защитници взимат.
Тези менаджери нападатели нямат ли

Коко да се обади на мадам Сокена Ба Бенжелюн да видим дали няма да му намери нападател.
Чудя се защо така игнорира французойката благодарение, на която имаме най-добрите футболисти в момента - Карвальо и Бенжелюн