26.07/ 17.00 ч. Слиема Уондърърс - Локо Пловдив в Банско

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Re: 26.07/ 17.00 ч. Слиема Уондърърс - Локо Пловдив в Банско

Мнениеот bianchi » 26 юли 2011 16:04

Победа за нас с 2 гола разлика относно еспиноза и даксон ! даксон е класа и няма спор в това този чилиец не ми направи никакви фпечетления !

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 26 юли 2011 23:14

Момчета, ми много лошо, майна...от това, което видях, ако ни е моментното състояние и лице на отбора - нищо добро не ни очаква :!: Футболистите ни изгираха мача с мисълта за контрола...асъл, като на тренировка, майна без да се влагат сериозно в мача.Как е възможно такова поведение от професионални футболисти играещи в отбор с претенции зи призовата тройка.Според мен проблема е в треньора, който не може да намери нужния подход да мотивира футболистите си.Защо играчите на Лвески и ЦСКА не правят разлика между контролен и официален мач :?: :!: Още щом стъпят на терена и футболистите им скачат на кръв...всеки гледа да се докаже, да изпъкне и да впечатли и в главите им има само една мисъл - победа.А а за нашите контролката си е контролка и си играят все едно всеки си е бетонирал мястото и излиза, колкото да се поразтъпче.
Как е възможно да имаш футболисти като Венков, Родригез,Даксон, Витанов,Здравко, Карвальо и Златински и да играеш толкова безидейно и безхаберно :?: :!: Проблемът за мен е в треньора...дано се обърне палачинката но за 10 дни според мен е невъзможно.Дано да играем ролята на умрялата лисица, щото ако това е моментното състояние и лице на отбора - не ни очаква нищо добро през новото първенство.Опитваме се да имитираме играта на Барселона и се получава нещо много смешно.
Изображение

Потребителски аватар
черно-бял
Контакти:

Мнениеот черно-бял » 27 юли 2011 09:28

Нека се замислим малко, имаме превъзходство като отбор във всяко
отхошение пред малтйците, а отбора загуби! Липсата на мотивация и вялата игра казват на гостите дайте си малко зор за да победите.
Немислите ли, че с този мач Коко си е оправил мастрафа от подготовката!

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 27 юли 2011 09:31

Аз по-скоро си мисля, че играем ролята на умрялата лисица. Като влезнем като аутсайдери в един мач, нашите играят по-спокойно, а шамарът за другия отбор и за "доброжелателите" е по-звучен.

Пет пари не давам за контролите, там точки не се дават. Ако има някакъв добър резултат =- ОК, ако не - здраве да е! Шампионатът е за това.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 27 юли 2011 11:35

Вчера бях в Банско.Има една добра "новина" - Даксон Да Силва. ;) За слабия мач с малтийците си има обективна причина,поне така обясни Канатларовски.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
черно-бял
Контакти:

Мнениеот черно-бял » 27 юли 2011 11:43

Да не би да е тази, която имах предвид малко по-горе?

Потребителски аватар
Scotland
Контакти:

Мнениеот Scotland » 27 юли 2011 13:46

Черно - бял, ако имаш доказателства за нещо, давай, ако нямаш, не пускай излишни интриги ....... всеки си има мнение да, но да казваш за някой нещо отрицателно без аргументи си е чисто клеветене и хвърляне на кал!
LPFC

Върни се в “Локо Пловдив”